Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οσο ξερω καθε τραπεζα εχει τη δικη της τιμη που αγοραζει και πουλαει χρημα ωστε να θες να μετατρεψεις μεταξυ καποιου συναλλαγματος. Η ερωτηση μου ειναι η τιμη που γκοογκλαρεις τι ειναι? ΠΧ αν γραψεις στο Google ευρω σε δολλαρια σου λεει σημερα 1 προς 1.

Εγω αγορασα κατι με 50 δολλαρια. Το Paypal μου εβγαζε αξια με δικη του μετατροπη στα 52,5Ε αλλα επειδη ξερω οτι εχει ακριβο καπελο επελεξα τη μετατροπη να την κανει η καρτα και χρεωθηκα 51,50Ε. Αλλα συμφωνα με το 1 προς 1 θα πρεπε να ειναι 50 ευρω

Πληροφοριακα ρωταω για πιαθανες μελλοντικες πιο ακριβες αγορες, το google απο που παιρνει τις τιμες συναλλαγματος

Δημοσ.

Πηγαινε στο https://finviz.com/forex.ashx για να δεις live τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Οι τιμές αυτές ειναι που μπορει καποιος να αγοράσει στην αγορά συναλλάγματος (χρηματιστηριο). Οι τράπεζες, ανταλλακτηρια κτλ βάζουν καπέλο. Το paypal βαζει καπελο 3% - 4% επί αυτής της τιμής. Εαν θέλεις να αποφύγεις το καπελο η καλύτερη λύση ειναι η REVOLUT. Μπορεις να ανταλλάξεις συνάλλαγμα σε αυτες τις τιμες μέσα στην πλατφορμα της πλην Σαββατοκύριακου που βάζει για λόγους ασφαλειας 1%. προμήθεια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Απο οσο ξερω καθε τραπεζα εχει τη δικη της τιμη που αγοραζει και πουλαει χρημα ωστε να θες να μετατρεψεις μεταξυ καποιου συναλλαγματος. Η ερωτηση μου ειναι η τιμη που γκοογκλαρεις τι ειναι? ΠΧ αν γραψεις στο Google ευρω σε δολλαρια σου λεει σημερα 1 προς 1.

Εγω αγορασα κατι με 50 δολλαρια. Το Paypal μου εβγαζε αξια με δικη του μετατροπη στα 52,5Ε αλλα επειδη ξερω οτι εχει ακριβο καπελο επελεξα τη μετατροπη να την κανει η καρτα και χρεωθηκα 51,50Ε. Αλλα συμφωνα με το 1 προς 1 θα πρεπε να ειναι 50 ευρω

Πληροφοριακα ρωταω για πιαθανες μελλοντικες πιο ακριβες αγορες, το google απο που παιρνει τις τιμες συναλλαγματος

Η Τράπεζα δεν θα βγάλει μεροκάματο;

Δημοσ.
Στις 14/9/2022 στις 4:15 ΜΜ, geo9419 είπε

Πηγαινε στο https://finviz.com/forex.ashx για να δεις live τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Οι τιμές αυτές ειναι που μπορει καποιος να αγοράσει στην αγορά συναλλάγματος (χρηματιστηριο). Οι τράπεζες, ανταλλακτηρια κτλ βάζουν καπέλο. Το paypal βαζει καπελο 3% - 4% επί αυτής της τιμής. Εαν θέλεις να αποφύγεις το καπελο η καλύτερη λύση ειναι η REVOLUT. Μπορεις να ανταλλάξεις συνάλλαγμα σε αυτες τις τιμες μέσα στην πλατφορμα της πλην Σαββατοκύριακου που βάζει για λόγους ασφαλειας 1%. προμήθεια.

Δηλαδη με revolut αν κανω αγορα, θα προκυψει η τιμη που βλεπω στο Google? ΠΧ για 50 δολλαρια θα εδινα 50 ευρω τωρα προχθες που ειχε 1:1 ισοτιμια αν πληρωνα με τη revolut

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, therock είπε

Δηλαδη με revolut αν κανω αγορα, θα προκυψει η τιμη που βλεπω στο Google? ΠΧ για 50 δολλαρια θα εδινα 50 ευρω τωρα προχθες που ειχε 1:1 ισοτιμια αν πληρωνα με τη revolut

οχι,θα βγει η τιμή που βλέπεις στην revolut.Που και πάλι υπάρχει η πιθανότητα  να είναι ελάχιστα χειρότερη όταν κάνεις την συναλλαγή.Αλλά απο του ΡΡ θα είναι πολύ καλύτερη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, therock είπε

Και η revolut εχει ενα καπελο αλλα ειναι λιγο https://www.revolut.com/legal/standard-fees/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0.5% λεει, αρα στην προκειμενη 2.5 ευρω, οσο εβαλε και το Paypal δηλαδη.. Για καποιο λογο με πιστωτικη ελληνικης τραπεζας χρεωθηκα ακομα λιγοτερο....

EDIT: Ωπα λαθος σορρυ, το εκανα 5% εγω, το σωστο ειναι 0.25. Θα ειχα χρεωθει 25 λεπτα, οκ ναι συμφερει

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, therock είπε

0.5% λεει, αρα στην προκειμενη 2.5 ευρω, οσο εβαλε και το Paypal δηλαδη.. Για καποιο λογο με πιστωτικη ελληνικης τραπεζας χρεωθηκα ακομα λιγοτερο....

Βάλε το κομμάτι που λεει για το 0,50% να δω ποια περίπτωση καλύπτει.Γιατί χρέωση εχω δει μονο όταν ξεπερνάω το όριο των 1000£ τον μήνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...