M A T R I X Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, argcollado2312 είπε Δεν έχει βγει ακόμα το update για iPad. Μόνο για iPhone και AW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ηδη 10 φορες η ερωτηση αν βγηκε για ipad. Καλα τυφλοι ειστε η σπαμαρετε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, xenofonlive said: Μόλις ενημέρωσα το iphone SE 2016, εφτά χρονών είναι! οκ μπορεί να είναι η τελευταία! ακόμα και έτσι 7 χρόνια πήγε! Και θα παίζει όλες τις εφαρμογές στο store για σίγουρα άλλα 3 χρόνια! 10 Χρόνια!!!! αντροιδάκηδες ακούτε ωρεεεεεέ? Day one 430ευρώ το πήρα! Σαν τιμωρία ακούγεται τόσα χρόνια με το SE! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ui fantastic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω το iphone se 2020 και φοβάμαι την μπαταρία αν πάω στο ios 16... Τι λέτε? το έκανε κάποιος σ αυτό το μοντέλο να μου πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ui fantastic είπε Έχω το iphone se 2020 και φοβάμαι την μπαταρία αν πάω στο ios 16... Τι λέτε? το έκανε κάποιος σ αυτό το μοντέλο να μου πει? Μια χαρα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Σε 13 pro max μια χαρά μέχρι τώρα η έκδοση 16. Το καλύτερο χαρακτηριστικό μέχρι τώρα η ένδειξη αριθμού μέσα στο κουτάκι της μπαταρίας και η λειτουργία απομόνωσης όταν φοβάσαι ότι σε παρακολουθούν -χακάρουν. Επίσης πολύ καλές προσθήκες η αναίρεση αποστολής μνμ η mail. Θα δείξει όμως με το καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niCk_eleCtro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει κινητό android με τέτοιο τρομερό support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosha Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Την υγεία μπαραρίας την έχει μειώση;έχει δεί κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Geosha είπε Την υγεία μπαραρίας την έχει μειώση;έχει δεί κάποιος; Η υγεία της μπαταρίας δεν εξαρτάται από την έκδοση του λειτουργικού αλλά από τη φυσιολογική φθορά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τρόπος να βγάλουμε/μετακινήσουμε ή εστω μικρύνουμε το γιγάντιο ρολόι του lock screen υπάρχει ; Οι επιλογές παραμετροποίησης που βλέπω είναι γελοίες. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Chocobo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, avacan23 είπε Σε 13 pro max μια χαρά μέχρι τώρα η έκδοση 16. Το καλύτερο χαρακτηριστικό μέχρι τώρα η ένδειξη αριθμού μέσα στο κουτάκι της μπαταρίας και η λειτουργία απομόνωσης όταν φοβάσαι ότι σε παρακολουθούν -χακάρουν. Επίσης πολύ καλές προσθήκες η αναίρεση αποστολής μνμ η mail. Θα δείξει όμως με το καιρό. Καλημέρα φίλε. Αυτο, με την λειτουργία απομόνωσης που λες, που το βρήκες; Δεν το είδα κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Chocobo είπε Τρόπος να βγάλουμε/μετακινήσουμε ή εστω μικρύνουμε το γιγάντιο ρολόι του lock screen υπάρχει ; Οι επιλογές παραμετροποίησης που βλέπω είναι γελοίες. Θα ήθελα να το μάθω κι εγώ αυτό, γιατί κάθε φορά που ανάβει το screen μου κακοφαίνεται το font λες και είμαστε στραβοί. Γι'αυτούς που το χρειάζονται είναι χρήσιμο πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Το πέρασα και γω στο iPhone 11 64gb που έχω και πήγα να βάλω το % της μπαταρίας αλλά δεν έχει την επιλογή αυτή. Μόνο σε μένα ή άλλαξε κάτι σε σχέση με την ενημέρωση που λέει και πιο πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvasilis22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε Υπάρχει κινητό android με τέτοιο τρομερό support? Ναι, μόνο στα όνειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, comfuzio είπε Το πέρασα και γω στο iPhone 11 64gb που έχω και πήγα να βάλω το % της μπαταρίας αλλά δεν έχει την επιλογή αυτή. Μόνο σε μένα ή άλλαξε κάτι σε σχέση με την ενημέρωση που λέει και πιο πάνω; Κάποιος είπε πιο πάνω πως στο 11άρι δεν υπάρχει λόγω χώρου... Άσε κι εγώ το ίδιο έχω και ξενέρωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα