lasithi12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα πρέπει να περάσω τρια καλώδια πάνω απο το παρκέ σε απόσταση 1.5 μέτρου μέχρι τις μπρίζες. Τα καλώδια το καθένα είναι ψιλοχοντρούλια (καλώδια τροφοδοσίας pc πάχος) Θέλω κάτι που να μην χτυπάει στο μάτι, έχω βρει κανάλια σε χρώμματα του παρκέ αλλα δεν ξερω αν θα χωρεσουν τρία καλώδια τροφοσοσιας. Υπάρχουν μήπως ταινίες κωλητικές να τα περάσω απο πάνω; Υπαρχει τίποτα σε βινύλιο μήπως που μπορώ να τα επισκιάσω; Κοινώς ψάχνω ένα τρόπο να κάνω blend in τα τρία καλώδια στο παρκε γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικός και θέλω να φένεται όμορφα το γραφειο στο σαλόνι χωρίς clutter καλωδίων. Σημαντικό πολύ ειναι να παιρνάει και η ηλεκτρική σκουπα αν γίνεται από πάνω.
dpolal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε Καλησπέρα πρέπει να περάσω τρια καλώδια πάνω απο το παρκέ σε απόσταση 1.5 μέτρου μέχρι τις μπρίζες. Τα καλώδια το καθένα είναι ψιλοχοντρούλια (καλώδια τροφοδοσίας pc πάχος) Θέλω κάτι που να μην χτυπάει στο μάτι, έχω βρει κανάλια σε χρώμματα του παρκέ αλλα δεν ξερω αν θα χωρεσουν τρία καλώδια τροφοσοσιας. Υπάρχουν μήπως ταινίες κωλητικές να τα περάσω απο πάνω; Υπαρχει τίποτα σε βινύλιο μήπως που μπορώ να τα επισκιάσω; Κοινώς ψάχνω ένα τρόπο να κάνω blend in τα τρία καλώδια στο παρκε γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικός και θέλω να φένεται όμορφα το γραφειο στο σαλόνι χωρίς clutter καλωδίων. Σημαντικό πολύ ειναι να παιρνάει και η ηλεκτρική σκουπα αν γίνεται από πάνω. Eπιδαπέδιο κανάλι λογικά χρειάζεσαι αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο, π.χ. άμα περάσει κάτι πολύ βαρύ από πάνω μπορεί να σπάσει, ή να σκοντάφτεις. https://www.skroutz.gr/c/4089/kanalia-kalodion/f/1345194/dapedou.html
lasithi12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Eπιδαπέδιο κανάλι λογικά χρειάζεσαι αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο, π.χ. άμα περάσει κάτι πολύ βαρύ από πάνω μπορεί να σπάσει, ή να σκοντάφτεις. https://www.skroutz.gr/c/4089/kanalia-kalodion/f/1345194/dapedou.html όπως τα βλέπω εχουν κούρμπα... δεν με ενδιαφεριε να σκοτντάφτω οσο καλυτερο blend in τοσο καλυτερα
dpolal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, lasithi12 είπε όπως τα βλέπω εχουν κούρμπα... δεν με ενδιαφεριε να σκοτντάφτω οσο καλυτερο blend in τοσο καλυτερα Δεν υπάρχει αυτό το blend in που ψάχνεις, εκτός και αν βάλεις τροχό και σκάψεις αυλάκια στο πάτωμα που δεν υπάρχει λόγος για τέτοια επέμβαση.
lasithi12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dpolal είπε Δεν υπάρχει αυτό το blend in που ψάχνεις, εκτός και αν βάλεις τροχό και σκάψεις αυλάκια στο πάτωμα που δεν υπάρχει λόγος για τέτοια επέμβαση. σιγουρα κατι θα υπαρχει
fredd0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 αν εχεις πλωτο πατωμα υπαρχουν πριζες δαπεδου ποπ απ, ξυλωνεις ταβλες, περνας καλωδια και βαζεις πριζα διπλα στην οποια καταναλωση. ο απλουστερος τροπος ειναι τα καναλια δαπεδου
tarantules Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Επίσης υπάρχουν πλακέ καλώδια που έχουν λιγότερο ύψος από τα αντίστοιχα κλασικά στρογγυλά.
lasithi12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Επίσης υπάρχουν πλακέ καλώδια που έχουν λιγότερο ύψος από τα αντίστοιχα κλασικά στρογγυλά. δυστηχώς δεν εχουν το μηκος που θέλω
tarantules Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, lasithi12 είπε δυστηχώς δεν εχουν το μηκος που θέλω μήκος παίρνεις όσο θέλεις.Δεν υπάρχει περιορισμός
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Αν είναι να πας παράλληλα με τοίχο, βρίσκεις κανάλι στο χρώμα που θέλεις (υπάρχουν πολλές αποχρώσεις ξύλου), και το περνάς είτε πάτωμα γωνία με τοίχο είτε πάνω από σοβατεπί αν υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα