Nikolas_620ti Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Το ινσταγκραμ εδώ και μερικές μέρες μου απενεργοποίησε το προσωπικό μου προφίλ! μου δίνει την δυνατότητα να τους στείλω κάποιο είδος αιτήματος για να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός...το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να στείλω αυτό το αίτημα γιατί πρέπει να γίνει επιβεβαίωση και μου βγάζει το εξής κείμενο "πηγαίνετε στο instagram και επιβεβαιώστε ότι είστε όντως εσείς πριν ζητήσετε να γίνει επανέλεγχος." το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτή την ενέργεια γιατί το προφίλ είναι κλειστό! κάποια ιδέα?
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δες και απο pc browser μηπως δωσει αλλες επιλογες
Nikolas_620ti Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, gorge18 είπε Ενας θεος ξερει τι εκανες... μου την εκανε εφαρμογη που εβλεπα ποιος με εσβησε...την ωρα που πηγα να κανω λογκιν στην εφαρμογη! 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δες και απο pc browser μηπως δωσει αλλες επιλογες σε χρομ δυστυχώς δεν δούλεψε! δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να γινει η επεβεβαιωση αφου ειναι κλειστο το προφιλ! την πατησα απο εφαρμογη που εβλεπε ποιος σε διαγραφη 1
Lanaqueen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Βρήκες λύση; Γιατί αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα