Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το iOS 16 για iPhone 8 και νεότερα μοντέλα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 ώρα πριν, markos9 είπε

Παιδιά, οι γνωστοποίησης, πως γυρνάν στο παλιό στιλ; 
γιατι έτσι είναι λίγο κουραστικό. Πρέπει να κοιτάς κάτω όταν ξεκλειδώνει με φάτσα. 

Αν επιλέξεις το "list" δεν θα συγκεντρώνονται όλα στο κάτω μέρος και θα γεμίζει σταδιακά η οθόνη.

IMG_4718.PNG

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, NickTG είπε

Σαν τιμωρία ακούγεται τόσα χρόνια με το SE! 

To Καλύτερο κινητό που είχα ποτέ αλλά και το τελευταίο! (καθώς ότι μεγαλύτερο από αυτό δεν το θεωρώ κινητό αλλά μίνι τάμπλετ) Εδώ και 1 χρόνο το έχω σαν δεύτερο έχω το mini που είναι τεράστιο! Έκανα τη μαλακία και πήρα το SE 16 γιγα, τότε το λειτουργικό ήταν 6 γίγα σήμερα ειναι 12! Δεν υπάρχει χώρος για όλες τις εφαρμογές που θέλω αλλιώς ακόμα αυτό θα είχα!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, markos9 είπε

Μήπως υπάρχει και λύση για τα γνωστοποίησης  της οθόνη κλειδώματος  να επιστρέψουν ψηλότερα όπως ήταν;

Είδα ότι μπορείς να αλλάξεις την εμφάνισή τους αλλά η θέση τους με ξενίζει...

Κατά τα άλλα, μοιάζει σαν ένα iOS15+ παρά νέα έκδοση...

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να δω αν γίνεται φίλε μου…

Επεξ/σία από AtiX

Κατα τις 8 το πρωί αναβάθμισα το iphone 8 με το ios16 και πιστεύω ότι απο δω και πέρα θα πρέπει να φορτίζω το κινητό 3 φορές τη μέρα.

υγεία μπαταρίας 98% , την αλλαξα πριν 6-7 μηνες.

Κάτι δεν πάει καλά εδω 

• Super Moderators
Μόλις τώρα, Toudor14 είπε

Κατα τις 8 το πρωί αναβάθμισα το iphone 8 με το ios16 και πιστεύω ότι απο δω και πέρα θα πρέπει να φορτίζω το κινητό 3 φορές τη μέρα.

Κάτι δεν πάει καλά εδω 

Έχεις αρκετά παλιά συσκευή πλέον αλλά δεν μπορείς να έχεις πραγματική εικόνα για την κατανάλωση με το που θα αναβαθμιστείς σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού, μιας και για αρκετές ώρες μετά η συσκευή λειτουργεί συνεχώς κάνοντας indexing σε διάφορα πράγματα που έχεις αποθηκευμένα κλπ.

Άσε να περάσουν κάποιες ώρες, ξαναφόρτισέ το και μετά βγάζεις τα όποια συμπεράσματα. :) 

• Like 3
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, Toudor14 είπε

Κάτι δεν πάει καλά εδω 

Κάνε ένα hard reset καλύτερα...

• Thanks 1

19 λεπτά πριν, Toudor14 είπε

Κάτι δεν πάει καλά εδω 

Είναι λίγο νωρίς, spotlight indexing, photos indexing...

Δώστου 1-2 μέρες.

• Like 1
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, Toudor14 είπε

Κάτι δεν πάει καλά εδω 

Φίλε μου μετά από ένα update και μάλιστα major, τις πρώτες 1-2 μέρες, δεν παίρνουμε στα σοβαρά την συμπεριφορά της μπαταρία…

• Like 2
  • Thanks 2

• Super Moderators

Να σημειώσουμε σχετικά με το νέο customization στη lock screen, πως για να έχουμε το εφέ που το ρολόι κλπ κρύβεται πίσω από στοιχεία του wallpaper, ΔΕΝ θα πρέπει να επιλέξουμε κανένα άλλο widget στην οθόνη. Με το που θα προσθέσουμε έστω και ένα widget, αυτόματα το εφέ αυτό χάνεται και το ρολόι εμφανίζεται όπως και πριν πάνω από την εικόνα. :)  

IMG_4720.PNG

IMG_4721.PNG

• Like 3
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, markos9 είπε

...Κατά τα άλλα, μοιάζει σαν ένα iOS15+ παρά νέα έκδοση...

Είναι γεγονός πως οι ουσιαστικές αλλαγές είναι ελάχιστες με εξαίρεση την οθόνη κλειδώματος. Πολύ φασαρία για το τίποτα. Εξακολουθώ να θεωρώ σημαντικές ελλείψεις το να μην κάνει swipe buck από την δεξιά πλευρά της οθόνης και υπόψιν πως έχω το SE 2022 που έχει μικρή οθόνη. Οι υπόλοιποι θα στραβώνουν τα δάχτυλά τους σε μεγαλύτερες οθόνες. Το ίδιο χάλι με το notification panel που πρέπει να κατεβάσεις από πάνω δεξιά. Μικροπράγματα που όμως θα άλλαζαν ριζικά την εμπειρία χρήσης.

Το καινούργιο dictation που μπορείς να μιλάς και να γράφεις ταυτόχρονα δεν υποστηρίζει Ελληνικά απ’ ότι βλέπω. Ή δεν έχω καταφέρει εγώ να το κάνω να δουλέψει;

Στα Αγγλικά δουλεύει μια χαρά

• Super Moderators
14 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε

Το καινούργιο dictation που μπορείς να μιλάς και να γράφεις ταυτόχρονα δεν υποστηρίζει Ελληνικά απ’ ότι βλέπω. Ή δεν έχω καταφέρει εγώ να το κάνω να δουλέψει;

Στα Αγγλικά δουλεύει μια χαρά

Τι εννοείς? Κανονικά λειτουργεί η μετατροπή της φωνής σε κείμενο στα Ελληνικά στα messages κλπ όπως και πριν!

• Like 1

17 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Και αυτή λοιπόν είναι η πρώτη ενημέρωση που ΔΕΝ είναι συμβατή με iPhone 6s και iPhone, συσκευές 7 και 6 ετών αντίστοιχα. Respect στο support της Apple. 

αυτό ήθελα να γράψω και εδώ έχω το 11 και το 7 και κάθε φορά τις έβαζα πρώτα στο 11 και έλεγα μπα δε θα το έχει και για το 7...... 

1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Τα Pixel που βγάζει η Google έχουν παρόμοια με το iOS 5 χρόνια υποστήριξης

Λάθος :)

Τα pixel παιρνουν 3 μεγάλες android αναβαθμίσεις και 5χρόνια security patches.

Η Samsung που έχει πολλαπλάσιες συσκευές από την Google, δινει 4μεγάλες αναβαθμίσεις και 5χρόνια security patches μέχρι και σε mid range μοντέλα τύπου A53.

Αρα δεν ισχυει αυτο που γράφεις περι πολλών συσκευών. Πολύ απλά σε Android μεριά επίτηδες δίνουν λιγες αναβαθμίσεις για να σε αναγκάσουν να αλλάξεις συσκευή....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...