LenaKy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Έχω αυτή την οθόνη pc που έχει θύρα DVI-D https://www.skroutz.gr/s/1659331/LG-E2342T-Monitor-23-FHD-1920x1080-με-χρόνο-απόκρισης-5ms-GTG.html και θα ήθελα να την μετατρέψω σε τηλεόραση (μας χάλασε). Μήπως μπορεί να βοηθήσει οποίος ξέρει τι χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο μέσω λάπτοπ και τι χωρίς λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/25547378/Turbo-X-Τηλεόραση-24-HD-Ready-LED-TXV-E2474-2020.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω το λιγότερο ανεξοδο είναι να πάρεις έναν ψηφιακό δέκτη. Δεν μπήκα να διασταυρώσω τα specs της οθόνης, εφόσον υπάρχει είσοδος dvi-d υπάρχει καλώδιο από hdmi σε dvi-d, δυστυχώς όμως μένει να λύσει το θέμα του ήχου, καθώς το dvi-d δεν μεταφέρει ήχο. Θα πρέπει να δεις τι εξόδους έχει ο δέκτης και πως μπορείς να πάρεις ήχο. Σε υπολογιστή είναι μάλλον πιο εύκολο, μένει να βρεις ένα tv tuner, υπάρχουν αρκετά που είναι usb οπότε και κάνουν για όλα τα pc, είτε desktop είτε laptop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 λογικά ενα hdmi to dvi-d καλώδιο θα σου κάνει την δουλειά αν το dvb-t κουτάκι που θα πάρεις, έχει έξοδο ήχου mini jack, τότε πάρε και 2 ηχεία για να ακους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LenaKy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Τέλεια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις λύσεις. Άρα καθάρισα με έναν ψηφιακό δέκτη dvb-t κι ένα καλώδιο hdmi - dvi-d γιατί ηχεία έχω. Να 'στε καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irama Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα Eχω τον αποκωδικοποιητή edision trriton T2 με έξοδο HDMA + SCART θέλω να συνδέσω το παλιό monitor και να το κάνω TV που έχει είσοδο μono VGA,,, με καλώδιο HDMA-VGA θα έχω εικόνα ? Και με αντάπτορα από το SCART – RCA θα έχω ήχο ? Όλα αυτά ταιριάζουν ? Όποιος επιθυμεί με γνώσεις ας βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, irama είπε Καλησπέρα Eχω τον αποκωδικοποιητή edision trriton T2 με έξοδο HDMA + SCART θέλω να συνδέσω το παλιό monitor και να το κάνω TV που έχει είσοδο μono VGA,,, με καλώδιο HDMA-VGA θα έχω εικόνα ? Και με αντάπτορα από το SCART – RCA θα έχω ήχο ? Όλα αυτά ταιριάζουν ? Όποιος επιθυμεί με γνώσεις ας βοηθήσει Το θέμα είναι να βρεις το σωστό αντάπτορα. Δε νομίζω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τις 2 θύρες (hdmi&scart), αν έχεις καλώδια διαθέσιμα μια δοκιμή θα μας πείσει. Βλέπω υπάρχουν αντάπτορες hdmi to vga που κάνουν και διαχωρισμό του ήχου σε jack 3.5mm οπότε θα κάνεις τη δουλειά σου Παράδειγμα, χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ή να σου εγγυηθώ για τη λειτουργικότητά του https://www.skroutz.gr/s/10582859/HDMI-female-VGA-3-5mm-female-HDMI2VGA.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα