Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάποιο διάστημα είχα πάει σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας & κοιταγα τα smartphones σκεφτόμουν μήπως αγόραζα & εγώ ένα iPhone & σε κουβέντα που είχα με τον υπάλληλο μου είπε καλύτερα να παιρνα ένα Xiaomi 5g παρά να χαλάσω τόσα λεφτά για το iPhone . Ποια η γνώμη σας ?! & Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katalinaki23 είπε

Πριν κάποιο διάστημα είχα πάει σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας & κοιταγα τα smartphones σκεφτόμουν μήπως αγόραζα & εγώ ένα iPhone & σε κουβέντα που είχα με τον υπάλληλο μου είπε καλύτερα να παιρνα ένα Xiaomi 5g παρά να χαλάσω τόσα λεφτά για το iPhone . Ποια η γνώμη σας ?! & Ευχαριστώ.

Άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις το iPhone..Εάν δεν τα έχεις / τα θεωρείς πολλά κτλπ γράψε πόσα δίνεις και τι απαιτήσεις έχεις στο περίπου να σου προτείνουν κινητά εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Το 90% των χρηστών καλύπτεται από κινητό μέχρι 250 ευρώ (Samsung A52s, realme master, redmi note) από εκεί και πέρα είναι τι αποζητά ο καθένας, η καμερα, η οθοναρα, το πρεστίζ και οι πυραυλικες επιδόσεις πληρωνονται😂😂

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, katalinaki23 είπε

Θέλω μια καλή οθόνη , καλή κάμερα & υψηλή μνήμη.το πολύ έως 300€.

Samsung A52s νεεεεξτ

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, eko13 είπε

Samsung A52s νεεεεξτ

Σωστός ο φίλος. Και εγώ αυτό θα πρότεινα για smartphone ως 300 € για κάποιον που δεν θέλει να πειραματιστεί. Είναι αξιόπιστο, έχει καλή ποιότητα κατασκευής και συχνές ενημερώσεις, δεν έχει τα bugs των Xiaomi, τρέχει κυριολεκτικά τα πάντα, και βαριά παιχνίδια εάν σε ενδιαφέρει και επιπλέον έχει και καλή υποστήριξη στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Samsung A52s, Realme 9 pro+ η Motorola Edge 20 είναι πάρα πολύ καλές συσκευές με καλες Κάμερες και καλους επεξεργαστες. Δεν χρειάζεται να ξοδεψεις περισσότερα απο €300-€350 για κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...