Eloy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H Αpple, πάντα έτσι ήταν.. μια με motorolla, μια με powerpc, μια με x86, μια με m2... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Eloy 1
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Δηλαδή μου λές ότι για βαριές εργασίες ο κόσμος παίρνει laptop, αλλά για ελαφρίες εργασίες όπως browsing παίρνει desktop? To αντιθετο ειπα, ακριβως το αντιθετο. Gaming και κανα αλλο τρελο προγραμματισμο, ή προγραμμα που τρεχει μονο σε windows και απετει πολλα resources το τρεχουν σε desktop. Ολα τις αλλες εφαρμογες τα λαπτοπ μπορουν να τα αντεξουν μια χαρα στο χαλαρο. Και λεω οτι στο κομματι των λαπτοπ ή apple απλα δεν εχει αντιπαλο. Ποιοτητα κατασκευης, ηχος, εικονα, ταχυτητα, μπαταρια, θερμοκρασιες, σε ολα αυτα ειναι πολυ ανωτερη. Ειναι μονη της και οι αλλες εταιριες τρεχουν να την φτασουν τετοια κατασταση εχει φτιαξει.
Eloy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Filip Katund είπε ...Και λεω οτι στο κομματι των λαπτοπ ή apple απλα δεν εχει αντιπαλο. Ποιοτητα κατασκευης, ηχος, εικονα, ταχυτητα, μπαταρια, θερμοκρασιες, σε ολα αυτα ειναι πολυ ανωτερη. Ειναι μονη της και οι αλλες εταιριες τρεχουν να την φτασουν τετοια κατασταση εχει φτιαξει. Και για τις τιμές της πές μας... και για τις τιμές !!! Ο φοιτητάκος με 300 ευρώ παίρνει non-apple laptop και τελειώνει την σχολή... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Eloy 1
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Eloy είπε Και για τις τιμές της πές μας... και για τις τιμές !!! Το mac air ειναι πιο φθηνο εαν προσπαθεις να βρεις κατι αντιστοιχο (που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο) απο τις αλλες εταιριες. Αλλα γενικα ειναι πολυ ακριβα δεν αντιλεγω σε αυτο. Αλλα και να θες να βρεις κατι ακριβο και αντιστοιχο στα windows δεν βρισκεις αυτο ειναι το παραλογο. DELL xps προσπαθει απελπισμενα αλλα και παλι δεν τα καταφερνει.
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Filip Katund είπε To αντιθετο ειπα, ακριβως το αντιθετο. Gaming και κανα αλλο τρελο προγραμματισμο, ή προγραμμα που τρεχει μονο σε windows και απετει πολλα resources το τρεχουν σε desktop. Ολα τις αλλες εφαρμογες τα λαπτοπ μπορουν να τα αντεξουν μια χαρα στο χαλαρο. Και λεω οτι στο κομματι των λαπτοπ ή apple απλα δεν εχει αντιπαλο. Ποιοτητα κατασκευης, ηχος, εικονα, ταχυτητα, μπαταρια, θερμοκρασιες, σε ολα αυτα ειναι πολυ ανωτερη. Ειναι μονη της και οι αλλες εταιριες τρεχουν να την φτασουν τετοια κατασταση εχει φτιαξει. Ρε συ κάτσε για να συννενοηθούμε. Είσαι σε θέμα που μιλάει για desktop επεξεργαστές. Λες ότι ο M2 δεν έχει αντίπαλο. Σου εξηγώ ότι ο Μ2 σε desktop είναι ανέκδοτο. Μου απαντάς ναι αλλά λάπτοπ. Ναι οκ, σε λάθος θέμα είσαι μάλλον? 6 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Το mac air ειναι πιο φθηνο εαν προσπαθεις να βρεις κατι αντιστοιχο (που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο) απο τις αλλες εταιριες. Αλλα γενικα ειναι πολυ ακριβα δεν αντιλεγω σε αυτο. Αλλα και να θες να βρεις κατι ακριβο και αντιστοιχο στα windows δεν βρισκεις αυτο ειναι το παραλογο. DELL xps προσπαθει απελπισμενα αλλα και παλι δεν τα καταφερνει. https://www.hp.com/us-en/laptops/2-in-1s/pavilion/pavilion-plus-14-convertible-laptop.html 999$ με τον i7 12700h + oled display 😮 Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από apple, δεν έχει αντίπαλο Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 2 2
Filip Katund Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Herald είπε Ρε συ κάτσε για να συννενοηθούμε. Είσαι σε θέμα που μιλάει για desktop επεξεργαστές. Λες ότι ο M2 δεν έχει αντίπαλο. Σου εξηγώ ότι ο Μ2 σε desktop είναι ανέκδοτο. Μου απαντάς ναι αλλά λάπτοπ. Ναι οκ, σε λάθος θέμα είσαι μάλλον? https://www.hp.com/us-en/laptops/2-in-1s/pavilion/pavilion-plus-14-convertible-laptop.html 999$ με τον i7 12700h + oled display 😮 Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από apple, δεν έχει αντίπαλο Oled δεν σημαινει ανωτερη τεχνολογια αλλιως θα το ειχε βαλει η apple στο mac pro, hp pavillion εχει μπαταρια μαπα, για ηχο μην μιλησω γτ θα γρατζουνανε και οι τοιχοι, επεξεργαστης για γελια θα τρεχει το fan και δεν θα φτανει. Εχω ανωτερο απο το pavillion HP x360 15.6 4k και 3ηχεια και δεν ειναι ιδιας ποιοτητα που να χτυπαμε το κωλο μας κατω, δεν ειναι. Και δεν ειμαι καν fan apple.
Herald Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Oled δεν σημαινει ανωτερη τεχνολογια αλλιως θα το ειχε βαλει η apple στο mac pro, hp pavillion εχει μπαταρια μαπα, για ηχο μην μιλησω γτ θα γρατζουνανε και οι τοιχοι, επεξεργαστης για γελια θα τρεχει το fan και δεν θα φτανει. Εχω ανωτερο απο το pavillion HP x360 15.6 4k και 3ηχεια και δεν ειναι ιδιας ποιοτητα που να χτυπαμε το κωλο μας κατω, δεν ειναι. Και δεν ειμαι καν fan apple. H apple θα βάλει oled σε όλα τα laptops της. Κάποια στιγμή στο μέλλον. Όπως έχει και στα κινητά της, γιατί είναι ανώτερη τεχνολογία από τα IPS panels. Τα υπόλοιπα είναι δικά σου δημιουργήματα. Κάτσε, θα κάνω και εγώ παρόμοιο πόστ. Το mac pro έχει επεξεργαστή για γέλια, άθλια IPS οθόνη που γρατζούνανε και οι τοίχοι, αστείο λειτουργικό και σε οτιδήποτε βαρύ η απουσία fan οδηγεί σε thermal throttling και θερμοκρασίες μπριζόλας στα κάρβουνα. Α ναί, και δεν είμαι fan HP 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, mAs_81 είπε Πωπω ακομα θυμάμαι ποσο εντύπωση μου ειχε κάνει το baseclock 4GHz του 4790Κ μου... Ο Pentium 4 672 του 2005 είχε baseclock 3.8GHz 1 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nera1 είπε Οι πυρήνες με το τσουνάμι που λες,είναι κάτι αντιγραφές σναπντραγκον,που οκ,βλέπω την χρησιμότητα τους,αλλά καινοτομία δε το λες.Κατα τα άλλα,δώσε ρεύμα,που στη παρούσα συγκυρία,είναι καταστροφικό Όταν βγουν με το καλό,θα δούμε και τι καίνε,και τι προσφέρουν για αυτό που καίνε. Και εδώ θα είμαστε να συζητήσουμε και το γιατί,και αν θα το πληρώσει τα επόμενα χρόνια και αυτή,πιθανότατα όχι από την Ίντελ ,αλλά από τους Ρισκ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
Nera1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το 5g των ζεν4 θα στέλνει την θερμοκρασία ασύρματα στις κεραίες,δημιουργώντας καρκίνους. Πλάτωνας. Εν τω μεταξύ,τι αρμ και ολεντ λέτε;Πήγαιντε σε κάνα φόρουμ με ομάδες ρε παιδιά και πείτε τα,εδώ έχει τεχνολογία x86. Τι ανακατεύετε την απλ; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Nera1 2 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nera1 είπε Το 5g των ζεν4 θα στέλνει την θερμοκρασία ασύρματα στις κεραίες,δημιουργώντας καρκίνους. Πλάτωνας. Για το Ζεν των AMD fans λεει, που μολις δουν τη συγκριση 13th gen και Ryzen 7000 θα χρειαστουν χρονια διαλογισμου για να το αντεξουν. Σιντάρτα Γκαουτάμα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
Nera1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για το Ζεν των AMD fans λεει, που μολις δουν τη συγκριση 13th gen και Ryzen 7000 θα χρειαστουν χρονια διαλογισμου για να το αντεξουν. Σιντάρτα Γκαουτάμα Οκ,όπως είπα,κάπου έχει φόρουμ με ομάδες.Ας βγάλουν τον καημό εκει. Εδω,τεχνολογία. Ραντζικου Μασουμοτο.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nera1 είπε Οκ,όπως είπα,κάπου έχει φόρουμ με ομάδες.Ας βγάλουν τον καημό εκει. Εδω,τεχνολογία. Ραντζικου Μασουμοτο. Mα για τεχνολογια συζηταμε δεν ειπε κανεις για το αν ηταν πεναλτι στο 2-1 Παο Αεκ. Αναφερεις τους Intel 13th gen και τους Ryzen 7000 και σου απανταω πανω σε αυτο με ποστ απο καποιον που δοκιμασε και τις 2 τεχνολογιες και εβγαλε τα συμπερασματα του.
Nera1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mα για τεχνολογια συζηταμε δεν ειπε κανεις για το αν ηταν πεναλτι στο 2-1 Παο Αεκ. Αναφερεις τους Intel 13th gen και τους Ryzen 7000 και σου απανταω πανω σε αυτο με ποστ απο καποιον που δοκιμασε και τις 2 τεχνολογιες και εβγαλε τα συμπερασματα του. έχεις μηχανήματα με ρυζεν 7000 και Ίντελ 13000; Θες να ανεβάσεις σπεκ και κόστος κτήσης,και benchmark αντί να ποσταρεις σοφιστιες;
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Nera1 είπε έχεις μηχανήματα με ρυζεν 7000 και Ίντελ 13000; Θες να ανεβάσεις σπεκ και κόστος κτήσης,και benchmark αντί να ποσταρεις σοφιστιες; Εγω προσωπικα δεν εχω για αυτο και σου εδωσα ποστ απο καποιον που εχει και τα 2. Δεν ειναι σοφιστιες , ειναι αποτελεσματα απο ES. Aν ψαξεις λιγο θα βρεις και Benchmarks οπου οι Ryzen 7600x 7700x παλευουν να φτασουν το multicore performance της 12η γενιας ενω σε single core ειναι κατωτεροι απο 13600κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα