Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να μου πείτε ένα app το οποίο να μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα από ένα xiaomi κινητό σε ένα άλλο.

Θα προτιμούσα να υπήρχε η λύση να αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα σε ένα usb flash disk και να μπορώ να τα κάνω επαναφορά στο νέο και αυτό γιατί στο κινητό δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος.

Αν είναι δυνατόν αυτό το app να είναι συμβατό και με άλλες μάρκες κινητών ακόμα καλύτερα.

Στην επιλογή που έχει μέσα στο μενού(About -> backup/restore) οποιοδήποτε xiaomi  δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει backup σε κάποιο usb flash disk ή μόνο σε cloud ή στην εσωτερική μνήμη του κινητού.

Αυτό κάνει μόνο μεταφορά από το ένα κινητό στο άλλο και τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να μου πείτε ένα app το οποίο να μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα από ένα xiaomi κινητό σε ένα άλλο.

Θα προτιμούσα να υπήρχε η λύση να αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα σε ένα usb flash disk και να μπορώ να τα κάνω επαναφορά στο νέο και αυτό γιατί στο κινητό δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος.

Αν είναι δυνατόν αυτό το app να είναι συμβατό και με άλλες μάρκες κινητών ακόμα καλύτερα.

Στην επιλογή που έχει μέσα στο μενού(About -> backup/restore) οποιοδήποτε xiaomi  δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει backup σε κάποιο usb flash disk ή μόνο σε cloud ή στην εσωτερική μνήμη του κινητού.

Αυτό κάνει μόνο μεταφορά από το ένα κινητό στο άλλο και τίποτα άλλο.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω να ασχοληθεί χρόνια.

Παλιά είχα το Titanium Backup και έκανε όλα αυτά που θες,αλλά όπως είπα πρέπει το κινητό να είναι ρουταρισμενο για την συγκεκριμένη εφαρμογή. 

Η καλύτερη λύση είναι μέσω υπολογιστή.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Το MIUI έχει ενσωματωμένο backup/restore το οποίο κάνει και γι αλλαγή συσκευής, φυσικά με την προϋπόθεση ότι πας από Xiaomi πάλι σε Xiaomi. Αυτό το backup είναι το best bet που λένε και στο χωριό μου για μεταφορά ρυθμίσεων εφαρμογών σε μη rooted συσκευή.

Υπάρχει η λύση του adb backup, αλλά η συμμετοχή μιας εφαρμογής είναι opt-in και οι περισσότεροι developers δε μπαίνουν καν στον κόπο, κατά συνέπεια δεν υπάρχει μια universal λύση για backup/restore στο android.

Δημοσ.

Το ξερω οτι εχει αλλα επειδη το κινητο το οποιο θελω να μεταφερω τα δεδομενα κ.τ.λ. ειναι φουλ δεν ξερω αν αυτο το xiaomi backup/restore μπορει να σωσει τα δεδομενα σε usb flash disk otg ή οχι.

Δημοσ.

Από τι είναι γεμάτο το κινητό;;, πρώτα θα το αδειάσεις από φωτογραφίες  βίντεο αρχεία μουσική και το backup θα το κάνεις μόνο για εφαρμογές WiFi password και ότι άλλο χρειάζεσαι. 

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το super backup/restore app είναι απλά χάλια. Σούπερ σου λέει ο άλλος μετά.

Το ότι απλά κάνει ένα backup των εφαρμογών σου σαν apk αρχεία αλλά χωρίς τις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος δεν μου απολύτως τίποτα γιατί αυτό το κάνει κανονικά και η ίδια η google με το που βάλεις το λογαριασμό σου(Μειλ σου) δεν χρειάζεσαι κάποιο έξτρα πρόγραμμα γι' αυτό.

Έχει αν προτείνει κανείς κάποιο app το οποίο να κάνει πλήρες backup / restore ενός xiaomi κινητού γιατί το ενσωματωμένο που έχουν όλα τα xiaomi δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να κάνω backup σε usb flash disk otg γιατί το xiaomi 32gb που έχω δεν νομίζω ότι έχει ελεύθερο χώρο για backup αφού αφού τα 31gb είναι γεμάτα.

Με βλέπω να πηγαίνω στο Samsung smart switch που λέει ότι κάνει backup τα πάντα ακόμα και σε εξωτερικό usb flash disk otg.

Τώρα δεν ξέρω αν υποστηρίζει και xiaomi κινητά.

22 λεπτά πριν, chios είπε

Από τι είναι γεμάτο το κινητό;;, πρώτα θα το αδειάσεις από φωτογραφίες  βίντεο αρχεία μουσική και το backup θα το κάνεις μόνο για εφαρμογές WiFi password και ότι άλλο χρειάζεσαι. 

Αν ήταν τόσο εύκολα και είχα αυτή τη δυνατότητα πίστεψε με δεν θα δημιουργούσα καν αυτό το τοπικ.

Δεν μπορώ να το αδειάσω γιατί κατά βάση δεν είναι δικό μου. Απλά κάνω εξυπηρέτηση σε ένα φίλο.

Και κατά βάση πιστεύω με φώτος/βίντεος/apps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...