Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εχω ξεκαθαρα ηλιθιους γειτονες και ανοιγουν την πορτα τις εισοδου, χωρις να ρωτανε καν και μας εκθετουν ολους σε κινδυνο,αναρωτιόμουν τι λεει ο νομος!

εχει το δικαιωμα ο πλασιε τις καθε εταιριας να μπει μεσα;και αν ναι,εχει το δικαιωμα να χτυπησει την δικια μου πορτα;και οχι μονο αυτου που του ανοιξε;εχω το δικαιωμα να τον κλειδωσω μεσα και να φωναξω την αστυνομια;μπορω να του κανω μήνυση και σε αυτον προσωπικα και στην εταιρια του;τι ειδους μυνηση!μην αρχισετε τα ''την δουλεια του κανει''δεν με ενδιαφερει,την οικογενεια μου προσπαθω να προσταστευσω!

Δημοσ.

μπορεις και να τον πυροβολήσεις αν σου χτυπησει την πορτα.

σοβαρα, ξερω ειναι ενοχλητικο αλλα χτυπαει κουδουνι και του ανοιγουν. μετα ξαναχτυπαει κουδουνι και παλι αν θες ανοιγεις. δεν κανει κατι παρανομο.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι οι (ενοχλητικοι) διαφημιστες. Το θεμα ειναι τα τουβλα οι γειτονες. Γιατι και να τον κλειδωσεις το πλασιε μεσα και να του κανεις μηνυση 3000000 ευρω, αν τα τζιμανια ανοιξουν σε διαρρηκτη ,δε θα εχει καποια επιδραση η μηνυση στο διαφημιστη.

Βαλε ενα χαρτι στην εισοδο και ριξε τους μπινελικια:

ΥΓ.Τις προαλλες ειχαμε μαζεμενο κοσμο στο σπιτι λογο γαμου και ανοιξαν τη πορτα σε τυπισσα που ηταν για ρευμα. Παω στη πορτα και να της λεω, ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι εχουμε ετοιμασιες γαμου και να επιμενει οτι δε θα μας καθυστερησει και να θελει να μπει. Δηλαδη απορω καποιοι ποσο εκτος τοπου και χρονου (για να μη πω κατι πιο βαρυ) ειναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KONEX είπε

εχω το δικαιωμα να τον κλειδωσω μεσα και να φωναξω την αστυνομια;μπορω να του κανω μήνυση και σε αυτον προσωπικα και στην εταιρια του;τι ειδους μυνηση!

Υπάρχει και πιο αποδοτικός τρόπος:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επταόροφη πολυκατοικία οροφοδιαμερισμάτων, οι νοικάρηδες του 6ου (ίσως και τα παιδάκια τους,που επειδή δεν ασχολούνται και προσέχουν,"παρτάρουν") ανοίγουν στους πάντες...

Τσεκαρισμένο πολλάκις και όχι μόνο από εμένα (τις φορές που τυχαίνει κανένα ρεπό πχ...)

Πωλητές,διαφημιστές,Ρομά για κατόπτευση,χαζοί που παίζουν με τα κουδούνια,όσοι πιστοί προσέλθετε;-)))

Τις τελευταίες 3 φορές  λοιπόν, όταν μου χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος όσοι έμπαζαν μέσα,έστειλα τον απρόσκλητο επισκέπτη στον όροφο τους καρφί, λέγοντας του/της ψέμματα πως ενδιαφέρονται άμεσα για ότι τυχόν έδινε και οτί αυτοί του/της άνοιξαν...

Την τρίτη φορά κατέβηκε ο πολλά-βαρύς και όχι σύζυγος για το λόγο,κάλεσα μπροστά του τον ιδιοκτήτη του σε ανοικτή ακρόαση και περάσαμε τέλεια...

Όλως περιέργως,μετά από αυτό μάθαμε να χρησιμοποιούμε το θυροτηλέφωνο,χαχαχαχα...

Επεξ/σία από ChrisOnceMore
Δημοσ.

Επειδή είναι υπερβολή να ανοίξω για αυτό νέο θέμα, θα το γράψω εδώ. 

Πόσο αντιπεριβαλλοντικό είναι όλο αυτό με τα διαφημιστικά. Τα μισα καταλήγουν κάτω πριν καν να τα διαβάσει κάποιος. Τζάμπα χρήματα και τζάμπα σκουπίδια 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KONEX είπε

Επειδή εχω ξεκαθαρα ηλιθιους γειτονες και ανοιγουν την πορτα τις εισοδου, χωρις να ρωτανε καν και μας εκθετουν ολους σε κινδυνο,αναρωτιόμουν τι λεει ο νομος!

εχει το δικαιωμα ο πλασιε τις καθε εταιριας να μπει μεσα;και αν ναι,εχει το δικαιωμα να χτυπησει την δικια μου πορτα;και οχι μονο αυτου που του ανοιξε;εχω το δικαιωμα να τον κλειδωσω μεσα και να φωναξω την αστυνομια;μπορω να του κανω μήνυση και σε αυτον προσωπικα και στην εταιρια του;τι ειδους μυνηση!μην αρχισετε τα ''την δουλεια του κανει''δεν με ενδιαφερει,την οικογενεια μου προσπαθω να προσταστευσω!

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Αν τον κλειδώσεις μέσα και ο άλλος θέλει να το τραβήξει μπορεί να σου κάνει μυνηση για παράνομη πρόσωπο κράτηση, αν δεν θέλετε 1ον πρέπει να ενημερώσετε τους πάντες ότι δεν θέλετε να ανοίγουν, καθώς και κάποιες πινακίδες η χαρτιά ότι πωλητές/πλασιέ δεν θέλετε να σας ενοχλούν

• Moderators
Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να κάνει, αν βέβαια υπάρχουν ένοικοι που ανοίγουν δε γλυτώνεις ότι και αν κάνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν και εξυπνοι πλασιέ. Σε εμας ερχονταν ενας της Wind και ελεγε "απο τον Δημο ειμαι για το τηλέφωνο σας" Τον περιμενα στον οροφο να τον ξεφτίλισω αλλα μου ειπε "οχι αδερφε, παρεξηγηση, το ονομα μου ειναι Δημος!!!!"

Επεξ/σία από Fotis_Greece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...