Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μια οικοδομή εχω μαγαζί στο ισόγειο. Ηρθαν λοιπον αυτοι που βαζουν τις ινες (για την ακριβεια κουτακια με το σημα ΚΟΣΜΟΤΕ), αλλα δεν βαλανε κουτακι εξω απο το μαγαζι μου. Βαλαν μονο εξω απο τα διαμερισματα. Ειναι σωστο αυτο? 

Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και ενα ακομα διαμέρισμα στο ισόγειο αλλα στην αλλη πλευρα μακρια απο το μαγαζι, και εχουν βαλει κουτι εκει. Οποτε μαλλον θα τραβήξουν απο κει το καλωδιο μεχρι το μαγαζι μου? Δηλαδη βαζουν ενα κουτι ανα όροφο? 

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Σε μια οικοδομή εχω μαγαζί στο ισόγειο. Ηρθαν λοιπον αυτοι που βαζουν τις ινες (για την ακριβεια κουτακια με το σημα ΚΟΣΜΟΤΕ), αλλα δεν βαλανε κουτακι εξω απο το μαγαζι μου. Βαλαν μονο εξω απο τα διαμερισματα. Ειναι σωστο αυτο? 

Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και ενα ακομα διαμέρισμα στο ισόγειο αλλα στην αλλη πλευρα μακρια απο το μαγαζι, και εχουν βαλει κουτι εκει. Οποτε μαλλον θα τραβήξουν απο κει το καλωδιο μεχρι το μαγαζι μου? Δηλαδη βαζουν ενα κουτι ανα όροφο? 

Nαι μπαινει ενα κουτι ανα οροφο και μετα πανε οπτικη ινα (μεσα σε καναλι) στο καθε διαμερισμα

για να τραβηξουν καλωδιο στο μαγαζι σου πρεπει να κανεις αιτηση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Έχεις κάνει αίτηση για να σου βάλουν?

Όχι. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πόλεις αλλά εδώ Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο έχουν βάλει παντού 

38 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Nαι μπαινει ενα κουτι ανα οροφο και μετα πανε οπτικη ινα (μεσα σε καναλι) στο καθε διαμερισμα

για να τραβηξουν καλωδιο στο μαγαζι σου πρεπει να κανεις αιτηση

Οπότε θα πρέπει να κανω αίτηση για οπτική και μετά ο τεχνικός θα τραβήξει καλώδιο μέχρι το μαγαζί μου. Από το κουτί που είναι έξω από το διαμέρισμα στο ισόγειο.

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Όχι. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πόλεις αλλά εδώ Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο έχουν βάλει παντού 

Οπότε θα πρέπει να κανω αίτηση για οπτική και μετά ο τεχνικός θα τραβήξει καλώδιο μέχρι το μαγαζί μου. Από το κουτί που είναι έξω από το διαμέρισμα στο ισόγειο.

Ακριβώς

Μπες να βγάλεις κουπόνι από sfbb σου πληρώνουν σχεδόν ολόκληρο το τέλος εγκατάστασης και περνεις και μια καλή έκπτωση στο πάγιο

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Allan-Wake said:

Οπως καταλαβαίνεις δεν θα ξοδεύουν κουτιά/ίνες/εργατοώρες κτλπ, για κάποιον που μπορεί να μην θέλει. Θα κάνει αίτηση πρώτα και μετά θα αρχίσει η εγκατάσταση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Οπως καταλαβαίνεις δεν θα ξοδεύουν κουτιά/ίνες/εργατοώρες κτλπ, για κάποιον που μπορεί να μην θέλει. Θα κάνει αίτηση πρώτα και μετά θα αρχίσει η εγκατάσταση.

Ναι κάποιος θα έκανε από την οικοδομή αλλά γενικά Σαλόνικα έχουν γεννήσει τρύπες οι δρόμοι τον τελευταίο χρόνο 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Allan-Wake said:

Ναι κάποιος θα έκανε από την οικοδομή αλλά γενικά Σαλόνικα έχουν γεννήσει τρύπες οι δρόμοι τον τελευταίο χρόνο 

Ναι, μέχρι εκεί όμως προβλέπεται δίχως αίτηση, πεζοδρόμια, όχι προς κτίρια.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη ερώτηση

Το μαγαζί μου το έκανα ανακαίνιση πριν 2 χρόνια , με τηλεφωνικές γραμμές και 2 συνδέσεις τηλεφώνου στον τοίχο.

Όλα αυτά πάνε χαμένα γιατί μελόντικα η οπτική θα μπαίνει στο μαγαζί μου κατευθείαν πάνω στο νεο ρουτερ? 

Δημοσ.

Ναι θα πανε χαμενα. Αν εχεις 2 νουμερα που τα χρησιμοποιεις, λογικα θα σου κανουν VoIP με 2 καναλια φωνης. Και τωρα θα μπορουσε να ειναι ετσι και να εχεις ενα router και απο τις 2 εξοδους τηλεφωνιας να βγαινουν 2 νουμερα, αν εχεις ηδη VoIP βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...