Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια F&U 5ετιας, δε θυμαμαι ακριβως μοντελο. το τηλεκοντρολ της τα εχει παιξει, θελει ταμα για να ανεβασει φωνη και εχω γκρινια απο τα πιτσιρικια. Θα επαιρνα ενα οποιοδηποτε του εμποριου να το αντικαταστησω ΑΛΛΑ θελω να εχει και κουμπι NETFLIX. εχετε να προτεινετε κατι να δουλευει και να εχει κουμπι NETFLIX και να δινει εντολη να ανοιξει το netflix ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

οι F&U δεν παίζουν με οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ να ξέρεις. Θέλει να είναι συμβατό με τη συχνότητα εκπομπής των γνήσιων. Έχει σίγουρα πάντως Google οπως και η αντιπροσωπεία "Αμοιριδης - Σαββίδης" σου στέλνει το original με κανένα 20ρικο θυμάμαι, είχα πάρει παλιά. 

• Like 1
Δημοσ.

Πλακέτα με πλακέτα στις FU διαφέρει πάντως ε. Σε δύο διαφορετικές, δεν ακούνε τα κοντρόλ της άλλης, ούτε IR από application στο κινητό για πλακέτες FUNAI και άλλες συνήθεις συμβατές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

Και μία που το φερε η κουβέντα Υπάρχει πιθανότητα να μπει Disney σε αυτές τις τηλεοράσεις, που δεν είναι android tv?

Βάζεις ένα stick ή box και γίνεται smart.

36 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Πλακέτα με πλακέτα στις FU διαφέρει πάντως ε. Σε δύο διαφορετικές, δεν ακούνε τα κοντρόλ της άλλης, ούτε IR από application στο κινητό για πλακέτες FUNAI και άλλες συνήθεις συμβατές.

Αυτό που είχα πάρει εγώ ήθελε μια απλή ρύθμιση αλλά μετά έπαιζε κανονικά και λέει ότι κάνει για όλες τις fu.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lucifer είπε

Μα εννοείται πως ir apps στο κινητό για πλακέτες Funai δε θα πιάνουν στις F&U
τί δηλαδή περιμένατε;

Εντελώς άλλη μάρκα η Funai (γιαπωνέζικη) και τελείως άσχετη μάρκα η F&U (ελληνικό φασόν).

Δημοσ.

Κι όμως έχω μία που δουλεύει με Funai (ή FUNAI με κεφαλαία, έχει δύο το Mi Remote) και μία στο εξοχικό που δε δουλεύει ούτε με μαστίγιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Κι όμως έχω μία που δουλεύει με Funai (ή FUNAI με κεφαλαία, έχει δύο το Mi Remote) και μία στο εξοχικό που δε δουλεύει ούτε με μαστίγιο.

Ναι το ξέρω ότι σε πολλά ελληνικά μαγαζιά συσχετίζουν το φασόν F&U με τη γιαπωνέζικη μάρκα Funai .
Και είναι παραπλανητικό και λάθος τους που το κάνουν, είτε από αγνοια είτε από πρόθεση.

Όσο για το Mi Remote, προφανώς δεν αποφασίζει μια εφαρμιογή πως μπορεί να έχει σχέση η Funai με τα παγκοσμίωε άγνωστα φασόν F&U που εισάγονται στην Ελλάδα;
Όση σχέση λχ έχει η Xiaomi με την F&U, αλλη τόση σχέση έχει και η Funai με την F&U.
Για την ιστορία F&U διαβάζεται στην καλύτερη fandu κατά το https://www.fandu.gr/ .

Πιο βέβαιο το κόβω το λάθος στην εφαρμογή να ξεκίνησε από αυτόν που έκανε την καταχώρηση στη βάση δεδομένων από όπου άντλησε στοιχεία το Mi Remote.
Μια και το φασόν F&U είναι παγκοσμίως ανύπαρκτο και άγνωστο,
η εξήγηση είναι πως αυτός που εισήγαγε τα στοιχεία ir λογικά προέρχεται από την Ελλάδα.
Funai με μικρά, FUNAI με κεφαλαία, όπως κι αν το πεις, δεν πρέπει να το συσχετιζεις με το F&U.

Άλλωστε το Peel remote app έχει σωστά διαφορετικές καταχωρήσεις Funai και F&U .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, consuni είπε

Ναι το ξέρω ότι σε πολλά ελληνικά μαγαζιά συσχετίζουν το φασόν F&U με τη γιαπωνέζικη μάρκα Funai .
Και είναι παραπλανητικό και λάθος τους που το κάνουν, είτε από αγνοια είτε από πρόθεση.

Όσο για το Mi Remote, προφανώς δεν αποφασίζει μια εφαρμιογή πως μπορεί να έχει σχέση η Funai με τα παγκοσμίωε άγνωστα φασόν F&U που εισάγονται στην Ελλάδα;
Όση σχέση λχ έχει η Xiaomi με την F&U, αλλη τόση σχέση έχει και η Funai με την F&U.
Για την ιστορία F&U διαβάζεται στην καλύτερη fandu κατά το https://www.fandu.gr/ .

Πιο βέβαιο το κόβω το λάθος στην εφαρμογή να ξεκίνησε από αυτόν που έκανε την καταχώρηση στη βάση δεδομένων από όπου άντλησε στοιχεία το Mi Remote.
Μια και το φασόν F&U είναι παγκοσμίως ανύπαρκτο και άγνωστο,
η εξήγηση είναι πως αυτός που εισήγαγε τα στοιχεία ir λογικά προέρχεται από την Ελλάδα.
Funai με μικρά, FUNAI με κεφαλαία, όπως κι αν το πεις, δεν πρέπει να το συσχετιζεις με το F&U.

Άλλωστε το Peel remote app έχει σωστά διαφορετικές καταχωρήσεις Funai και F&U .

F and U, πρώτον

Δεύτερον δεν είχα σκεφτεί ότι έπαιξε ελληνικός δάκτυλος στην ανάπτυξη του mi remote, αυτό εξηγεί και γιατί μυρίζει τζατζίκι το κινητό μου όταν υπερθερμαίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, στα γκογκόβια μου τι και γιατί και ποιος, με επιλογή πλακέτας funai η μία FU ακούει, η άλλη όχι και δεν ακούει ούτε η μία το τηλεκοντρόλ της άλλης. Αυτά είναι τα δικά μου δεδομένα, η ελεύθερη ερμηνεία αυτών ας είναι του καθενός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

F and U, πρώτον

Δεύτερον δεν είχα σκεφτεί ότι έπαιξε ελληνικός δάκτυλος στην ανάπτυξη του mi remote, αυτό εξηγεί και γιατί μυρίζει τζατζίκι το κινητό μου όταν υπερθερμαίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, στα γκογκόβια μου τι και γιατί και ποιος, με επιλογή πλακέτας funai η μία FU ακούει, η άλλη όχι και δεν ακούει ούτε η μία το τηλεκοντρόλ της άλλης. Αυτά είναι τα δικά μου δεδομένα, η ελεύθερη ερμηνεία αυτών ας είναι του καθενός.

βαθυστόχαστο στο άπειρο σε βρίσκω,
ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς οι «έξυπνοι» και μας εντυπωσιάζετε...

παρομοίως στα γκογκόβια μου αν και πώς κατάλαβες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...