Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήμουν στην cosmote με 100 ftth με ping στο league of legends 50.Μολις πήγα σε 200αρα ftth wind βλέπω καμία 70 αν και περίμενα αν όχι το ίδιο καλύτερο.. Ο eune που παίζω είναι γερμανικός server από ότι είδα. Ίσως η WIND να είναι χειρότερη στο εξωτερικό από άποψη pings. Έχετε καμία άποψη για αυτό?? Αν αλλάξω και πάρω modem εμπορίου υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι? Η WIND μου λέει ότι οι οπτικές είναι είναι όλες fastpath ισχιει? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, conne είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ήμουν στην cosmote με 100 ftth με ping στο league of legends 50.Μολις πήγα σε 200αρα ftth wind βλέπω καμία 70 αν και περίμενα αν όχι το ίδιο καλύτερο.. Ο eune που παίζω είναι γερμανικός server από ότι είδα. Ίσως η WIND να είναι χειρότερη στο εξωτερικό από άποψη pings. Έχετε καμία άποψη για αυτό?? Αν αλλάξω και πάρω modem εμπορίου υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι? Η WIND μου λέει ότι οι οπτικές είναι είναι όλες fastpath ισχιει? 

Ευχαριστώ 

Και εγω που πηγα απο cosmote σε wind το ping ανεβηκε αλλα μικρη διαφορα (γυρω στα 20ms διαφορα στο rocket league) και προσωπικα δε μου ειναι αισθητό 

Δημοσ.
4 hours ago, conne said:

Ίσως η WIND να είναι χειρότερη στο εξωτερικό από άποψη pings. Έχετε καμία άποψη για αυτό??

Ναι, είναι.

4 hours ago, conne said:

Αν αλλάξω και πάρω modem εμπορίου υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι?

Όχι.

4 hours ago, conne said:

Η WIND μου λέει ότι οι οπτικές είναι είναι όλες fastpath ισχιει?

Ναι, δεν υπάρχει η έννοια interleave και fastpath στο FTTH.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Οπότε περιμένουμε από την WIND να κάνει κάτι με εξωτερικό με τα pings, δηλαδή αναβαθμίσεις.. 

Δημοσ.

Σαν bandwidth με εξωτερικό έχει το περισσότερο από όλους αυτή τη στιγμή. Για το ping, που εξαρτάται από το γεωγραφικό routing, δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα όλοι οι ISP, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@conne Η wind γενικά δεν έχει τόσο κακό routing πλέον για να έχεις 20ms διαφορά από cosmote θα σου πρότεινα να ζητήσεις να βγεις από cgnat(τηλεφωνικά στο τεχνικό τμήμα) που 99.9% είσαι και όντως ισχύει θα δεις μεγάλη διαφορά try it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...