Paris_Kts Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα - Καλημέρα σε όλους, έχω δυο τελικούς ενισχυτές οι οποίοι έχουν ένα μειονέκτημα , δεν παρέχει κανένας από τους δυο έξοδο Output ώστε να μπορεί να συνδεθεί άλλος ενισχυτής επάνω τους, έχω και έναν μίκτη ο οποίος δυστυχώς δίνει μόνο μια έξοδο rca για τον ήχο. Θελω τώρα με κάποιον τρόπο να τους κάνω να δουλέψουν και οι δυο μαζί ταυτόχρονα παίρνοντας τον ήχο από την μια θύρα output που παρέχει ο μίκτης . Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς υπάρχει εκεί εξω και πως λέγεται, που θα μπορούσε να με βοηθήσει να το κάνω αυτό (πχ κάποιο μηχάνημα ή καλώδιο που να διαχωρίζει από ένα rca σε δυο rca) Όποια ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και ελπίζω κάποια από αυτές να είναι και η λύση στο πρόβλημα μου.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν τα λες καλα, ενας ενισχυτής εχει σιγουρα output και input. Ανέβασε καμια φωτογραφία μπας και συνεννοήθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν τα λες καλα, ενας ενισχυτής εχει σιγουρα output και input. Ανέβασε καμια φωτογραφία μπας και συνεννοήθουμε output θα εχει μονο τα ηχεια, εννοει δεν εχει in/out passthrough για να γεφυρωσει δευτερο ενισχυτη αυτο που μπορει να κανει ειναι να βαλει στον μικτη και τους 2 πιθανοτατα ο μικτης να εχει παραπανω απο 1 εξοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Κατι δεν λες καλα μαλλον. Αλλά με ένα τετοιο καλώδιο ίσως πετυχεις αυτο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paris_Kts Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ακριβώς αυτό μάλλον μου κάνει αλλα δεν θα χάνω προ ενίσχυση μετά? 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε output θα εχει μονο τα ηχεια, εννοει δεν εχει in/out passthrough για να γεφυρωσει δευτερο ενισχυτη αυτο που μπορει να κανει ειναι να βαλει στον μικτη και τους 2 πιθανοτατα ο μικτης να εχει παραπανω απο 1 εξοδο Μιλάω για output ήχου rca έχω την τύχει ο μικτης μου να έχει μόνο μια output rca και οι ενισχυτές μόνο από μια input rca ο καθένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Paris_Kts είπε Ακριβώς αυτό μάλλον μου κάνει αλλα δεν θα χάνω προ ενίσχυση μετά? Μιλάω για output ήχου rca έχω την τύχει ο μικτης μου να έχει μόνο μια output rca και οι ενισχυτές μόνο από μια input rca ο καθένας περιεργος μικτης. ποιο μοντελο ειναι? παιζει να εχει και κατι σε record out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μονοφωνικος μικτής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Paris_Kts είπε Ακριβώς αυτό μάλλον μου κάνει αλλα δεν θα χάνω προ ενίσχυση μετά? Μιλάω για output ήχου rca έχω την τύχει ο μικτης μου να έχει μόνο μια output rca και οι ενισχυτές μόνο από μια input rca ο καθένας Ίσως σου κάνει. https://www.skroutz.gr/s/4370810/Valueline-AC-016-Μετατροπέας-RCA-male-σε-RCA-2x-female.html?from=catspan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paris_Kts Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μονοφωνικος μικτής; Στερεοφωνικός με μια output (δλδ 1 ζευγάρι rca λευκό και κόκκινο) 17 ώρες πριν, Ntinaras είπε περιεργος μικτης. ποιο μοντελο ειναι? παιζει να εχει και κατι σε record out. Έχει αλλά αυτή η έξοδος δεν μεταβάλει την ένταση της με το ποτενσιόμετρο του master (θα μπορούσα να σύνδεα τον ένα ενισχυτή εκεί αλλά θα έπαιζε μόνιμα στο τέρμα και θα έπρεπε να αλλάζω την ένταση από τον μίκτη, πράγμα που δεν βολεύει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Από τις εξόδους με ποιοτικό rca splitter και τελείωσες. Προσοχή να γίνουν σωστά οι συνδέσεις φίλε Paris_Kts!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα