Προς το περιεχόμενο

Erotisi gia ena problimataki sth visual basic

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oso gia to text se ena textbox...

Text1.text= "X"

opoy x einai to keimeno poy thes na emfanisei mesa sto textbox kai text1 to onoma toy textbox

fisika ayto prepei na to baleis mesa sto Sub Command1.Click

opou command1 to onoma toy koympioy poy tha patas!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ayto to eixa skefth kiego na emfanizete panta sto kentro.tha protimousa na kouniete omos h forma.an mporeis,theleis, kai exeis xrono psaksto boris. thanx a lot

1) na se po.h mpara sto textboc giati den emfanizete?emfanizete mono to miso keimeno to allo den fenete..

2) otan alazo forma na kano les unload thn proigoumenh? boithaei se tipota ayto? (px eleytheronh mnhmh?). an sthn proth forma eixa bali se mia metablhth mia timh molis ginei unload h forma h timh ths metablhths midenizete?

Δημοσ.

Tin mpara mporeis na tin baleis apo ta propertis toy textbox poy einai sto plai nomizo... psakse kai tha to breis, den einai diskolo...

I diafora toy hide kai toy unload einai oti:

Otan kaneis unload, i forma kleinei, eno me to hide den kleinei alla krybete

ego otan alazo formes, tin palia tin kano unload giati an meta kleiseis kai tin ali forma, den tha klisei to programa. mporeis na to kliseis apo ctrl+alt+del. Me to hide i forma menei stin mnimi kai to programa the tin klisei an kai mono an xrisimopiiseis tin entoli End poy soy kleinei olo to programa. An exeis kanei mia forma hide kai kliseis oles tis ales formes me to X(ton windows poy exei kathe parathiro stin pano deksia gonia :P ) tote to programa tha paraminei anoixto!!

Gia to allo me tis formes tha prospathiso na ftiakso kodika kai tha stilo molis bro kati!

Δημοσ.

1) thn bazo thn mpara apo ta properties alla den mou emfanizete meta :(

na se rotiso kai kati allo mias kai se brika :)

2) Otan ginete mia diadikasia (px antigrafh arxeion apo ena fakelo se enan allon) mporo na balo na emfanizete ena parathiro?pou na leei mono kati xoris na mporeis na to kleiseis kai na eksafanisti otan teleiosi h diadikasia kai to programa na proxorisi sthn epomenh diadikasia.... :) ginete?

fantazome me thn boithia ton timers.. den ksero kiolas

Δημοσ.

:D megale ti soy eftiaksa?? Kodika gia oti akribos zitas kai... doylebei apsoga kai einai kai eyholos...

Form2.Top = Form1.Top

Form2.Left = Form1.Left

Form2.Show

Unload Me

Ok?? elpizo na soy kanei...

Δημοσ.

Koitakse, me timers ginete alla the einai blakeia... alla mporeis poly apla na ta kaneis me tin seira diladi ena paradigma:

form2.load

meta ayta poy thes na kaneis kai

form2.unload

I form2 tha einai i forma poy the exeis kanei na min mporei na tin kleisei

Den ksero bebea an zitas ayto akribos... dokimase to kai an den doylebei, pes moy pio polles leptomeries gia ayto poy theleis na ftiakseis!!

Δημοσ.

ti palikari eise esy. xilia xronia tha zeiseis.poly eksipno :D

re sy sto textbox exo bali scrollbar horizontal kai multiline true alla pali den bgazi mpares.esena sou bgazei mpares? :(

Δημοσ.
:P Oti thes magka moy apla lege to... Mexro toylaxiston den exo brei kati poy na thelo na ftiakso kai na min mporo... To programa poy me pire pio poly kairo na ftiakso einai ena trojan to opoio, an kai ekana 2 xronia, telika ta katafera!! Gia oti thes, an mporo na se boithiso apla pes moy ;)
Δημοσ.

loipon.tha sou balo dyskola :).kita ayto to batch file:

echo Getting MSINFO

echo.

cdrecord -dev=%WRITER% -msinfo >msinfo.txt

call scripts\msinfo.bat <msinfo.txt

set MSINFO=%MSINFO:~2%

echo 1ST_READ.BIN>BINHACK.TXT

echo IP.BIN>>BINHACK.TXT

echo %MSINFO%>>BINHACK.TXT

echo.

echo MSINFO=%MSINFO%

ayto kita ti kanei:xrisimopoiontas ena programataki (to cdrecord) kai ena allo batch file (msinfo.bat) briski to msinfo apo ena cd. (ti eine ayto den ksero :) ).ayto pou briski eine sthn morfh 0,1234. ego thelo na balo se mia metablhth mono to 1234 (giayto kai kai aythn thn diadikasia: set MSINFO=%MSINFO:~2% ) mporoume me kapoio tropo na to kanoume ayto sth visual.na briski apo mono tou to msinfo? (kala sigoura ginete alla den ksero sthn visual an iparxei entoli na grafi ta apotelesmata apo ena programa se ena txt (opos ginete sto batch file px: >msinfo.txt ))

an thes ayta ta 2 arxeia pesto mou

Δημοσ.

Re paidia,pathste screen kai meta mia teleia kai deite tis epiloges pou sas vgazei. Screen einai ena object pou periexei attributes ths o8onhs.

Alh8eia to msdn to exete psaksei ka8olou????

Me ena search 8a to vreite.

Ligh fantasia 8elei.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...