Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα και κάνοντας έναν έλεγχο ενόψει χειμώνα διαπίστωσα το εξής.ενω ανοίγει ο λέβητας κανονικά όταν ζητάω ζεστό νερό,στο άνοιγμα του θερμοστάτη παραμένει στο standby.φυσικα έχω πίεση κανονικά,γεφύρωσα και τα καλώδια πίσω από το θερμοστάτη για να τον εξαναγκασω να πάρει, πάλι τίποτα.δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σφάλματος στο λέβητα.Ειναι junkers Bosch 15ετιας ZW23. Η εύκολη απάντηση που πήρα από τον τεχνικό ήταν η πλακέτα ,όμως αμφιβάλλω.Καποια ιδέα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimsam333 είπε

Σήμερα και κάνοντας έναν έλεγχο ενόψει χειμώνα διαπίστωσα το εξής.ενω ανοίγει ο λέβητας κανονικά όταν ζητάω ζεστό νερό,στο άνοιγμα του θερμοστάτη παραμένει στο standby.φυσικα έχω πίεση κανονικά,γεφύρωσα και τα καλώδια πίσω από το θερμοστάτη για να τον εξαναγκασω να πάρει, πάλι τίποτα.δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σφάλματος στο λέβητα.Ειναι junkers Bosch 15ετιας ZW23. Η εύκολη απάντηση που πήρα από τον τεχνικό ήταν η πλακέτα ,όμως αμφιβάλλω.Καποια ιδέα;

Μήπως κυκλοφορητης;

Δημοσ.

δες μηπως τον εχεις σε Mode καλοκαιριου (δηλαδη μονο ζνχ) αν οχι ...  η πιο λογικη εξηγηση εξ αποστασεως ειναι πλακετα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, acomaedo είπε

Μήπως κυκλοφορητης;

ο κυκλοφορητης λειτουργεί κανονικά στη χρήση ζεστού

11 ώρες πριν, fredd0 είπε

δες μηπως τον εχεις σε Mode καλοκαιριου (δηλαδη μονο ζνχ) αν οχι ...  η πιο λογικη εξηγηση εξ αποστασεως ειναι πλακετα

δεν έχει αυτή την επιλογή το συγκεκριμένο μοντελο

Δημοσ.

Δες μηπως ο θερμοστατης εχει επιλογη καλοκαιριου.

Επισης χτυπα λιγο τη τριοδη, μηπως εχει κολλησει. Αν και αν ηταν αυτο λογικα θα ξεκινουσε να λειτουργει και δε θα ζεσταινε σωματα.

Δημοσ.

Ρωτα τον Πουτιν 😛

Περα της πλακας,μπορει να εχει κολλησει ο κυκλοφορητης.Κτυπησε τον με μια ματσολα να δεις αν ξεκολλησει. Ο δικος μου καθε χρονο το κανει αυτο ,οταν παει να ξεκινησει μετα το καλοκαιρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 φορές που μου το έχει κάνει αυτό, είχε πέσει πολύ η μπαταρία του θερμοστάτη (νοικιασμένο είναι το σπίτι, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να του έχουν δώσει ρεύμα ή ου, πάντως είναι με μπαταρία). Με το που την άλλαξα, όλα ΟΚ.

Επεξ/σία από lefkrc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dimsam333 είπε

Τι θερμοκρασία ζητάς στον θερμοστάτη; Αν έχεις 29 βαθμούς στο σπίτι, πρέπει να το πας 29.5 για να πάρει μπρος.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

αφου ειπε ρε παιδια οτι γεφυρωσε τα καλωδια του θερμοστατη ...

αν δεν κανει εναυση οταν ζητειται θερμανση τοτε η μονη λογικη εξηγηση ειναι πλακετα. Αν κανει εναυση, αλλα δεν ερχεται ζεστο νερο στα σωματα μπορει να ειναι κυκλοφορητης, κολλημενη τριοδη κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...