Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι απόψεις διίστανται, αλλά δεν πάυει να ειναι ενα πολύ καλό κινητό(ναυαρχιδα) και ιδίως σε αυτή την τιμή.(465€) Η τιμή είναι τελική με μεταφορικά https://www.amazon.de/-/en/OnePlus-Free-Smartphone-Hasselblad-Camera-Morning-Mist/dp/B08TZZCH9R Και εδώ ένα review 484€ Ισπανικό Αμαζον https://www.amazon.es/gp/product/B08V1N3RKH Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Rattlehead 2 1
Giorgos20177 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Οι απόψεις διίστανται, αλλά δεν πάυει να ειναι ενα πολύ καλό κινητό(ναυαρχιδα) και ιδίως σε αυτή την τιμή.(465€) Η τιμή είναι τελική με μεταφορικά https://www.amazon.de/-/en/OnePlus-Free-Smartphone-Hasselblad-Camera-Morning-Mist/dp/B08TZZCH9R Και εδώ ένα review εχοντας το κινητο στα χερια μου αγορασμενο στα 600 πριν 4 μηνες , το κινητο ειναι τουμπανο, οι φωτο ειναι σε αλλο επιπεδο , φορτιζει σε ενα μισαωρο , βγαζει 6 ωρες οθονη με browsing βιντεο κτλπ , οθοναρα , στα 460 ειναι τζαμπα !!!! μονο που στο λινκ το εχει 582 ???? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Giorgos20177 1
d_gkal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, Giorgos20177 said: εχοντας το κινητο στα χερια μου αγορασμενο στα 600 πριν 4 μηνες , το κινητο ειναι τουμπανο, οι φωτο ειναι σε αλλο επιπεδο , φορτιζει σε ενα μισαωρο , βγαζει 6 ωρες οθονη με browsing βιντεο κτλπ , οθοναρα , στα 460 ειναι τζαμπα !!!! μονο που στο λινκ το εχει 582 ???? Ακριβώς κάτω απ' την τιμη Apply 150€ voucher 1 1
vaggospro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δελεαστικό αλλα δυσκολεύομαι να αποχωριστώ το P40 pro.
Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, vaggospro είπε Δελεαστικό αλλα δυσκολεύομαι να αποχωριστώ το P40 pro. Εντάξει εννοείτε καλύτερο και αν δεν έχεις θέμα με G.P.S. και updates μένεις εκεί που εισαι 1
majnun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Και εμένα με τρώει, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει από Oneplus 8. Το πιο απογοητευτικό ειναι το θέμα των updates από την εταιρεία. Γύρισα στην 11 μετά το χάλι του Android 12.
Strategos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, majnun είπε Και εμένα με τρώει, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει από Oneplus 8. Το πιο απογοητευτικό ειναι το θέμα των updates από την εταιρεία. Γύρισα στην 11 μετά το χάλι του Android 12. και εγώ με το 7 pro, γύρισα στην 10 😀
Rattlehead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, majnun είπε Και εμένα με τρώει, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει από Oneplus 8. Το πιο απογοητευτικό ειναι το θέμα των updates από την εταιρεία. Γύρισα στην 11 μετά το χάλι του Android 12. Μεταξύ 8 και 8Τ ποιο θα πρότεινες; Γιατί είμαι σε αναζήτηση και έλεγα να δοκιμάσω 1+
majnun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλλον το 8Τ για την επίπεδη οθόνη και την ταχύτερη φόρτιση Αυτό κυρίως με ψήνει στα νεότερα. Είσαι με 20% θες να βγεις σε 10-15' και εισαι πανω απο 50% σε αυτό το διάστημα. 1
damianrag Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αξίζει για μετάβαση από το υπερτίμιο huawei mate 20 pro?Ιδίως από κάμερα και οθόνη?
kkatzos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, damianrag είπε Αξίζει για μετάβαση από το υπερτίμιο huawei mate 20 pro?Ιδίως από κάμερα και οθόνη? Σε οθόνη καρα-αξίζει. Ξεκάθαρη αναβάθμιση. Σε κάμερα δύσκολη σύγκριση καθώς και το Mate 20 Pro είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα δε θα είναι χειρότερο όμως. 1 ώρα πριν, majnun είπε Το πιο απογοητευτικό ειναι το θέμα των updates από την εταιρεία. Γύρισα στην 11 μετά το χάλι του Android 12. Στις τελευταίες εκδόσεις C62/C63 του Android 12 έχουν διορθώσει τα περισσότερα bugs και έχει βελτιωθεί η αυτονομία. Μια χαρά είναι πλέον.
vaggospro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν πρόκειτε να ασχοληθείτε με custom rom, νομίζω δεν αξίζει. Πολύ κακά σχόλια για το νέο OS της oneplus. 1
zananiro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Να ρωτήσω, για τα vouchers του Amazon υπάρχει κάποια επιλογή στην ιστοσελίδα να μας στέλνει ειδοποίηση όταν για κάποιο προϊόν που μας ενδιαφέρει υπάρχει voucher?
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ειναι περσινή ναυαρχίδα με τα καλά του(ip68,ασύρματη φόρτιση,κορυφαιο τσιπάκι, καλή κάμερα με OIS,πολύ γρήγορη φόρτιση,1440p 120hz amoled οθονάρα)και τα κακά του(επεξεργαστής που ζεστένεται,OxygenOS με στοιχεια Oppo, σε updates η Oneplus ειναι αργή στα προηγούμενα μοντέλα, αυτονομια θα μπορούσε και καλύτερα) Σε πολλά πράγματα ειναι παρόμοιο με το S21FE το οποιο κερδίζει σε ποιοτητα κατασκευής,ταχυφόρτιση και οθόνη(1440P),αλλά χάνει σε software υποστήριξη και αναβαθμίσεις(και για κάποιους και σε Android skin πλέον). 1
kkatzos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σε πολλά πράγματα ειναι παρόμοιο με το S21FE το οποιο κερδίζει σε ποιοτητα κατασκευής,ταχυφόρτιση και οθόνη(1440P),αλλά χάνει σε software υποστήριξη και αναβαθμίσεις(και για κάποιους και σε Android skin πλέον). Δε συγκρίνουμε το OP 9 Pro με FE. Σε καμία περίπτωση. Τι δουλειά έχει το 6.4 FE με την πλαστική πλάτη με το OP 9 Pro; Κανονικά θα έπρεπε να συγκριθεί με S21 Ultra, λόγω οθόνης LTPO, QHD, 2.5D γυαλί κτλ κτλ, αλλά επειδή είναι Samsung, θηρίο, κάμερα κτλ κτλ ας συγκριθεί με το S21+, σίγουρα όχι με το FE πάντως. Σε software ... η OnePlus τα είχε κάνει σκατά στις αρχικές εκδόσεις του Android 12, όλο προβλήματα και bugs. Στις τελευταίες εκδόσεις είναι μια χαρά αλλά πολλές φορές πρέπει να εκβιαστεί η εγκατάσταση τους (oxygen updater) καθώς αν δε γίνει αυτό μπορεί να περιμένει εβδομάδες ο χρήστης. (για να λάβει το update)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα