chiftakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Αγαπητοί κύριοι και κυρίες θέλω τα φώτα σας για ακόμη μία φορά. Για λογαριασμό φίλου, θέλω να αγοράσω ένα έτοιμο κουτί ή κομμάτια κατά προτίμηση από ένα μαγαζί που θα προσφέρει και συναρμολόγηση. Οι απαιτήσεις είναι οι βασικές, δηλαδή περιήγηση στο διαδίκτυο, καμιά ταινιούλα και κανένα πολύ ελαφρύ game. Ο φίλος μου θα συνδέει το κουτί σε τηλεόραση που έχει ανάλυση 1920χ1080 και τα χρήματα που δίνει είναι γύρω στα 400 ευρώ. Μιας και είναι αρκετός καιρός που έχω στήσει το δικό μου υπολογιστή και δεν παρακολουθώ τα τεκταινόμενα, οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. Υ.γ. Συγχωρήστε με για την bold γραφή αλλά για κάποιο λόγο δεν βγαίνει
adtakhs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Amd 5600g 6core/12threads με ενσωματωμένη την δυνατότερη κάρτα γραφικών. Gigabyte B450M S2H 16Gb ddr4 3600Mhz Kingston A2000 NVME 500Gb ή κάποιο άλλο nvme Toshiba A300 1Tb sata3 Be quiet system power 9 400watt Κουτί της επιλογής σου. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από adtakhs
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Βασική προϋπόθεση να περάσετε εσείς τα windows. 5600g σχεδόν μονόδρομος σε αυτό το budget ώστε να παίζει και κάνα παιχνιδάκι με τα δυνατά ενσωματωμένα του 2 προτάσεις, μια απο e-shop και μια από kavatza, οικονομικές και οι δύο στα 400 (παρέχεται δωρεάν συναρμολόγηση) e-shop kavatza
chiftakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι θα τα περάσω εγώ. Ευχαριστώ θερμά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα