Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω να κανω επανεκδοση διαβατηριου , ξερετε ποσες μερες χρειαζεται να γινε η εκδοση ? στην αθηνα? διοτι ειμαι στην μυκονο αυτη την στιγμη κ δεν μπορω να το κανω εδω διοτι εχει αναμονη πανω απο 2 μηνες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, newlook2 είπε

καλησπερα, θελω να κανω επανεκδοση διαβατηριου , ξερετε ποσες μερες χρειαζεται να γινε η εκδοση ? στην αθηνα? διοτι ειμαι στην μυκονο αυτη την στιγμη κ δεν μπορω να το κανω εδω διοτι εχει αναμονη πανω απο 2 μηνες 

Έβγαλα πριν 1 εβδομάδα διαβατήριο και από την αίτηση έως τη παραλαβή ήταν 4 εργάσιμες.

Δημοσ.

Άρα όταν πάω Αθήνα , δεν χρειάζομαι ούτε ραντεβού ;πάω στο τμήμα της περιοχής μου και κάνω αίτηση ; Δεν θυμάμαι τι έκανα την πρώτη φορά. Εδώ στη Μύκονο μου είπαν κάθε Τετάρτη από τηλ 14:00-15:00 πήρα 30 φορές αλλά τίποτα 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, newlook2 είπε

Άρα όταν πάω Αθήνα , δεν χρειάζομαι ούτε ραντεβού ;πάω στο τμήμα της περιοχής μου και κάνω αίτηση ; Δεν θυμάμαι τι έκανα την πρώτη φορά. Εδώ στη Μύκονο μου είπαν κάθε Τετάρτη από τηλ 14:00-15:00 πήρα 30 φορές αλλά τίποτα 

Το Φεβρούαριο που πήγα να βγάλω διαβατήριο, ήταν με ραντεβού για να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία. Το πήρα στα χέρια μου το διαβατήριο μια εβδομάδα μετά. Καλύτερα κλείσε ραντεβού για να μην έχεις θέμα. 

Δημοσ.

Χωρίς ραντεβού είναι, ανανέωσα την Παρασκευή και παρέλαβα σήμερα. 3 εργάσιμες, σου δείχνει online αν βάλεις τον αριθμό της αίτησης, πότε να πας για παραλαβή, εγώ υπάγομαι στην υπηρεσία διαβατηρίων Αμαρουσίου. Το παράβολο, φωτογραφίες διαβατηρίου, μια φωτοτυπία την ταυτότητα και το παλιό διαβατήριο για επιστροφή και είσαι κομπλέ.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fiter είπε

Το Φεβρούαριο που πήγα να βγάλω διαβατήριο, ήταν με ραντεβού για να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία. Το πήρα στα χέρια μου το διαβατήριο μια εβδομάδα μετά. Καλύτερα κλείσε ραντεβού για να μην έχεις θέμα. 

Λόγω κορονοϊού ήταν, εδώ και μήνες πας έτσι, δεν υπάρχει καν η δυνατότητα ραντεβού.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Σε χώρες εντός Σενγκεν διαβάζω ότι δεν απαιτείται διαβατήριο αλλά πρέπει να επιδείξεις έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) αν σου ζητηθεί. Έχει τύχει σε κάποιον να του ζητήσουν αποκλειστικά το διαβατήριο εντός Σενγκεν; Δεν έχω και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψω το επόμενο διάστημα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 1comment είπε

Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Σε χώρες εντός Σενγκεν διαβάζω ότι δεν απαιτείται διαβατήριο αλλά πρέπει να επιδείξεις έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) αν σου ζητηθεί. Έχει τύχει σε κάποιον να του ζητήσουν αποκλειστικά το διαβατήριο εντός Σενγκεν; Δεν έχω και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψω το επόμενο διάστημα. 

αφήστε τις ταυτότητες και βγάλτε διαβατήριο αν θέλετε να μην μην ταλαιπωρηθείτε με τους ελέγχους συγκεκριμένα στις ελληνικές ταυτότητες. Κανείς δεν τις εμπιστεύεται.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι διαβατήριο στο εξωτερικό.

Η Ελληνική ταυτότητα σημαίνει στοίβαγμα σε ένα υπόγειο μαζί με ένα λαό ελληναράδων που τους ελέγχει 1-1 βαριεστημένος αστυνομικός της χώρας υποδοχής.

Το διαβατήριο σημαίνει κυριλέ σκανάρισμα σε αυτόματη θύρα και είσοδο στη χώρα εντός 30 δευτερολέπτων.

Τα 90-100 ευρώ του διαβατηρίου αξίζουν κάθε σεντ για την αποφυγή ταλαιπωρίας και συνάθροισης με όχλο που συνήθως είναι φασαριόζικος, χώνεται σε σειρές, ενοχλεί εν γένει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νέα διαβατήρια (και οι ανανεώσεις)  έχουν πλέον  ισχύ για 10 χρόνια αν δεν κάνω λάθος

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Εβγαλα πριν το καλοκαιρι,ηθελε ραντεβου και ηθελε να εχεις εισιτηριο αλλιως δεν σε δεχονταν ,τωρα απο οτι διαβαζω εδω εχουν ομαλοποιηθει πολυ τα πραγματα

Σε καθε περιπτωση παρτε τηλεφωνο το συγκεκριμενο γραφειο που θα πατε για να σας πουν πως ειναι η κατασταση

Επισης ειναι για 10 χρονια πλεον,καλο και αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα για ραντεβού σε δήμο τις Θεσσαλονίκης, έκδοση θέλει 1 βδομάδα είπαν.

Η φωτογραφίες για διαβατήριο τι κόστος έχουν περίπου, τι πληρώσατε;

Επεξ/σία από atpanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...