Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου edit: Δεν ξέρω γιατί το Bandai America channel έβγαλε το βίντεο. 3 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μην αφήσουν να περάσει μια μέρα πριν βγάλουν νέο trailer... 2
chek2fire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου μόνο μην έχουν βάλει καμία μλκ στα control όπως στο street fighter με casual control και κάνουν compo spam fest
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Όχι τόσο καλό όσο Spoiler 1
Chaos3X Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Το ι 14 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Όχι τόσο καλό όσο Απόκρυψη περιεχομένων Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ!
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα... Έχω παρατηρήσει όμως κάτι περίεργο που δεν ξέρω αν είναι bug ή γίνεται σκόπιμα (PS5). Κατά τη διάρκεια των intro cutscenes πριν από τη μάχη, ο φωτισμός επάνω στο σώμα των χαρακτήρων δείχνει ρεαλιστικός και ταιριάζει με το περιβάλλον τους. Με το που ξεκινήσει η μάχη όμως, οι χαρακτήρες χάνουν όλες τις σκιάσεις από επάνω τους και φαίνονται σαν να λάμπουν από παντού λες και βρίσκονται σε στούντιο ενώ το background παραμένει όπως το cutscene. Αυτό τους δείχνει να επιπλέουν και να μη ταιριάζουν στη σκηνή. Ειδικά σε σκοτεινά backgrounds αυτή η αντίθεση φαίνεται περισσότερο. Αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και στο PC αυτό... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα