Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι εταιρειες δεν ειναι "χαζες". Αυτο δεν σημαινει πως δεν κανουν λαθη (σπανια) και ουτε πρεπει να ξεχναμε τους ανταγωνιστες, που παρουσιαζουν νεα προιοντα στην προσπαθεια τους να "κλεψουν" πωλησεις" απο τις αλλες εταιρειες. Στο θεμα μας τωρα που εχει να κανει με τους εκτυπωτες inkjet που εαν δεν κανω λαθος ειναι 3 δεκαετιες στην αγορα, καμια τεχνολογια δεν ειναι τελεια και ολες οι λυσεις εχουν θετικα και αρνητικα. Γιατι εαν ηταν, μονο ενα μοντελο - λυση θα ειχε επιβιωσει εως τωρα, κατι που δεν υφισταται.

Μπορει εγω να λεω τα καλυτερα λογια για την τρεχουσα λυση της epson - ink tank - που καλυπτει τις προσωπικες μου αναγκες, ομως την ιδια στιγμη και οι αλλες εταιρειες πουλανε μια χαρα τα δικα τους μοντελα με αλλη τεχνολογια.

Τωρα, εαν οι καταναλωτες θελουν να οριζουν αυτοι τις τιμες των συσκευων και των μελανιων, ισως αυτο να ειναι εκτος πραγματικοτητας. Οι εταιρειες και οι μετοχοι θελουν εκτος απο το να εχουν καθε χρονο κερδος, θελουν και αυξηση σε αυτο. Και ποιος θα την πληρωσει ? Ο καταναλωτης. Και πως θα το πετυχουν ? Αυτο το βλεπουμε απο τα "κολπα" που κανουν και σε αυτα ολοι εμεις ψαχνουμε τροπους να τα παρακαμψουμε. Μεχρι τωρα, οι καταναλωτες χανουν. Και ουτε πιστευω να αλλαξει ποτε.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kthulhou είπε

Εάν πατήσεις πάνω στην λέξη owned στην σελίδα που ποστάρισες θα σου εμφανίσει την λίστα με τους εκτυπωτές και τα μελάνια που αφορά το συγκεκριμένο δημοσίευμα....https://assets.ctfassets.net/iapmw8ie3ije/KB59keIaRiPTdYg71E9x7/1818dd0a216f7ee1e739cf7db6d7c639/HP_and_Euroconsumers_settlement_on_Dynamic_Security__all_you_need_to_know.pdf

Κανένα από αυτά δέν είναι μελανοκεφαλή και τα 950 μελάνια που ξέρω δέν σε αφήνουν απλά να επαναγεμίσεις από την πρώτη φορά.Είτε πρέπει να αλλάξεις τσιπάκια είτε να κάνεις άλλο τρύκ.

Δημοσ.

Παντως εγω δε χανω :P

Πηρα εναν ΗΡ 2620 στα 20Ε, και εχω το αρχικο ζευγαρι μελανια ακομα και το γεμιζω τα τελευταια 4 χρονια. Εχω πανω απο 1500 σελιδες εκτυπωμενες. Αγορα χυμα μελανι απο ebay και πραγματικα τσαμπα κοστος ανα σελιδα.

Εχω και ενα μαυρο σφραγισμενο για ωρα αναγκης και κανω τη δουλεια μου. Βεβαια καταλαβαινω πως δεν ειναι λυση για ολους τους ανθρωπους αυτο, καθως αρκετοι θελουν plug n play λυσεις.

Σκεφτομαι καποια στιγμη να τον κανω diy ink tank παντως. Υπαρχουν και κιτακια βεβαια αλλα δε πολυ αξιζουν λογο κοστους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2022 στις 12:11 ΠΜ, highpriest είπε

Θα σου πρότεινα να πάρεις έναν αναροφητήρα χειρός για τα πιο κοινά μοντέλα HP και έναν για τα Canon. Είναι πολύ φτηνός και μιας και κάνεις την διαδικασία για 2-3 άτομα, συμφέρει.

Nόμιζα ότι είχε γυρω στα 30 ευρώ....σήμερα είπα να κοιτάξω από περιέργεια και είδα 7,90....φυσικά το παράγγειλα.

Στις 18/9/2022 στις 4:09 ΜΜ, Dantε είπε

Σκεφτομαι καποια στιγμη να τον κανω diy ink tank παντως. Υπαρχουν και κιτακια βεβαια αλλα δε πολυ αξιζουν λογο κοστους.

Αυτό θα ήθελα να το δώ εάν πετύχει....και σε λογικό κόστος αναλογιζόμενοι την αξία του εκτυπωτή.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Δημοσ.

Είχα για αρκετά χρόνια έναν canon και είχα πάρει ένα κιτ με μελάνια από Αγγλία και καθόμουν και τον γέμιζα με σύριγγες.Τα ml που κατανάλωσα εαν τα είχα πάρει σε γνήσια μελάνια θα είχα δώσει πάνω από 1500€.Ξεχάστηκα και τον άφησα κάτι εβδομάδες χωρίς να τυπώσω , μπούκωσαν οι κεφαλές και είπα να πάω σε καινούριο ink tank να τους δοκιμάσω.Πήρα έναν epson και έχω σωθεί από τότε.Το μόνο που κάνω είναι να έχω στο κινητό μια υπενθύμηση να τυπώνω ένα CMYK pattern κάθε εβδομάδα για να μην ξαναμπουκώσω τα ακροφύσια.

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tarantules είπε

Είχα για αρκετά χρόνια έναν canon και είχα πάρει ένα κιτ με μελάνια από Αγγλία και καθόμουν και τον γέμιζα με σύριγγες.Τα ml που κατανάλωσα εαν τα είχα πάρει σε γνήσια μελάνια θα είχα δώσει πάνω από 1500€.Ξεχάστηκα και τον άφησα κάτι εβδομάδες χωρίς να τυπώσω , μπούκωσαν οι κεφαλές και είπα να πάω σε καινούριο ink tank να τους δοκιμάσω.Πήρα έναν epson και έχω σωθεί από τότε.Το μόνο που κάνω είναι να έχω στο κινητό μια υπενθύμηση να τυπώνω ένα CMYK pattern κάθε εβδομάδα για να μην ξαναμπουκώσω τα ακροφύσια.

Ετσι...για να λές αγγλία απο octoinkjet θα ήταν φαντάζομαι.Υπάρχει και τρόπος να τυπώνει αυτόματα το pattern ο εκτυπωτής εάν θές.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gatos74 είπε

Ετσι...για να λές αγγλία απο octoinkjet θα ήταν φαντάζομαι.Υπάρχει και τρόπος να τυπώνει αυτόματα το pattern ο εκτυπωτής εάν θές.

Ναι από octoinkjet το είχα πάρει.Όσο για το pattern , δεν θέλω αυτόματα.Ξέρω να το κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...