Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

'Εχω  σύνδεση Nova 100 (VDSL) με συνεχείς αποσυνδέσεις. Αφού τους έπαιρνα και δήλωνα βλάβη συνεχώς με τα πολλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη διότι είναι βλάβη που έχει ο ΟΤΕ και αν θέλω να μου μειώσουν τη ταχύτητα σε 50 ή να φύγω χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Όταν έκανα τη σύνδεση στο σπίτι πριν από ένα χρόνο η cosmote δεν μου έδινε ταχύτητες πέρα από 24(ADSL) αυτή τη στιγμή όμως μου δίνει μέχρι 200(VDSL).  Να σημείωσω ότι αυτή τη στιγμή παίρνω internet από καμπίνα Vodafone. Αξίζει να πάω στη cosmote πάλι για 100ρα σύνδεση μήπως και πάρω internet από δική τους καμπίνα ή έστω επειδή θα είμαι δικός τους πελάτης φτιάξουν τη ζημιά. Ή καλύτερα να μείνω στη nova με 50ρα?

Ευχαριστώ :)

Επεξ/σία από earthRocker23
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, earthRocker23 είπε

Καλησπέρα,

'Εχω  σύνδεση Nova 100 (VDSL) με συνεχείς αποσυνδέσεις. Αφού τους έπαιρνα και δήλωνα βλάβη συνεχώς με τα πολλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη διότι είναι βλάβη που έχει ο ΟΤΕ και αν θέλω να μου μειώσουν τη ταχύτητα σε 50 ή να φύγω χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Όταν έκανα τη σύνδεση στο σπίτι πριν από ένα χρόνο η cosmote δεν μου έδινε ταχύτητες πέρα από 24(ADSL) αυτή τη στιγμή όμως μου δίνει μέχρι 200(VDSL).  Να σημείωσω ότι αυτή τη στιγμή παίρνω internet από καμπίνα Vodafone. Αξίζει να πάω στη cosmote πάλι για 100ρα σύνδεση μήπως και πάρω internet από δική τους καμπίνα ή έστω επειδή θα είμαι δικός τους πελάτης φτιάξουν τη ζημιά. Ή καλύτερα να μείνω στη nova με 50ρα?

Ευχαριστώ :)

Έχει έρθει τεχνικός?

Αν ναι μέτρησε και στην είσοδο της οικοδομής και στο σπίτι? Τι μετρήσεις πήρε?

Αν παίζει διαφορά τότε είναι θέμα εγκατάστασης είτε από την είσοδο μέχρι το σπίτι, είτε ακόμα και μέσα στο σπίτι, αν είναι θέμα εγκατάστασης όπου και να πας θα έχεις προβλήματα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Έχει έρθει τεχνικός?

Αν ναι μέτρησε και στην είσοδο της οικοδομής και στο σπίτι? Τι μετρήσεις πήρε?

Αν παίζει διαφορά τότε είναι θέμα εγκατάστασης είτε από την είσοδο μέχρι το σπίτι, είτε ακόμα και μέσα στο σπίτι, αν είναι θέμα εγκατάστασης όπου και να πας θα έχεις προβλήματα

Εχει έρθει πολλές φορές και μέτρουσε πάρα πολλά errors στην είσοδο και γι αυτό μου ειπάν απο τη nova ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και όχι της εγκατάστασης του σπιτιού.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, earthRocker23 είπε

Εχει έρθει πολλές φορές και μέτρουσε πάρα πολλά errors στην είσοδο και γι αυτό μου ειπάν απο τη nova ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και όχι της εγκατάστασης του σπιτιού.

λογικα σου αφησε καποιο χαρτι με μετρησεις , τι μετρησεις πηρε στην εισοδο και τι στο σπιτι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/9/2022 στις 2:20 ΜΜ, Inuyasha είπε

λογικα σου αφησε καποιο χαρτι με μετρησεις , τι μετρησεις πηρε στην εισοδο και τι στο σπιτι ?

το μόνο που έγραψε είναι snr 36/8 και atten 2/5 στο dsl του κατανεμητή, και σαν σχόλιο "συγχρονίζει με πολλά λάθη, δόθηκε σε οτε".

Ετσι παίζει τώρα, και οι 33ώρες χώρις αππσύνδεση είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις.

Spoiler

image.png.242d82fd6b30ea8817137dda574e3673.png

Επεξ/σία από earthRocker23
Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 10:47 ΜΜ, paulchro είπε

Σε ποια περιοχη εισαι? Εχω και εγω 2 μερες τωρα τρελες αποσυνδεσεις και ταχυτητα, σε 100 fiber vdsl, 68Mbps max.

Αμπελόκηποι κοντά στη πανόρμου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kallonos είπε

Μια απλή ερώτηση, πως φταίει ο ΟΤΕ εφόσον παίρνεις από καμπίνα vodafone;

Από την καμπίνα μέχρι τον κατανεμητή είναι χαλκός του ΟΤΕ 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια. Θα κανω νεο συμβολαιο τωρα σε nova ή cosmote (δεν εχω αποφασισει ακομα). Αν βγει νεο voucher θα μπορω να το παρω εγω ωστε να μειωθει το μηνιαιο παγιο ή θα ειναι μονο για νεες συνδέσεις;

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 4:17 ΜΜ, gppapado είπε

Μια ερωτηση παιδια. Θα κανω νεο συμβολαιο τωρα σε nova ή cosmote (δεν εχω αποφασισει ακομα). Αν βγει νεο voucher θα μπορω να το παρω εγω ωστε να μειωθει το μηνιαιο παγιο ή θα ειναι μονο για νεες συνδέσεις;

Τα voucher ήταν για ftth, δεν έχει ακουστεί κάτι για νέο πρόγραμμα από όσο ξέρω.

Το voucher το έδιναν οι εταιρείες σε νέες συνδέσεις ftth, είτε προέρχονταν από αναβάθμιση υφιστάμενης γραμμής είτε νέας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...