badguy30 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Χαιρετώ..πως μπορω να διαγράψω τα δεδομένα συστήματος…έχω γεμάτο χώρο χωρίς να έχω τίποτα μέσα στο κινητό…και άμα δεν διαγράψω αυτόν τον χώρο θα αναγκαστώ να πάρω καινούργιο κινητό ..πρέπει να κατεβάσω κάποιο σύστημα στο λαπτοπ;;
kormos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, badguy30 είπε Χαιρετώ..πως μπορω να διαγράψω τα δεδομένα συστήματος…έχω γεμάτο χώρο χωρίς να έχω τίποτα μέσα στο κινητό…και άμα δεν διαγράψω αυτόν τον χώρο θα αναγκαστώ να πάρω καινούργιο κινητό ..πρέπει να κατεβάσω κάποιο σύστημα στο λαπτοπ;; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αυτό που ρωτάς δεν έχει λογική έτσι? 🙂 Τι συσκευή έχεις? Το ιδανικότερο είναι να αρχίσεις να αφαιρείς εφαρμογές που δεν κάνεις χρήση, εκκαθάριση ιστορικού, κλπ Αν θες παραπάνω χώρο ή χρήση iCloud
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν θα ακουμπούσα το συγκεκριμένο section στη θέση σου, φίλε badguy30...
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, badguy30 είπε Χαιρετώ..πως μπορω να διαγράψω τα δεδομένα συστήματος…έχω γεμάτο χώρο χωρίς να έχω τίποτα μέσα στο κινητό…και άμα δεν διαγράψω αυτόν τον χώρο θα αναγκαστώ να πάρω καινούργιο κινητό ..πρέπει να κατεβάσω κάποιο σύστημα στο λαπτοπ;; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Διέγραψε εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι...
badguy30 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ChrisOnceMore είπε Δεν θα ακουμπούσα το συγκεκριμένο section στη θέση σου, φίλε badguy30... 6 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Διέγραψε εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι... 11 ώρες πριν, kormos είπε Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αυτό που ρωτάς δεν έχει λογική έτσι? 🙂 Τι συσκευή έχεις? Το ιδανικότερο είναι να αρχίσεις να αφαιρείς εφαρμογές που δεν κάνεις χρήση, εκκαθάριση ιστορικού, κλπ Αν θες παραπάνω χώρο ή χρήση iCloud Δεν έχω πολλές εφαρμογές ρε παιδιά και είναι γεμάτο,το είχα πάει σε κατάστημα κάποια στιγμή και μου διέγραψαν χώρο ή από τα δεδομένα συστήματος ή από το iOS..είναι σαν ότι διαγράφω να πηγαίνει σε αυτά τα δυο…δείτε: Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από badguy30
kormos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, badguy30 είπε Δεν έχω πολλές εφαρμογές ρε παιδιά και είναι γεμάτο,το είχα πάει σε κατάστημα κάποια στιγμή και μου διέγραψαν χώρο ή από τα δεδομένα συστήματος ή από το iOS..είναι σαν ότι διαγράφω να πηγαίνει σε αυτά τα δυο…δείτε: Ξεκίνα να αφαιρείς εφαρμογές. Η συσκευή με τα τρέχον δεδομένα και 16GB χώρο δεν μπορεί να τα φέρει εις πέρας. Το Email σου σέταρε το στο Mail.app και απεγκατέστησέ το. Το Instagram αφαίρεσέ το και να πλοηγείσαι μέσω Safari. Ενεργοποίησε και το iCloud ώστε να αποδεσμεύσει κι άλλο χώρο.... κ.ο.κ.
jodact Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μάλλον πρέπει να αλλάξεις συσκευή σύντομα. Είναι πολύ λίγα τα 16gb μνήμης πλέον. Όντως δεν έχεις πολλά πράγματα μέσα και πάλι είναι τίγκα. Θα σε εκνευρίσει πολύ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από jodact 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, badguy30 είπε Δεν έχω πολλές εφαρμογές ρε παιδιά και είναι γεμάτο,το είχα πάει σε κατάστημα κάποια στιγμή και μου διέγραψαν χώρο ή από τα δεδομένα συστήματος ή από το iOS..είναι σαν ότι διαγράφω να πηγαίνει σε αυτά τα δυο…δείτε: Θες κινητό με πιο πολύ χώρο.Με 16GB δεν...........
nickpaokgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Κανε backup φωτο επαφες βιντεο με κανενα προγραμμα τυπου 3utools και μετα επανοφορα μεσω dfu. θα σου δωσει μερικα gb
Tasos19s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς και πολλά Τα 16gb ήταν καλά για πριν 6-7 χρόνια που πχ το gmail ήταν 20mb και όχι 450mb όπως βλέπεις στο screenshot που μας έβαλες Ή σβήνεις εφαρμογές και βρίσκεις τρόπο να κανείς την δουλειά σου ή αλλάζεις συσκευή Και iCloud να χρησιμοποιήσεις πάλι οι εφαρμογές που θέλεις να έχεις θα πιάνουν χώρο μέσα στην συσκευή Όπως σου είπαν και παραπάνω αν μπορείς να συμβιβαστείς με κάποια ημίμετρα πχ να μην έχεις το gmail αλλά να βάλεις τα email σου μέσα στην apple mail εφαρμογή Καποιες άλλες εφαρμογές να μην τις έχεις αλλά να μπαίνεις από την σελίδα τους. Αυτό βέβαια συνεπάγεται μειωμένες κατά πολύ δυνατότητες στις περισσότερες των περιπτώσεων 1
M A T R I X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δεν αρκούν τα 16gb πλέον με τα 9 να είναι του OS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα