Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το iOS 16 για iPhone 8 και νεότερα μοντέλα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτο google ήταν "the most annoying things in ios 16 and how to disable them"

οκ τα περισσοτερα παιξαν, αλλα αυτο το πραγμα με τα notifications που ειναι κατω δεν φτοιαχνει με την αλλαγη σε "list"

εχει βρει κανεις λύση που να δουλευει (απο τι διαβαζω και σε reddit δεν παιζει το workaround)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
1 ώρα πριν, Manthos 1908 είπε

Τι σημαίνει indexing

καντο πιο αναλυτικά

Μετά από κάθε εγκατάσταση νέου λειτουργικού, η συσκευή χρειάζεται από κάποια λεπτά έως και αρκετές ώρες ώστε να "σκανάρει" ξανά και να καταγράψει όλα τα αρχεία σου. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι φωτογραφίες σου και γι αυτό και αμέσως μετά την εγκατάσταση δεν σου πρότεινε καμία στις σχετικές επιλογές για να δημιουργήσεις τη δική του lock screen. Σε ένα iphone 13 pro η όλη διαδικασία κράτησε περίπου μισή ώρα μέχρι να εμφανιστεί ενώ σε ένα 11 χρειάστηκαν 2-3 ώρες. Ο χρόνος επίσης εξαρτάται και από το πόσες φωτογραφίες υπάρχουν αποθηκευμένες. 

12 λεπτά πριν, great είπε

οκ τα περισσοτερα παιξαν, αλλα αυτο το πραγμα με τα notifications που ειναι κατω δεν φτοιαχνει με την αλλαγη σε "list"

εχει βρει κανεις λύση που να δουλευει (απο τι διαβαζω και σε reddit δεν παιζει το workaround)

Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επαναφέρεις το παλιό στυλ. Εμένα προσωπικά μου αρέσει που πήγαν όλα κάτω! 😛 

• Like 2
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαίνει indexing 

ευχαριστω να σαι καλά 

εχω IPhone 12 Pro Max προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί τιποτα έχω 650 φωτογραφίες 

Της γυναίκας μου που έχει IPhone 12 Pro Max εμφανίστηκε χθες αμέσως μετά την ενημέρωση 

Και κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει

7ED06852-C8F9-4152-906B-1EE191AC5735.jpeg

Επεξ/σία από Manthos 1908

Είναι βολικότερο να είναι στο κάτω μέρος οι ειδοποιήσεις όπως πήγε κάτω και το tab bar στον safari. Το κράτημα του τηλεφώνου γίνεται στο κάτω μέρος του, οπότε είναι αμεσότερη η πρόσβαση. Η οπτική διαφορά που αρχικά ξενίζει θα γίνει σύντομα συνήθεια.   

• Like 3
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, great είπε

Όχι δεν υπάρχει λύση.

53 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε

Τι σημαίνει indexing 

ευχαριστω να σαι καλά 

εχω IPhone 12 Pro Max προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί τιποτα έχω 650 φωτογραφίες 

Της γυναίκας μου που έχει IPhone 12 Pro Max εμφανίστηκε χθες αμέσως μετά την ενημέρωση 

Αυτό θα μπορεί να φου εμφανίζει με τη σειρά διάφορες φωτογραφίες. Αν θες τις επιλέγεις χειροκίνητα τώρα, αλλιώς περιμένεις. Το εξηγεί καλά νομίζω....

• Like 1

• Super Moderators
1 ώρα πριν, Manthos 1908 είπε

Σου λέει ακριβώς αυτό που περιγράψαμε: πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και αν θες να επιλέξεις μια από τις φωτογραφίες σου χειροκίνητα για να φτιάξεις ένα νέο lock screen, να πατήσεις στο σχετικό κουμπί. Διαφορετικά θα στα εμφανίσει μόνο του αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

• Like 1

Την πέρασα εχθές σε I phone 13 pro max όλα καλά.

Και μπαταρία που είναι το βασικό ζητούμενο σε τέτοιες μεγάλες ενημερώσεις είναι μια χαρα όπως ήταν .

• Super Moderators
16 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Την πέρασα εχθές σε I phone 13 pro max όλα καλά.

Και μπαταρία που είναι το βασικό ζητούμενο σε τέτοιες μεγάλες ενημερώσεις είναι μια χαρα όπως ήταν .

Αν και είμαι μόλις στην τρίτη ημέρα με την 16 στο 13 pro, νομίζω πως η αυτονομία της συσκευής αυξήθηκε περίπου κατά 10-15%! 

λοιπον αν πει η apple στην google οταν κανεις και εσυ ενημερωση στα κινητα 8 ετων θα βαλω και εγω RCS λετε να γινει καμια καλη δουλεια για εμας με τα ταλαιπωρα ανδροιδ? η απλα η google θα σταματησει να πιεζει?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Αν και είμαι μόλις στην τρίτη ημέρα με την 16 στο 13 pro, νομίζω πως η αυτονομία της συσκευής αυξήθηκε περίπου κατά 10-15%! 

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω .

Και εγώ έμεινα έκπληκτος με την απόδοση -ειδικά σε standby mode-  αν αναλογιστείς πως εχθές το απόγευμα την πέρασα και έχω και περίπου 7500 φωτο και βίντεο +αρκετές εφαρμογές .

Όποτε όταν στρώσει ,ίσως η αυτονομία είναι όντως λίγο καλυτερη 

Μακάρι να είναι έτσι να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο μη αναβάθμισης φέτος 😜

Επεξ/σία από Chris_BMW

• Super Moderators
11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω .

Και εγώ έμεινα έκπληκτος με την απόδοση -ειδικά σε standby mode-  αν αναλογιστείς πως εχθές το απόγευμα την πέρασα και έχω και περίπου 7500K φωτο και βίντεο +αρκετές εφαρμογές .

Όποτε όταν στρώσει ίσως η αυτονομία είναι όντως λίγο καλυτερη 

Μακάρι να είναι έτσι να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο μη αναβάθμισης φέτος 😜

Εγώ είμαι κάπου στις 13.000 φωτογραφίες μέχρι τώρα! :) 

22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ είμαι κάπου στις 13.000 φωτογραφίες μέχρι τώρα! :) 

Και νόμιζα πως εγώ είμαι αυτός που βγαζει φουλ φωτογραφίες !

Ένας λόγος που αναβαθμίζω κάθε χρόνο είναι η κάμερα καθότι θέλω το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα .

Φέτος όμως η αύξηση είναι πέραν των όποιον προσδοκιών και συνδυάζεται με μη αύξηση του χώρου αποθήκευσης όποτε εγώ που πρέπει αναγκαστικά να πάω στα 256 ποναει πολύ ακόμα και με τιμολόγιο ..

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Βελτίωση στην  CPU είδες , γιατί εμένα ανέβηκε στο multi core 

D923E492-BCD9-4F71-BEB9-488DC6037806.jpeg

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, PeggyV είπε

Βελτίωση στην  CPU είδες , γιατί εμένα ανέβηκε στο multi core 

D923E492-BCD9-4F71-BEB9-488DC6037806.jpeg

Δεν το τσέκαρα καν μιας και δεν είναι κάτι που θα το προσέξω στην καθημερινή χρήση! :) 

• Like 1

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν το τσέκαρα καν μιας και δεν είναι κάτι που θα το προσέξω στην καθημερινή χρήση! :) 

Λογικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...