vamvakoolas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Επειδη πριν μερες εβγαλα για το γαμπρο μου 1)πλεον βγαζουν 10ετη 2)Πας σε αστυνομικο τμημα που εχει τμημα διαβατηριων. Γκουγκλαρετε για να δειτε που πρεπει να πατε αναλογα το τοπο διαμονης 3)Αποτι ειδα μπορεις να πας και χωρις ραντεβου (χυμα) ΑΛΛΑ εχουν προτεραιοτητα αυτοι που εχουν κλεισει ραντεβου και αν καποιος δεν εμφανιστει τοτε δεχονται τους χυμα. Εκει που πηγαμε ειχε 3-4 που ηταν χυμα αλλα ολοι οι πολιτες που ειχαν προσελθει πηγαν στα ρντεβου (αρα ηδη ειχαν φαει 2 ωρες χωρις να κανουν τιποτα, εμεις φυγαμε μετα) 4)Προτεινω απο προσωπικη εμπειρια οχι σε μηνες που εχουν φορτο π.χ Μαιο, Ιουνιο Αυγουστο Σεπτεμβριο και Δεκεμβριο γιατι ολοι θελουν να κανουν ταξιδακια αναψυχης και βγαζουν διαβατηρια ή ειναι οι φοιτητες που πανε εξωτερικο. Εγω παω Μαρτιο ή Νοεμβριο και εχω παρει διαβατηριο σε ...2 εργασιμες! 5)Κανουν απο 2 εργασιμες (οπως εγραψα) μεχρι 5 αναλογα το φορτο 6)Για ελληνες εξωτερικου: πολυ πιο ευκολα βγαζεις διαβατηριο αν ερθεις να το βγαλεις Ελλαδα παρα μεσω πρεσβειας. Ο Γαμπρος μου Χιλη για παραδειγμα του ειπαν οτι μετα απο 3 μηνες απο συγκεντρωση χαρτουρας και αν! (Σε αλλες χωρες νοτιας Αμερικης ειναι ακομα χειροτερα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα