Konstantin77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δε βλέπω το κουπόνι... χάνω κάτι ή έφυγε;
Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Δε βλέπω το κουπόνι... χάνω κάτι ή έφυγε; Τελείωσε από Γερμανικό, αλλά υπάρχει με 484€ στο Ισπανικό Αμαζον Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Rattlehead 1
akaloith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) η σελφι του ειναι η ιδια που ειναι στο 7t μου.... η ultrawide του δυσευρετη και τεραστια, στα 10αρια τις σκατωσε οσο για το 5g στην ελλαδα με τις πιστοποιημενες 5g???? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, akaloith είπε η σελφι του ειναι η ιδια που ειναι στο 7t μου.... η ultrawide του δυσευρετη και τεραστια, στα 10αρια τις σκατωσε οσο για το 5g στην ελλαδα με τις πιστοποιημενες 5g???? Μία χαρά το 5g. Έχεις vodafone το πιο άθλιο σήμα ever. Κάποτε ήταν η wind αλλά η vodafone την προσπερασε
akaloith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 δεν ρωτησα για συγκριση εταιρειων.... ρωτησα τι γινεται με τα μη πιστοποιημενα τηλεφωνα ουτε για το ποιος εχει καλο η κακο σημα
Rattlehead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, akaloith είπε δεν ρωτησα για συγκριση εταιρειων.... ρωτησα τι γινεται με τα μη πιστοποιημενα τηλεφωνα ουτε για το ποιος εχει καλο η κακο σημα Δεν είπα να μην ρωτήσεις, αλλά την ερώτηση αυτή την έχεις κάνει ξανά στο Motorola και σου απάντησαν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το 5g σε ένα μη" πιστοποιημενο" κινητό. Μην λαμβάνεις υπόψη τις λίστες που βγάζουν, τα κινητά που υποστηρίζουν είναι παραπανω
akaloith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 το καθε τηλεφωνο ειναι διαφορετικη περιπτωση, αλλα παιζουν με ρουτ & πειραγμα αλλα δε παιζουν ποτε, πχ pixel αλλα με sim σε certified κτλ επισης το 9 pro το ειδα στο site της κοσμοτε και μαλλον επαιζε 5g κανονικα και με το latest update χαλασε
geomd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 13/9/2022 στις 11:49 ΠΜ, kkatzos είπε Σε οθόνη καρα-αξίζει. Ξεκάθαρη αναβάθμιση. Σε κάμερα δύσκολη σύγκριση καθώς και το Mate 20 Pro είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα δε θα είναι χειρότερο όμως. Στις τελευταίες εκδόσεις C62/C63 του Android 12 έχουν διορθώσει τα περισσότερα bugs και έχει βελτιωθεί η αυτονομία. Μια χαρά είναι πλέον. Επειδή το παρήγγειλα, να το αφήσω καλύτερα με το 11 που θα έρθει η να του κάνω τα απντειτ?
kkatzos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, geomd είπε Επειδή το παρήγγειλα, να το αφήσω καλύτερα με το 11 που θα έρθει η να του κάνω τα απντειτ? Εμένα μου αρέσει πολύ το Android 12 της OnePlus, στις τελευταίες εκδόσεις. Και είχα OnePlus 6T και 8Τ οπότε ξέρω το παλιό UI της OP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα