Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, gakos1112 είπε στην δευτερη σειρα ο χρηστης chris πρεπει να εχει δικαιωματα οπως στην πρωτη σειρα, Δημιουργεια και Διαγραφη. Πατα στο βελακι στην δευτερη σειρα που λεει Προσβαση>Προσβαση Αρχειων και διαλεγεις Δημιουργεια και Διαγραφη. Μετα κατω χαμηλα εκει που λεει "Αλλαγη Διακιωματων στα περιεχομενα Αρχεια" και ελπιζω να τα καταφεραμε... Οχι δεν κανει παλι.
gakos1112 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πατριδα δυστυχως δεν κατεχω παραπανω, περιμενε μπας και σε βοηθησει καποιος εμπειρος χρηστης. 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Παιζει να εχει κατι ο σκληρος; εχω 3 ωρες που το πηρα καινουργιο.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 το πιο πιθανο ειναι ο χρηστης να μην ειναι στην ομαδα sudo, wheel
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε το πιο πιθανο ειναι ο χρηστης να μην ειναι στην ομαδα sudo, wheel Και; εγω τον ξεκινησα να τον κανω διαμορφωση σε ntfs γιατι τα αρζρια μου ειναι μεγαλυτερα απο 4gb και με εμφανισε 8 ωρες για να το κανει.
xrhstosiak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Aris_ είπε γιατι ? για ασφαλεια, για λειτουργικοτητα γιατι το linux δεν ειναι win εχεις χρηστες και διαχειριστες με ξεκαθαρους ρολους και δικαιωματα σε επιπεδο αρχειων και διεργασιων
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε οχι επελεξε γρηγορο φορματ Να το σταματησω κανει; και μετα τι κανω;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 ναι σταματησε το και επελεξε quick format
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Το εκανα, μετα; Δοκιμασα και δεν κανει κατι.
gakos1112 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Βρηκα ενα καλογραμμενο αναλυτικο οδηγο για το προβλημα σου.Προυποθεση οτι ο σκληρος ειναι με συστημα αρχειων ext4 και εχεις βασικες γνωσεις αγγλικων.Διαβασε προσεκτικα μην γινει κανενα μπερδεμα με τους δισκους και δοκιμασε. How To Set Write Permission On ext4 Partition In Ubuntu Linux https://itsfoss.com/set-write-permission-ext4-partition-ubuntu-linux/
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, gakos1112 είπε Βρηκα ενα καλογραμμενο αναλυτικο οδηγο για το προβλημα σου.Προυποθεση οτι ο σκληρος ειναι με συστημα αρχειων ext4 και εχεις βασικες γνωσεις αγγλικων.Διαβασε προσεκτικα μην γινει κανενα μπερδεμα με τους δισκους και δοκιμασε. How To Set Write Permission On ext4 Partition In Ubuntu Linux https://itsfoss.com/set-write-permission-ext4-partition-ubuntu-linux/ το θεμα μου ειναι οτι το θελω ntfs για μελλοντικη χρηση σε win, δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ναι τοσο δυσκολο να παρω backup τα αρχεια μου.
gakos1112 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) η πρωτη απαντηση ειναι η λυση στο προβλήμα σου. Ubuntu mounts external ntfs drive as read-only? https://askubuntu.com/questions/958556/ubuntu-mounts-external-ntfs-drive-as-read-only Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από gakos1112
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Εμενα δεν ειναι read only, απλα δεν με αφηνει να κανω αντιγραφη δεδομενων. Φακελο μπορω να δημιουργησω κανονικα. τα αρχεια μου δηλαδη δεν μπορω να τα παρω back up;
papapontikas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Τερματικο μπορω να δουλέψω. Αλλα να εχω καποια καθοδηγηση. Ναι fat32 ειναι. Κατσε να ανεβασω εικονα. GIYF (google is your friend) `Ανοίγεις tab και γκουγκλαρεις "external disk fix permissions linux"....ή δες τα spoilers Spoiler σε terminal κανε copy/paste την παρακατω εντολη... sudo chmod ugo+wx /media/username/your_drive όπου username το δικο σου και οπου your_drive ο δισκος σου Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από papapontikas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα