vchl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Αν λες για επιδοτούμενο σεμιναριο εργαζομένων του εσπα , οχι μονο θα ακους τον εισηγητη. Στη πιστοποίηση μονο θέλει ανοιχτη κάμερα και μικρόφωνο. Δείχνεις και τον χώρο γύρω σου ν ξερεις, πριν ξεκινησεις την εξεταση της πιστοποιησης
quattrothes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, σίγουρο είναι αυτό; Γιατί έχω ακούσει να ζητάνε να ανοίξεις μικρόφωνο για να δηλώσεις παρουσία
SciManiac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, quattrothes είπε Καλησπέρα, σίγουρο είναι αυτό; Γιατί έχω ακούσει να ζητάνε να ανοίξεις μικρόφωνο για να δηλώσεις παρουσία Κατά τη διάρκεια της εξέτασης πρέπει να έχεις ανοιχτό το μικρόφωνο. Στα μαθήματα, κατά 99% δεν θα χρειαστεί να το έχεις συνέχεια ανοιχτό, βέβαια είναι και κατά την κρίση του εκάστοτε εισηγητή της διάλεξης αλλά συνήθως δεν το ζητάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα