panos_saxo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, duende είπε θα πρεπει να υπαρχει πιο γρηγορος τροπος να καλυφθεις νομικα για τυχον ζημια μεχρι να βγουν οι αδειες κλπ εφοσον ο αλλος αρνειται, εκει θα εδινα βαση. αν ειναι τοσο καφρος, δε το εχει σε τιποτα να επισπευσει καμια "ζημια" και να σε βαλει να του πληρωνεις καινουργια τεντα η σκεπη. ξαναμιλα με τον δικηγορο σου Πολύ σωστά το λες και εγώ γι αυτό έγραψα εδώ ότι θέλω κάτι εντελώς προσωρινό για να είμαι οκ ότι δε θα πέσει. Έχω ραντεβού αύριο να δούμε τι θα κάνω και πως θα το παω το πράγμα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχουν κρεμαστές σκαλωσιες απο τον δικο σου τοιχο, δεν χρειάζεται να την ανεβασεις απο κατω, αλλα θέλει άδεια απο την πολεοδομία
panos_saxo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχω υπόψην και αυτό αλλά που να τις κρεμάσω αφού ο τοίχος που πρέπει να μπουν είναι ο σαθρος που θέλει επισκευή
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, panos_saxo είπε Το έχω υπόψην και αυτό αλλά που να τις κρεμάσω αφού ο τοίχος που πρέπει να μπουν είναι ο σαθρος που θέλει επισκευή Αυτα θα στα πει ο μάστορας, και αν εχεις άδεια δεν κινδυνευεις απο κανέναν. Προχωρας την δουλεια άφοβα και τους γράφεις ολους.
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Επίσης υπάρχουν και εναερίτες που κανουν μπαμ τη δουλεια. Βάζουν γερανάκι στην ταράτσα, κρέμονται και στα φτιάχνουν ολα μπαμ. Δες ένα τυχαίο βίντεο
panos_saxo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Τους έχω δει και αυτούς τους τεχνίτες, και πάλι δεν γίνετε έτσι. Από τη στιγμή που θα κάνω εργασίες πάνω από την ιδιοκτησία του , στον αέρα του όπως μου είπε ο δικηγόρος , έχει και πάλι δικαίωμα να μου αρνηθεί. Ο μόνος τρόπος είναι τα ασφαλιστικά μέτρα δεν υπάρχει άλλη λύση. Και μετά μπορώ να το φτιάξω με όποιο τρόπο με συμφέρει. Έχω μπλέξει για τα καλά. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα