orestoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ψάχνομαι για μάντρα από Γερμανία Γαλλία ή Ιταλία. Δεδομένου ότι δεν έχω ουτε τέλη ταξινομήσεις ουτε τέλη κυκλοφορίας, λόγω αναπηρικού αυτοκινήτου, ξέρετε αν πληρώνω άλλους δασμούς φέρνοντας το από ευρωπαϊκή χωρα; Επίσης, ξέρετε τα διαδικαστικα; Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο από εδώ το πας στο συνεργείο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ελαττώματα. Εκεί που το πας; Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ!
chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Θα πας κάπου συγκεκριμένα να ψάξεις ή θα πας Γερμανία Γαλλία Ιταλία κ θα ψάχνεις για αυτοκίνητο; Δε κατάλαβα. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που έχουν τελωνειακό χώρο κ έχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει. Μπορείς να πας να τα τσεκάρεις κ να πάρεις αυτό που σου κάνει. Στην ουσία το τελωνείο γλιτώνεις.
geomrk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, chaosmaster είπε υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που έχουν τελωνειακό χώρο κ έχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει. Μπορείς να πας να τα τσεκάρεις κ να πάρεις αυτό που σου κάνει. Στην ουσία το τελωνείο γλιτώνεις. Δεν κατάλαβα τι εννοείς τελωνειακό χώρο;; Ένα παράδειγμα εταιρείας για να το ψάξω μόνος μου;;
chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, geomrk είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς τελωνειακό χώρο;; Ένα παράδειγμα εταιρείας για να το ψάξω μόνος μου;; Τελωνειακός χώρος είναι ο χώρος που έχουν δηλώσει οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κ μέσα εκεί μπορούν να φέρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τα εκτελωνίζουν. Οι μεγάλες εταιρείες όλες έχουν. Πας λες ότι θες να δεις αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει κ πράττεις ανάλογα 1
G.bar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, orestoulis είπε Ψάχνομαι για μάντρα από Γερμανία Γαλλία ή Ιταλία. Δεδομένου ότι δεν έχω ουτε τέλη ταξινομήσεις ουτε τέλη κυκλοφορίας, λόγω αναπηρικού αυτοκινήτου, ξέρετε αν πληρώνω άλλους δασμούς φέρνοντας το από ευρωπαϊκή χωρα; Επίσης, ξέρετε τα διαδικαστικα; Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο από εδώ το πας στο συνεργείο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ελαττώματα. Εκεί που το πας; Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ! Δεν έχεις δασμούς ή κάτι άλλο. Το βρίσκεις, στέλνεις μια μεταφορική να το φέρει, 500 με 800€ ανάλογα την τοποθεσία, πας με το χαρτί του ΚΕΠΑ στο τελωνείο για να πάρεις το χαρτί της ατέλειας και πας υπουργείο και βγάζεις πινακίδες. Η ατέλεια πάει βάσει των κυβικών και του ποσοστού αναπηρίας, το ξερεις αυτο φαντάζομαι, και μπορεις να το αποχαρακτηρίσεις μετά απο 7 χρόνια. Για να ελεγξεις το αυτοκίνητο, αν δεν εχεις καποιον δικό σου, υπάρχουν εταιρίες που το κάνουν, αλλά τρέχα γύρευε αν ειναι να σου βγεί μια η άλλη με το να το έπαιρνες απο εδω. Να αποφύγεις τα λευκά diesel με «λίγα» χιλιόμετρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα