ea6gka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 εμενα το καθαρισε σε 7 λεπτα, iphone 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα σε 4 λεπτά κατέβηκε.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από koutsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Σας βγάζει error στο app store; Μετά το update 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Στα ταμπλετ πήγα ipad λόγω του support. Στο κινητό θέλω να μείνω Galaxy αλλά το support με προβληματίζει. Μενω με S9 και το σκεφτομαί…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Σας βγάζει error στο app store; Μετά το update ναι το κάνει σε πολλούς είναι γενικό το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Παω να κανω αποδοχη ορων στο app store για να κανω αναβαθμιση μια εφαρμογη και μου λεει να αποδεχθω νεους ορους... εκει δεν προχωραει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, InsertCoinToJoi είπε Παω να κανω αποδοχη ορων στο app store για να κανω αναβαθμιση μια εφαρμογη και μου λεει να αποδεχθω νεους ορους... εκει δεν προχωραει... Όλοι το ίδιο θέμα έχουμε . Μάλλον υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreoulios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που σέβεσαι τα χρήματα που σου ακουμπάνε οι πελάτες σου, αγαπημένη Apple. iPhone 8 του 2017 με καινούργια features, δώσε πόνο λέμε. Και άσε τους άλλους να σκούζουν…για το iMessage. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thalius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάνει κάποιος από εσάς την αναβάθμιση ; Καθότι ανυπόμονος , προτείνετε να την κάνω ή να αναβαθμίσω σε 15.7 και να περιμένω λίγες ημέρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paniti Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 σε μένα μόλις λύθηκε το πρόβλημα και προχωράει κανονικά σε updates στο App Store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Σας βγάζει error στο app store; Μετά το update Ναι το άφησα, φαίνεται ότι λύθηκε τώρα θα το δοκιμάσω μετά. Ωραίο update πάντως, θα δω μετά βίντεο zollotech P.S. Apple γιατί στο 11άρι δεν έβαλες ποσοστό μπαταρίας; Δεν είχε χώρο λέει... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από user2163 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lekkasko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ θα αναβάθμίσω σε 15.7 στο XS και θα περιμένω ίσως και μέχρι 16.1!!!!!!!!!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Same here, μέσω WiFi. Το άλλαξα σε data (έχω ακόμα τον ένα μήνα απεριόριστα από την προσφορά της cosmote) και πήγε σφαίρα. Γενικά το έχω αυτό το θέμα και με τα downloads από App Store και λύνεται μόνο έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. 8 λεπτα με 50αρα vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irisman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Οχι στο δικο μου εγινε γρηγορα σχετικα περιπου 20 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα