mAs_81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ο Pentium 4 672 του 2005 είχε baseclock 3.8GHz ..ναι αλλα δε μου ειχε κανει εντύπωση 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Eloy είπε H Αpple, πάντα έτσι ήταν.. μια με motorolla, μια με powerpc, μια με x86, μια με m2... Ναι αλλά οι διπλοί μοτορολα στα 700 μέγα Χερτζ. Γ@μουσαν και έδερναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Υπέροχο θέμα για τους καινούργιους επεξεργαστές της Intel. 61 συνολικά σχόλια, 59 σχετικά με την amd και την apple. Ινσομνια 101 😆 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Herald είπε H apple θα βάλει oled σε όλα τα laptops της. Κάποια στιγμή στο μέλλον. Όπως έχει και στα κινητά της, γιατί είναι ανώτερη τεχνολογία από τα IPS panels. Τα υπόλοιπα είναι δικά σου δημιουργήματα. Κάτσε, θα κάνω και εγώ παρόμοιο πόστ. Το mac pro έχει επεξεργαστή για γέλια, άθλια IPS οθόνη που γρατζούνανε και οι τοίχοι, αστείο λειτουργικό και σε οτιδήποτε βαρύ η απουσία fan οδηγεί σε thermal throttling και θερμοκρασίες μπριζόλας στα κάρβουνα. Α ναί, και δεν είμαι fan HP Το θεμα ειναι οτι ειπα ισχυει ενω οτι ειπες τα εβγαλες απο το μυαλο σου. Εχω καλυτερο απο το σκατο Pavillion, εχω HP envy x360 4k oled, 3 ηχεια και παλι η ποιοτητα δεν ειναι ιδια. Πες εσυ οτι θες, βγαλε και αλλα πραγματα απο το μυαλο σου. H apple οταν βαλει θα βαλει QD-OLED που δεν ειναι το OLED που εχεις στο κινητο σου. Μαθε πρωτα και μετα αρχισε να πες κοτσανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Το θεμα ειναι οτι ειπα ισχυει ενω οτι ειπες τα εβγαλες απο το μυαλο σου. Εχω καλυτερο απο το σκατο Pavillion, εχω HP envy x360 4k oled, 3 ηχεια και παλι η ποιοτητα δεν ειναι ιδια. Πες εσυ οτι θες, βγαλε και αλλα πραγματα απο το μυαλο σου. H apple οταν βαλει θα βαλει QD-OLED που δεν ειναι το OLED που εχεις στο κινητο σου. Μαθε πρωτα και μετα αρχισε να πες κοτσανες. Ok άρα η apple στα κινητά της βάζει μάπα oled οθόνες αντί για IPS. Δεκτόν. Και εγώ ότι είπα ισχύει, εσύ ότι είπες το έβγαλες απτό μυαλό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 το ξέραμε οτι οι 13ης γενιάς θα βγουν γρηγορα μπαμ μπαμ , εχει ενδιαφέρον η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlo1992 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Apple M2 και Άγιος ο Θεός, 100% επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Σε λίγο ένας επεξεργαστής στα μισά mhz θα κοστίζει το διπλάσιο....βρε που μας κατάντησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, lazlo1992 είπε Apple M2 και Άγιος ο Θεός, 100% επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση. Τι εννοεις 100% επιδοσεις? Ο m2 ειναι ηδη 3 φορες πιο αργός απτο περσινο 12900k. Οι καινούργιοι 13900 και 7950x δεν θα εχουν καμία επαφη με τον m2. Αυτος συγκρινεται με desktop cpu 5ετιας ++ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Ok άρα η apple στα κινητά της βάζει μάπα oled οθόνες αντί για IPS. Δεκτόν. Και εγώ ότι είπα ισχύει, εσύ ότι είπες το έβγαλες απτό μυαλό σου Δεν πιανεσαι πουθενα εσυ. Σου λεω οτι εχω HP envy x360 με 4k oled οθονη ενα απο τα πολυ καλα windows laptop και το εχω συγκρινει με m2 laptop και το hp ειναι πολυ πισω. Και εσυ μου λες οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου τι να πω.🤷♂️ 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Δεν πιανεσαι πουθενα εσυ. Σου λεω οτι εχω HP envy x360 με 4k oled οθονη ενα απο τα πολυ καλα windows laptop και το εχω συγκρινει με m2 laptop και το hp ειναι πολυ πισω. Και εσυ μου λες οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου τι να πω.🤷♂️ Αν έβγαλες την 4k oled πίσω και μαλιστα πολύ καταλαβαίνεις οτι δυσκολεύομαι να πάρω την σύγκριση σου στα σοβαρα ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Ok άρα η apple στα κινητά της βάζει μάπα oled οθόνες αντί για IPS. Δεκτόν. Και εγώ ότι είπα ισχύει, εσύ ότι είπες το έβγαλες απτό μυαλό σου 4 λεπτά πριν, Herald είπε Αν έβγαλες την 4k oled πίσω και μαλιστα πολύ καταλαβαίνεις οτι δυσκολεύομαι να πάρω την σύγκριση σου στα σοβαρα ετσι? Οκ. Πηγαινε σε κανα public να δεις απο κοντα να καταλαβεις τι λεω γτ εσυ δεν πιανεσαι πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Nera1 είπε Τι ανακατεύετε την απλ; Είναι η πολιτική του τσιρλιντερ της ιντελ να χαλάει όλα τα ποστ. Μιλάει για την απλ τώρα 😂 Αντί να μάθει πως ο Μ1 στα 6w με το Final Cut Pro έχει ανάλογες επιδόσεις της σόμπας ι9 10900 στα 290w προτιμάει την λάσπη στον ανεμιστήρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Δεν πιανεσαι πουθενα εσυ. Σου λεω οτι εχω HP envy x360 με 4k oled οθονη ενα απο τα πολυ καλα windows laptop και το εχω συγκρινει με m2 laptop και το hp ειναι πολυ πισω. Και εσυ μου λες οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου τι να πω.🤷♂️ Σύγκρινε το μακ που έχεις με κάποιο ibm συμβατό λαπ τοπ και δες. Ίδια τιμή λέω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Valtos Lake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα