great Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πρωτο google ήταν "the most annoying things in ios 16 and how to disable them" οκ τα περισσοτερα παιξαν, αλλα αυτο το πραγμα με τα notifications που ειναι κατω δεν φτοιαχνει με την αλλαγη σε "list" εχει βρει κανεις λύση που να δουλευει (απο τι διαβαζω και σε reddit δεν παιζει το workaround) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Manthos 1908 είπε Τι σημαίνει indexing καντο πιο αναλυτικά Μετά από κάθε εγκατάσταση νέου λειτουργικού, η συσκευή χρειάζεται από κάποια λεπτά έως και αρκετές ώρες ώστε να "σκανάρει" ξανά και να καταγράψει όλα τα αρχεία σου. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι φωτογραφίες σου και γι αυτό και αμέσως μετά την εγκατάσταση δεν σου πρότεινε καμία στις σχετικές επιλογές για να δημιουργήσεις τη δική του lock screen. Σε ένα iphone 13 pro η όλη διαδικασία κράτησε περίπου μισή ώρα μέχρι να εμφανιστεί ενώ σε ένα 11 χρειάστηκαν 2-3 ώρες. Ο χρόνος επίσης εξαρτάται και από το πόσες φωτογραφίες υπάρχουν αποθηκευμένες. 12 λεπτά πριν, great είπε Πρωτο google ήταν "the most annoying things in ios 16 and how to disable them" οκ τα περισσοτερα παιξαν, αλλα αυτο το πραγμα με τα notifications που ειναι κατω δεν φτοιαχνει με την αλλαγη σε "list" εχει βρει κανεις λύση που να δουλευει (απο τι διαβαζω και σε reddit δεν παιζει το workaround) Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επαναφέρεις το παλιό στυλ. Εμένα προσωπικά μου αρέσει που πήγαν όλα κάτω! 😛 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manthos 1908 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι σημαίνει indexing ευχαριστω να σαι καλά εχω IPhone 12 Pro Max προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί τιποτα έχω 650 φωτογραφίες Της γυναίκας μου που έχει IPhone 12 Pro Max εμφανίστηκε χθες αμέσως μετά την ενημέρωση Και κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Manthos 1908 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι βολικότερο να είναι στο κάτω μέρος οι ειδοποιήσεις όπως πήγε κάτω και το tab bar στον safari. Το κράτημα του τηλεφώνου γίνεται στο κάτω μέρος του, οπότε είναι αμεσότερη η πρόσβαση. Η οπτική διαφορά που αρχικά ξενίζει θα γίνει σύντομα συνήθεια. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, great είπε Πρωτο google ήταν "the most annoying things in ios 16 and how to disable them" οκ τα περισσοτερα παιξαν, αλλα αυτο το πραγμα με τα notifications που ειναι κατω δεν φτοιαχνει με την αλλαγη σε "list" εχει βρει κανεις λύση που να δουλευει (απο τι διαβαζω και σε reddit δεν παιζει το workaround) Όχι δεν υπάρχει λύση. 53 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε Τι σημαίνει indexing ευχαριστω να σαι καλά εχω IPhone 12 Pro Max προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί τιποτα έχω 650 φωτογραφίες Της γυναίκας μου που έχει IPhone 12 Pro Max εμφανίστηκε χθες αμέσως μετά την ενημέρωση Και κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει Αυτό θα μπορεί να φου εμφανίζει με τη σειρά διάφορες φωτογραφίες. Αν θες τις επιλέγεις χειροκίνητα τώρα, αλλιώς περιμένεις. Το εξηγεί καλά νομίζω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Manthos 1908 είπε Και κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει Σου λέει ακριβώς αυτό που περιγράψαμε: πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και αν θες να επιλέξεις μια από τις φωτογραφίες σου χειροκίνητα για να φτιάξεις ένα νέο lock screen, να πατήσεις στο σχετικό κουμπί. Διαφορετικά θα στα εμφανίσει μόνο του αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Την πέρασα εχθές σε I phone 13 pro max όλα καλά. Και μπαταρία που είναι το βασικό ζητούμενο σε τέτοιες μεγάλες ενημερώσεις είναι μια χαρα όπως ήταν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Την πέρασα εχθές σε I phone 13 pro max όλα καλά. Και μπαταρία που είναι το βασικό ζητούμενο σε τέτοιες μεγάλες ενημερώσεις είναι μια χαρα όπως ήταν . Αν και είμαι μόλις στην τρίτη ημέρα με την 16 στο 13 pro, νομίζω πως η αυτονομία της συσκευής αυξήθηκε περίπου κατά 10-15%! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 λοιπον αν πει η apple στην google οταν κανεις και εσυ ενημερωση στα κινητα 8 ετων θα βαλω και εγω RCS λετε να γινει καμια καλη δουλεια για εμας με τα ταλαιπωρα ανδροιδ? η απλα η google θα σταματησει να πιεζει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν και είμαι μόλις στην τρίτη ημέρα με την 16 στο 13 pro, νομίζω πως η αυτονομία της συσκευής αυξήθηκε περίπου κατά 10-15%! Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω . Και εγώ έμεινα έκπληκτος με την απόδοση -ειδικά σε standby mode- αν αναλογιστείς πως εχθές το απόγευμα την πέρασα και έχω και περίπου 7500 φωτο και βίντεο +αρκετές εφαρμογές . Όποτε όταν στρώσει ,ίσως η αυτονομία είναι όντως λίγο καλυτερη Μακάρι να είναι έτσι να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο μη αναβάθμισης φέτος 😜 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Chris_BMW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω . Και εγώ έμεινα έκπληκτος με την απόδοση -ειδικά σε standby mode- αν αναλογιστείς πως εχθές το απόγευμα την πέρασα και έχω και περίπου 7500K φωτο και βίντεο +αρκετές εφαρμογές . Όποτε όταν στρώσει ίσως η αυτονομία είναι όντως λίγο καλυτερη Μακάρι να είναι έτσι να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο μη αναβάθμισης φέτος 😜 Εγώ είμαι κάπου στις 13.000 φωτογραφίες μέχρι τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ είμαι κάπου στις 13.000 φωτογραφίες μέχρι τώρα! Και νόμιζα πως εγώ είμαι αυτός που βγαζει φουλ φωτογραφίες ! Ένας λόγος που αναβαθμίζω κάθε χρόνο είναι η κάμερα καθότι θέλω το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα . Φέτος όμως η αύξηση είναι πέραν των όποιον προσδοκιών και συνδυάζεται με μη αύξηση του χώρου αποθήκευσης όποτε εγώ που πρέπει αναγκαστικά να πάω στα 256 ποναει πολύ ακόμα και με τιμολόγιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν και είμαι μόλις στην τρίτη ημέρα με την 16 στο 13 pro, νομίζω πως η αυτονομία της συσκευής αυξήθηκε περίπου κατά 10-15%! Βελτίωση στην CPU είδες , γιατί εμένα ανέβηκε στο multi core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PeggyV είπε Βελτίωση στην CPU είδες , γιατί εμένα ανέβηκε στο multi core Δεν το τσέκαρα καν μιας και δεν είναι κάτι που θα το προσέξω στην καθημερινή χρήση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν το τσέκαρα καν μιας και δεν είναι κάτι που θα το προσέξω στην καθημερινή χρήση! Λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα