dimsam333 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα και κάνοντας έναν έλεγχο ενόψει χειμώνα διαπίστωσα το εξής.ενω ανοίγει ο λέβητας κανονικά όταν ζητάω ζεστό νερό,στο άνοιγμα του θερμοστάτη παραμένει στο standby.φυσικα έχω πίεση κανονικά,γεφύρωσα και τα καλώδια πίσω από το θερμοστάτη για να τον εξαναγκασω να πάρει, πάλι τίποτα.δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σφάλματος στο λέβητα.Ειναι junkers Bosch 15ετιας ZW23. Η εύκολη απάντηση που πήρα από τον τεχνικό ήταν η πλακέτα ,όμως αμφιβάλλω.Καποια ιδέα;
acomaedo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimsam333 είπε Σήμερα και κάνοντας έναν έλεγχο ενόψει χειμώνα διαπίστωσα το εξής.ενω ανοίγει ο λέβητας κανονικά όταν ζητάω ζεστό νερό,στο άνοιγμα του θερμοστάτη παραμένει στο standby.φυσικα έχω πίεση κανονικά,γεφύρωσα και τα καλώδια πίσω από το θερμοστάτη για να τον εξαναγκασω να πάρει, πάλι τίποτα.δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σφάλματος στο λέβητα.Ειναι junkers Bosch 15ετιας ZW23. Η εύκολη απάντηση που πήρα από τον τεχνικό ήταν η πλακέτα ,όμως αμφιβάλλω.Καποια ιδέα; Μήπως κυκλοφορητης;
fredd0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 δες μηπως τον εχεις σε Mode καλοκαιριου (δηλαδη μονο ζνχ) αν οχι ... η πιο λογικη εξηγηση εξ αποστασεως ειναι πλακετα
dimsam333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, acomaedo είπε Μήπως κυκλοφορητης; ο κυκλοφορητης λειτουργεί κανονικά στη χρήση ζεστού 11 ώρες πριν, fredd0 είπε δες μηπως τον εχεις σε Mode καλοκαιριου (δηλαδη μονο ζνχ) αν οχι ... η πιο λογικη εξηγηση εξ αποστασεως ειναι πλακετα δεν έχει αυτή την επιλογή το συγκεκριμένο μοντελο
Dantε Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δες μηπως ο θερμοστατης εχει επιλογη καλοκαιριου. Επισης χτυπα λιγο τη τριοδη, μηπως εχει κολλησει. Αν και αν ηταν αυτο λογικα θα ξεκινουσε να λειτουργει και δε θα ζεσταινε σωματα.
cumulus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ρωτα τον Πουτιν 😛 Περα της πλακας,μπορει να εχει κολλησει ο κυκλοφορητης.Κτυπησε τον με μια ματσολα να δεις αν ξεκολλησει. Ο δικος μου καθε χρονο το κανει αυτο ,οταν παει να ξεκινησει μετα το καλοκαιρι.
lefkrc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 φορές που μου το έχει κάνει αυτό, είχε πέσει πολύ η μπαταρία του θερμοστάτη (νοικιασμένο είναι το σπίτι, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να του έχουν δώσει ρεύμα ή ου, πάντως είναι με μπαταρία). Με το που την άλλαξα, όλα ΟΚ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από lefkrc
ekrepali Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dimsam333 είπε Σήμερα και κάνοντας έναν έλεγχο ενόψει χειμώνα διαπίστωσα το εξής.ενω ανοίγει ο λέβητας κανονικά όταν ζητάω ζεστό νερό,στο άνοιγμα του θερμοστάτη παραμένει στο standby.φυσικα έχω πίεση κανονικά,γεφύρωσα και τα καλώδια πίσω από το θερμοστάτη για να τον εξαναγκασω να πάρει, πάλι τίποτα.δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σφάλματος στο λέβητα.Ειναι junkers Bosch 15ετιας ZW23. Η εύκολη απάντηση που πήρα από τον τεχνικό ήταν η πλακέτα ,όμως αμφιβάλλω.Καποια ιδέα; Τι θερμοκρασία ζητάς στον θερμοστάτη; Αν έχεις 29 βαθμούς στο σπίτι, πρέπει να το πας 29.5 για να πάρει μπρος. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από ekrepali
fredd0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 αφου ειπε ρε παιδια οτι γεφυρωσε τα καλωδια του θερμοστατη ... αν δεν κανει εναυση οταν ζητειται θερμανση τοτε η μονη λογικη εξηγηση ειναι πλακετα. Αν κανει εναυση, αλλα δεν ερχεται ζεστο νερο στα σωματα μπορει να ειναι κυκλοφορητης, κολλημενη τριοδη κλπ.
dimsam333 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 έβγαλα τρίοδη λειτουργεί κανονικά,είναι πλακέτα,δε δίνει εντολή για άναφλεξη όταν ζητάω καλοριφέρ
unique798 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 απαντω στον τιτλο. Η αντεπιστροφη βαλβιδα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα