Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το iOS 16 για iPhone 8 και νεότερα μοντέλα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, ggelhsva είπε

Τι είναι αυτό και που βοηθάει; Άνοιγα το λινκ αλλά δεν κατάλαβα...

Στο να κατεβάσεις το λογισμικό και να το περάσεις μόνο σου πιο γρήγορα. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μετά την αναβάθμιση του iPhone XS σε iOS 16, σταμάτησαν να δουλεύουν τα data στην Cosmote. Τηλεφωνικές κλήσεις δουλεύουν κανονικά, αλλά τα δεδομένα όχι...

• Super Moderators
51 λεπτά πριν, LordNodens είπε

Εμένα μετά την αναβάθμιση του iPhone XS σε iOS 16, σταμάτησαν να δουλεύουν τα data στην Cosmote. Τηλεφωνικές κλήσεις δουλεύουν κανονικά, αλλά τα δεδομένα όχι...

Ζήτα από την cosmote να σου ξαναστείλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στη συσκευή για να αποφύγεις το reset στα network settings που θα σου σβήσουν και τυχόν wifi passwords κλπ. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής γνωστοποιήσεων στο κεντρικό μέρος της οθόνης όπως ήταν; Γιατί στο κατω μέρος μέρος δεν είναι καθόλου εύχρηστο δυστυχώς 😑

5 λεπτά πριν, VickyK02 είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής γνωστοποιήσεων στο κεντρικό μέρος της οθόνης όπως ήταν; Γιατί στο κατω μέρος μέρος δεν είναι καθόλου εύχρηστο δυστυχώς 😑

Όχι. Μόνο μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση σε λίστα αν δεν το έχεις κάνει...

Στις 13/9/2022 στις 8:17 ΠΜ, niCk_eleCtro είπε

Υπάρχει κινητό android με τέτοιο τρομερό support?

Μεσω xda μόνο οι εταιρείες δίνουν 3 4 χρόνια το πολύ. Μέσω xda είσαι στα 9 10 χρόνια με νέο λειτουργικό σε έκδοση και security updates. 

18 ώρες πριν, billdanos είπε

Ζήτα από την cosmote να σου ξαναστείλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στη συσκευή για να αποφύγεις το reset στα network settings που θα σου σβήσουν και τυχόν wifi passwords κλπ. 

Άνοιξα ticket στην Cosmote και μετά από μερικές ώρες λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνανε μιας και δεν είχα ενημέρωση ακόμα από την πλευρά τους. Οριακά ήμουν να κάνω reset network settings, αλλά ευτυχώς περίμενα.

• Super Moderators
2 ώρες πριν, LordNodens είπε

Άνοιξα ticket στην Cosmote και μετά από μερικές ώρες λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνανε μιας και δεν είχα ενημέρωση ακόμα από την πλευρά τους. Οριακά ήμουν να κάνω reset network settings, αλλά ευτυχώς περίμενα.

Πρακτικά νομίζω πως σου στέλνουν ΟΤΑ τις ρυθμίσεις δικτύου και τις περνάει αυτόματα. 

8 ώρες πριν, billdanos είπε

Πρακτικά νομίζω πως σου στέλνουν ΟΤΑ τις ρυθμίσεις δικτύου και τις περνάει αυτόματα. 

Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις δικτύου. Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν κάνω κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; Αν μιλάω στο τηλέφωνο ο μόνος τρόπος να έχω πρόσβαση στο internet είναι να είμαι σε wifi. Αν είμαι έξω με data, δεν εχω προσβαση στο internet. Μολις τελειωσει η κληση επανέρχεται. Γιατι συμβαίνει αυτο;

15 hours ago, Choulio said:

Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις δικτύου. Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν κάνω κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; Αν μιλάω στο τηλέφωνο ο μόνος τρόπος να έχω πρόσβαση στο internet είναι να είμαι σε wifi. Αν είμαι έξω με data, δεν εχω προσβαση στο internet. Μολις τελειωσει η κληση επανέρχεται. Γιατι συμβαίνει αυτο;

Vodafone έχεις; Όταν πήρα το 13 Pro γύρισα ταυτόχρονα σε esim και είχα το ίδιο θέμα ενώ είχα ενεργοποιημένα Wifi calling και voice over LTE . Όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει data και ομιλία ταυτόχρονα όπως το 11 που είχα πριν 😆. Τους είπα να σοβαρευτούν και αφού μου έκαναν κάτι σαν reset την γραμμή διορθώθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...