Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το iOS 16 για iPhone 8 και νεότερα μοντέλα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Επίσης δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας πάνω στο εικονίδιο μιας και όσο μειώνεται το ποσοστό, δεν αλλάζει το "γέμισμα" στο εικονίδιο με αποτέλεσμα πολλές φορές να μπερδεύεσαι και να μην καταλαβαίνεις το πραγματικό ποσοστό που σου έχει απομείνει. Ενώ υπάρχει ο αριθμός δηλαδή του ποσοστού, το μάτι βλέπει ένα γεμάτο εικονίδιο συνεχώς... 

IMG_4726.PNG

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεύτερη μέρα και η συσκευή, 12 mini, “ρουφάει” πραγματικά την μπαταρία, ξεκίνησα με 94% και με 5 ώρες Safari είμαι στο 35%…

η υγεία της παρέμεινε στο 87% παρότι έχω συνηθίσει να μου ρίχνει 1-2% σε κάθε αναβάθμιση…

Το μόνο περίεργο που βλέπω είναι ότι προσπαθεί να κάνει συγχρονισμό με το iCloud ενώ είναι σε παύση…

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα μια χαρά. Πολύ καλή η συμπεριφορά της μπαταρίας έως τώρα σε 13Mini 

Μ' αρέσουν:

FaceID σε portrait mode

Undo/schedule/Remind Email

Edit Contact fields όταν κάνεις Share Contact

Εύρεση/Διόρθωση Duplicated Contacts

Ένδειξη timer κλπ στη Lock Screen. 

Δεν μ' αρέσει η έλλειψη επιλογής μεγέθους ρολογιού και οι περιορισμένες γραμματοσειρές στη Lock Screen (τα θέλω πιο "light", ειδικά τώρα που είναι μεγαλύτερα).

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2

2 hours ago, AtiX said:

Δεύτερη μέρα και η συσκευή, 12 mini, “ρουφάει” πραγματικά την μπαταρία, ξεκίνησα με 94% και με 5 ώρες Safari είμαι στο 35%…

η υγεία της παρέμεινε στο 87% παρότι έχω συνηθίσει να μου ρίχνει 1-2% σε κάθε αναβάθμιση…

Το μόνο περίεργο που βλέπω είναι ότι προσπαθεί να κάνει συγχρονισμό με το iCloud ενώ είναι σε παύση…

Με αυτά που έχω ακούσει γενικά για το mini νομίζω και πάλι δεν είναι άσχημη αυτή η κατανάλωση αλλά λογικά θα βελτιωθεί κι άλλο.

Ενθαρρυντικά πράγματα διαβάζω για την μπαταρία και γενικά όχι πολλά bugs και αν και έχω πει να περιμένω τουλάχιστον άλλο ένα update πριν προχωρήσω το σκέφτομαι. Ειδικά για το faceid σε portrait mode, Lock Screen και 2-3 μικρά πραγματάκια θέλω να το κάνω χθες. 

Έχει δοκιμάσει κανείς σας το personalized spatial audio να πει εντυπώσεις;

8 λεπτά πριν, gRim είπε

Με αυτά που έχω ακούσει γενικά για το mini νομίζω και πάλι δεν είναι άσχημη αυτή η κατανάλωση αλλά λογικά θα βελτιωθεί κι άλλο.

Ενθαρρυντικά πράγματα διαβάζω για την μπαταρία και γενικά όχι πολλά bugs και αν και έχω πει να περιμένω τουλάχιστον άλλο ένα update πριν προχωρήσω το σκέφτομαι. Ειδικά για το faceid σε portrait mode, Lock Screen και 2-3 μικρά πραγματάκια θέλω να το κάνω χθες. 

Λογικά το πρόβλημα σε μένα το δημιουργεί ο συγχρονισμός των φωτογραφιών με το iCloud… 

• Super Moderators
2 ώρες πριν, gRim είπε

Δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα κάτι διαφορετικό σε σχέση με το default spatial. Αν και συνήθως όταν ακούω μουσική από τα AirPods δεν έχω ανοιχτό ούτε το spatial ούτε και το atmos (που ρίχνει σημαντικά τη συνολική ένταση)! Το atmos το έχω on στο Apple TV 4K που είναι συνδεδεμένο στον ενισχυτή του καθιστικού. :) 

2 ώρες πριν, AtiX είπε

Λογικά το πρόβλημα σε μένα το δημιουργεί ο συγχρονισμός των φωτογραφιών με το iCloud… 

Και γώ και τις 13.000 φωτό με το iCloud τις κάνω sync (optimized storage) αλλά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο μέχρι τώρα. 

• Like 1

7 ώρες πριν, billdanos είπε

Ενώ υπάρχει ο αριθμός δηλαδή του ποσοστού, το μάτι βλέπει ένα γεμάτο εικονίδιο συνεχώς... 

Είναι λίγο κακοφτιαγμένος ο κώδικας θεωρώ. Εάν άδειαζε (μαυριζε δηλ.) παράλληλα, θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αλλάζει και το χρώμα της γραμματοσειράς εκεί, προκειμένου να μην "χάνεται" στο υπόβαθρο.

Προφανώς δεν έχει προβλεφθεί καν, κάτι τέτοιο.

7 ώρες πριν, billdanos είπε

Επίσης δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας πάνω στο εικονίδιο μιας και όσο μειώνεται το ποσοστό, δεν αλλάζει το "γέμισμα" στο εικονίδιο με αποτέλεσμα πολλές φορές να μπερδεύεσαι και να μην καταλαβαίνεις το πραγματικό ποσοστό που σου έχει απομείνει. Ενώ υπάρχει ο αριθμός δηλαδή του ποσοστού, το μάτι βλέπει ένα γεμάτο εικονίδιο συνεχώς... 

IMG_4726.PNG

Μόλις είδα το νέο βίντεο του MKBHD: 

Και σε αυτόν, αλλά και σε πολλά άλλα βίντεο, το εικονίδιο της μπαταρίας αλλάζει όσο πέφτει η μπαταρία. Δηλαδή το γέμισμα "αδειάζει" όσο μειώνεται η μπαταρία. Προσωπικά δεν έχω iphone, οπότε δεν το έχω τεστάρει. Και όσοι ξέρω που έχουν, δεν έχουν κάνει το update, φοβούμενοι διάφορα πιθανά bugs 😛

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ έκανα και ενημέρωση το 6s στην 15.7 .

Όλος παραδόξως ήταν αρκετά μεγάλη ενημέρωση καταλαμβάνοντας 1.26 GB!

Μένει τώρα το 12 pro της γυναίκας (αν ποτέ το αφήσει από τα χέρια της!😎)

Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει (λεπτομέρεια αλλά γιαυτο αγαπάω την apple)

Στη Lock Screen ,όταν το σηκώνεις και ανοίγει το φόντο που έχεις επιλέξει ,βρίσκεται σε dimming κατάσταση και αστραπιαία γίνεται φωτεινό .

Κατά κάποιο τρόπο ξεγελάει το μάτι και νομίζεις πως όντως ήταν σε dimming πριν !

Το κάνει τόσο γρήγορα και έξυπνα ώστε να είναι αρμονικά και τα μοντέλα που δεν έχουν το always on

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 2

• Super Moderators
21 λεπτά πριν, Andre7w είπε

Μόλις είδα το νέο βίντεο του MKBHD: 

Και σε αυτόν, αλλά και σε πολλά άλλα βίντεο, το εικονίδιο της μπαταρίας αλλάζει όσο πέφτει η μπαταρία. Δηλαδή το γέμισμα "αδειάζει" όσο μειώνεται η μπαταρία. Προσωπικά δεν έχω iphone, οπότε δεν το έχω τεστάρει. Και όσοι ξέρω που έχουν, δεν έχουν κάνει το update, φοβούμενοι διάφορα πιθανά bugs 😛

Όχι δεν αδειάζει όσο έχεις επιλέξει να φαίνεται το ποσοστό. Αδειάζει κανονικά και αλλάζει και χρώμα κλπ μόνο όταν δεν έχεις ενεργοποιήσει το ποσοστό. 

• Like 2

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Όχι δεν αδειάζει όσο έχεις επιλέξει να φαίνεται το ποσοστό. Αδειάζει κανονικά και αλλάζει και χρώμα κλπ μόνο όταν δεν έχεις ενεργοποιήσει το ποσοστό. 

Αν πας στο 9:15 του βίντεο που έβαλα πάνω, θα δεις ότι έχει το ποσοστό και ότι έχει αδειάσει. Έχει γίνει κόκκινη η μπαταρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Andre7w είπε

Αν πας στο 9:15 του βίντεο που έβαλα πάνω, θα δεις ότι έχει το ποσοστό και ότι έχει αδειάσει. Έχει γίνει κόκκινη η μπαταρία. 

Φίλε μου αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις iphone και προσπαθείς να ενημερωθείς από βιντεακια στο YouTube. Λοιπόν από το 100 μέχρι το 20% η μπαταρία φαίνεται πλήρως γεμάτη και καταλαβαίνεις το πόσο γεμάτη είναι από το νούμερο. Αν πάει κάτω από 20% γίνεται κόκκινη και φαίνεται σαν άδεια αλλά πάλι μένει σταθερό το ποσο έχει αδειάσει και πάλι μόνο με το νούμερο καταλαβαίνεις. Ο μόνος τρόπος να δεις πραγματικά το πόσο μπαταρία έχεις από το εικονίδιο, είναι να βγάλεις το νούμερο και να την αφήσεις σκέτη! Ελπίζω να έγινα κατανοητός..

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

26 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις iphone και προσπαθείς να ενημερωθείς από βιντεακια στο YouTube. Λοιπόν από το 100 μέχρι το 20% η μπαταρία φαίνεται πλήρως γεμάτη και καταλαβαίνεις το πόσο γεμάτη είναι από το νούμερο. Αν πάει κάτω από 20% γίνεται κόκκινη και φαίνεται σαν άδεια αλλά πάλι μένει σταθερό το ποσο έχει αδειάσει και πάλι μόνο με το νούμερο καταλαβαίνεις. Ο μόνος τρόπος να δεις πραγματικά το πόσο μπαταρία έχεις από το εικονίδιο, είναι να βγάλεις το νούμερο και να την αφήσεις σκέτη! Ελπίζω να έγινα κατανοητός..

Μια χαρά μπορείς να ενημερωθείς από "βιντεακια" από το YouTube αν ξέρεις τι ψάχνεις. Όσον αφορά το ποσοστό της μπαταρίας. Άλλο είναι να λες ότι δεν αδειάζει ΚΑΘΌΛΟΥ και άλλο να λες ότι αδειάζει μετά από ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.. 

36 λεπτά πριν, Andre7w είπε

Μια χαρά μπορείς να ενημερωθείς από "βιντεακια" από το YouTube αν ξέρεις τι ψάχνεις. Όσον αφορά το ποσοστό της μπαταρίας. Άλλο είναι να λες ότι δεν αδειάζει ΚΑΘΌΛΟΥ και άλλο να λες ότι αδειάζει μετά από ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.. 

Μάλλον πάλι δεν κατάλαβες ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Καλό βράδυ 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...