koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, jumaru99 είπε Με το iOS 16.1 έρχεται το ποσοστό μπαταρίας και στις άλλες συσκευές Που το είδες αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, koutsis είπε Που το είδες αυτό; https://9to5mac.com/2022/09/14/ios-16-1-battery-percentage-iphone-xr-11-mini/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 8:48 ΜΜ, markos9 είπε https://ipsw.me/ Τι είναι αυτό και που βοηθάει; Άνοιγα το λινκ αλλά δεν κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, ggelhsva είπε Τι είναι αυτό και που βοηθάει; Άνοιγα το λινκ αλλά δεν κατάλαβα... Στο να κατεβάσεις το λογισμικό και να το περάσεις μόνο σου πιο γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Εμένα μετά την αναβάθμιση του iPhone XS σε iOS 16, σταμάτησαν να δουλεύουν τα data στην Cosmote. Τηλεφωνικές κλήσεις δουλεύουν κανονικά, αλλά τα δεδομένα όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 iphone 12, δυο τρεις μερες μετα ποσο ειναι διακρινω μια ελαφρια παραπανω θερμοτητα στο κινητο. μπορει και να ιεναι η ιδεα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, LordNodens είπε Εμένα μετά την αναβάθμιση του iPhone XS σε iOS 16, σταμάτησαν να δουλεύουν τα data στην Cosmote. Τηλεφωνικές κλήσεις δουλεύουν κανονικά, αλλά τα δεδομένα όχι... Ζήτα από την cosmote να σου ξαναστείλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στη συσκευή για να αποφύγεις το reset στα network settings που θα σου σβήσουν και τυχόν wifi passwords κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VickyK02 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής γνωστοποιήσεων στο κεντρικό μέρος της οθόνης όπως ήταν; Γιατί στο κατω μέρος μέρος δεν είναι καθόλου εύχρηστο δυστυχώς 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, VickyK02 είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος αλλαγής γνωστοποιήσεων στο κεντρικό μέρος της οθόνης όπως ήταν; Γιατί στο κατω μέρος μέρος δεν είναι καθόλου εύχρηστο δυστυχώς 😑 Όχι. Μόνο μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση σε λίστα αν δεν το έχεις κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 13/9/2022 στις 8:17 ΠΜ, niCk_eleCtro είπε Υπάρχει κινητό android με τέτοιο τρομερό support? Μεσω xda μόνο οι εταιρείες δίνουν 3 4 χρόνια το πολύ. Μέσω xda είσαι στα 9 10 χρόνια με νέο λειτουργικό σε έκδοση και security updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, billdanos είπε Ζήτα από την cosmote να σου ξαναστείλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στη συσκευή για να αποφύγεις το reset στα network settings που θα σου σβήσουν και τυχόν wifi passwords κλπ. Άνοιξα ticket στην Cosmote και μετά από μερικές ώρες λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνανε μιας και δεν είχα ενημέρωση ακόμα από την πλευρά τους. Οριακά ήμουν να κάνω reset network settings, αλλά ευτυχώς περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, LordNodens είπε Άνοιξα ticket στην Cosmote και μετά από μερικές ώρες λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνανε μιας και δεν είχα ενημέρωση ακόμα από την πλευρά τους. Οριακά ήμουν να κάνω reset network settings, αλλά ευτυχώς περίμενα. Πρακτικά νομίζω πως σου στέλνουν ΟΤΑ τις ρυθμίσεις δικτύου και τις περνάει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Πρωτη φορα που διαπιστωνω απο οταν το πηρα το 12, ειδα μια μερα λιγοτερο να κρατει η μπαταρια απο οταν εβαλα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, billdanos είπε Πρακτικά νομίζω πως σου στέλνουν ΟΤΑ τις ρυθμίσεις δικτύου και τις περνάει αυτόματα. Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις δικτύου. Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν κάνω κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; Αν μιλάω στο τηλέφωνο ο μόνος τρόπος να έχω πρόσβαση στο internet είναι να είμαι σε wifi. Αν είμαι έξω με data, δεν εχω προσβαση στο internet. Μολις τελειωσει η κληση επανέρχεται. Γιατι συμβαίνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 15 hours ago, Choulio said: Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις δικτύου. Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν κάνω κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; Αν μιλάω στο τηλέφωνο ο μόνος τρόπος να έχω πρόσβαση στο internet είναι να είμαι σε wifi. Αν είμαι έξω με data, δεν εχω προσβαση στο internet. Μολις τελειωσει η κληση επανέρχεται. Γιατι συμβαίνει αυτο; Vodafone έχεις; Όταν πήρα το 13 Pro γύρισα ταυτόχρονα σε esim και είχα το ίδιο θέμα ενώ είχα ενεργοποιημένα Wifi calling και voice over LTE . Όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει data και ομιλία ταυτόχρονα όπως το 11 που είχα πριν 😆. Τους είπα να σοβαρευτούν και αφού μου έκαναν κάτι σαν reset την γραμμή διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα