Προς το περιεχόμενο

Νέο «απλό» Kindle της Amazon με 32GB, πιο ευκρινή οθόνη, USB-C και κόστος 100 δολάρια

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, JimGer είπε

Εδώ έχουμε διαφωνία....

Και από ότι φαίνεται έχεις δίκιο. Για να μετατραπεί πρέπει στο θέμα του e-mail να γράψεις τη λέξη “convert”. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 hour ago, Asevastos said:

Και από ότι φαίνεται έχεις δίκιο. Για να μετατραπεί πρέπει στο θέμα του e-mail να γράψεις τη λέξη “convert”. 

Χρήσιμο. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Thanks for that 👍

P. S. Tbh θα ήθελα να έχω control στη μετατροπή αλλά χρήσιμο σαν χαρακτηριστικό. Πόσο καλά σου δουλεύει εσένα? 

Στις 14/9/2022 στις 2:15 ΜΜ, JimGer είπε

Διαφωνώ πλήρως. Δεν ξέρω και ποιο μοντέλο είχες δει αλλά και το είδος του αρχείου. Δεν έχει καμία διαφορά αν είναι ελληνικά ή αγγλικά. Επίσης, δεν είναι για να κάνεις scroll σελίδες αλλά για να διαβάζεις. Αν απλά διαβάζεις είναι μια χαρά. Δεν έχεις καμιά σοβαρή καθυστέρηση

Χαίρομαι που διορθώνεις την άποψη μου γιατί σημαίνει πώς δεν είχα στα χέρια μου τη σωστή συσκευή και ευχαριστώ! Ποιό μοντέλο θα μου πρότεινες να πάρω? Γιατί πράγματι η φωτεινότητα είναι κάτι που μετράει και που κανένα iPad μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει σε αυτό το βαθμό. 

9 ώρες πριν, JimGer είπε

Χρήσιμο. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα... Thanks for that 👍

P. S. Tbh θα ήθελα να έχω control στη μετατροπή αλλά χρήσιμο σαν χαρακτηριστικό. Πόσο καλά σου δουλεύει εσένα? 

Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ 😂 νόμιζα έκανε τελείως αυτόματα τη μετατροπή χωρίς οτιδήποτε και επειδή ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα (1.5 βιβλίο) είναι μόνο κείμενο δεν είχα κανένα θέμα με τη μορφή pdf. 

• 4 μήνες μετά...
Στις 15/9/2022 στις 12:59 ΠΜ, Jimis73 είπε

Αν και λίγο off-topic μπορεί κάποιος να προτείνει eReader που να εμφανίζει αξιοπρεπώς pdf. Έως τώρα χρησιμοποιώ είτε το κινητό μου, είτε το τάμπλετ με την εφαρμογή Perfect Viewer για να διαβάσω βιβλία σε pdf, αλλά θέλω να πάω σε κάτι πιο ξεκούραστο στα μάτια και κυρίως πιο ελαφρύ. Μην μου προτείνετε άλλες εφαρμογές για το τάμπλετ ή ρυθμίσεις στην εφαρμογή perfect viewer.

Ευχαριστώ

(Κατά προτίμηση να συνδέεται στο google drive)

Kανενα reader δεν διαβαζει αξιοπρεπως pdf,εαν θελεις να διαβαζεις pdf σε e-reader πρεπει να μεγαλωσει η γραμματοσειρα τους.2τροποι:1)αγοραζεις σοβαρο προγραμμα ocr τυπου abbyy fine reader και επεξεργαζεσαι το pdf.2)Κατεβαζεις το προγραμμα k2pdfopt και κανεις τη δουλεια σου γρηγορα,δωρεαν και ευκολα.Ψαξτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...