LynnJames Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Τραγική εταιρεία, το iphone 4 μου το έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια! Γιατί ρε apple;;; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 siri στα ελληνικα ομως apple μου ακομα να το κανεις παει εδω και 4 χρονια το πραγμα ημαρτον να υπαρχει σχεδον σε ολες της γλωσσες αλλα ελληνικα δεν εχει . επισης αναφορα παραδοσεις στα μηνυματα κειμενου ... σιγουρα το ios 16 θα ειναι καλυτερο θα το βαλω και εγω σημερα να δουμε ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Βάλτε 15.7 οσοι δε βάλετε 16, γιατι πρέπει να είχε χοντρό vulnerability η προηγούμενη, Μέχρι και Email απο τη Revolut μου ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό ήταν…..βάζω αγγελία το 6s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. 12 λεπτά μου έβγαλε εμένα εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Δεν εισαι ο μονος, εχουν γονατισει οι σερβερς τους, 3 ωρες μου λεει ενω πριν λιγο ελεγε 6 9 λεπτά πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Δεν εισαι ο μονος, εχουν γονατισει οι σερβερς τους, 3 ωρες μου λεει ενω πριν λιγο ελεγε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxiarhisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Από iPhone 8 που βγήκε το 2017! Μπράβο ρε Apple, έτσι support και σε παλιά μοντέλα! Το Support ηταν 7 χρονια τωρα το κατεβασε σε 5 χρονια οποτε μην σου φαινεται παραξενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Λογικά τα έχουν φτύσει τώρα. Εγώ το πρόλαβα νωρίς και έγινε μπαμ. Ξαναδοκίμασε αργότερα ή αν έχεις υπομονή άστο να το κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwnas28 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Πως είνα η μπαταρία σε σχέση με την έκδοση 15.6.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudd--o Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 οχι ακομα... κατσε να βγαλει κανα δυο βερσιο ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapontikas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, TaxiarhisGR είπε Το Support ηταν 7 χρονια τωρα το κατεβασε σε 5 χρονια οποτε μην σου φαινεται παραξενο 6 χρόνια (αφού έχει updates μέχρι Σεπτέμβρη 23 μίνιμουμ)...Και τα updates της apple πανε με κριτηρια hardware κυριως οποτε η διαρκεια υποστηριξης ειναι fluid και οχι συγκεκριμενα χρονια. Παρε για παραδειγμα το Mac OS, η προηγουμενη εκδοση (12) υποστηριζε μεχρι Mac Pro του 2013 (δηλαδη σχεδον 9 χρονια support). Η φετινη εκδοση ομως υποστηριζει μοντελα του 2017 και μετεπειτα μονο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdidi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, LynnJames είπε Το estimated download time σερνεται γενικα η μονο σε μενα; ..ειμαι στο about 5 hours remaining. Μόλις το ξεκίνησα και έχω 1 ώρα remaining (50 mbps συνδεση) . Οπότε μάλλον κάτι πάει λάθος με το δίκτυο ή το update request. Κανε ρισταρτ και μετά θα κανει μόνο του resume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Και αυτή λοιπόν είναι η πρώτη ενημέρωση που ΔΕΝ είναι συμβατή με iPhone 6s και iPhone, συσκευές 7 και 6 ετών αντίστοιχα. Respect στο support της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lionheart20 είπε Εμένα στο iPad 15,7 λέει,το 16 ποτέ? Για το Ipad θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μαζί με το Ventura. Σημερα ειναι Iphone, apple watch και apple TV Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Ravager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα