Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για μάντρα από Γερμανία Γαλλία  ή Ιταλία.  Δεδομένου ότι δεν έχω ουτε τέλη ταξινομήσεις ουτε τέλη κυκλοφορίας, λόγω αναπηρικού αυτοκινήτου, ξέρετε αν πληρώνω άλλους δασμούς φέρνοντας το από ευρωπαϊκή χωρα;

Επίσης, ξέρετε τα διαδικαστικα; Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο από εδώ το πας στο συνεργείο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ελαττώματα.  Εκεί που το πας; Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα πας κάπου συγκεκριμένα να ψάξεις ή θα πας Γερμανία Γαλλία Ιταλία κ θα ψάχνεις για αυτοκίνητο; Δε κατάλαβα. 

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που έχουν τελωνειακό χώρο κ έχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει. Μπορείς να πας να τα τσεκάρεις κ να πάρεις αυτό που σου κάνει. Στην ουσία το τελωνείο γλιτώνεις. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

υπάρχουν πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που έχουν τελωνειακό χώρο κ έχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει. Μπορείς να πας να τα τσεκάρεις κ να πάρεις αυτό που σου κάνει. Στην ουσία το τελωνείο γλιτώνεις. 

Δεν κατάλαβα τι εννοείς τελωνειακό χώρο;; Ένα παράδειγμα εταιρείας για να το ψάξω μόνος μου;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς τελωνειακό χώρο;; Ένα παράδειγμα εταιρείας για να το ψάξω μόνος μου;;

Τελωνειακός χώρος είναι ο χώρος που έχουν δηλώσει οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κ μέσα εκεί μπορούν να φέρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τα εκτελωνίζουν. Οι μεγάλες εταιρείες όλες έχουν. Πας λες ότι θες να δεις αυτοκίνητα που δεν έχουν εκτελωνίσει κ πράττεις ανάλογα 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, orestoulis είπε

Ψάχνομαι για μάντρα από Γερμανία Γαλλία  ή Ιταλία.  Δεδομένου ότι δεν έχω ουτε τέλη ταξινομήσεις ουτε τέλη κυκλοφορίας, λόγω αναπηρικού αυτοκινήτου, ξέρετε αν πληρώνω άλλους δασμούς φέρνοντας το από ευρωπαϊκή χωρα;

Επίσης, ξέρετε τα διαδικαστικα; Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο από εδώ το πας στο συνεργείο να σου επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ελαττώματα.  Εκεί που το πας; Υπάρχουν άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ!

Δεν έχεις δασμούς ή κάτι άλλο. Το βρίσκεις, στέλνεις μια μεταφορική να το φέρει, 500 με 800€ ανάλογα την τοποθεσία, πας με το χαρτί του ΚΕΠΑ στο τελωνείο για να πάρεις το χαρτί της ατέλειας και πας υπουργείο και βγάζεις πινακίδες. Η ατέλεια πάει βάσει των κυβικών και του ποσοστού αναπηρίας, το ξερεις αυτο φαντάζομαι, και μπορεις να το αποχαρακτηρίσεις μετά απο 7 χρόνια.
   Για να ελεγξεις το αυτοκίνητο, αν δεν εχεις καποιον δικό σου, υπάρχουν εταιρίες που το κάνουν, αλλά τρέχα γύρευε αν ειναι να σου βγεί μια η άλλη με το να το έπαιρνες απο εδω. Να αποφύγεις τα λευκά diesel με «λίγα» χιλιόμετρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...