xnicolex26 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω στην κατοχή μου ένα gaming pc με μητρική gigabyte Z370 HD3 , κάρτα γραφικών nvidia geforce gtx 1060 6GB, επεξεργαστή intel core i5 - 8400. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση το monitor μου γιατί υποστηρίζει 60hz και όχι 144 που θα ήταν το ιδανικό για εμένα. Διάβασα παρ'ολα αυτά ότι και να αγοράσεις το monitor που σε καλύπτει, αν η μητρική σου ή η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να υποστηρίξει τα 144hz , δεν θα είναι εφικτό να έχεις αυτήν την απόδοση. Αν έχει κάποιος μια εικόνα σχετικά με pc. Τα specs μου πληρούν τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξουν 144hz ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν είναι τόσο απλό. Ανάλογα το παιχνίδι, τις απαιτήσεις που έχει σε γραφικά αλλά και τα settings που εσύ ορίζεις (resolution,quality etc) το pc σου μπορεί να φτάσει κάποια συγκεκριμένα fps. Αν παράδειγμα παίζεις csgo και με competitive settings, τα 144fps θα τα πιάσεις ώστε να έχει νόημα η αγορά του μόνιτορ. Αν παίζεις κάποιο βαρύ παιχνίδι που με το ζόρι φτάνεις τα 30fps τότε το μόνιτορ είναι σχεδόν περιττό. Καταλαβαίνεις η απάντηση είναι σύνθετη και δεν απαντάται μονολεκτικά. Αν θες να μας πεις περίπου τι παίζεις και σε τι αναλύσεις ίσως έχουμε μια εικόνα να σου πούμε δυο πράγματα ή μπορείς και μόνος (-η) να δεις τι fps πιάνεις στα παιχνίδια που παίζεις. Αν ανεβαίνεις εύκολα πάνω από τα 60fps τότε μάλλον θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα 144hz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnicolex26 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Παίζω valorant. Το pc μου μπορεί να σηκώσει σταθερά 200 fps , απλώς με 60hz σίγουρα δεν παίρνω την καλύτερη δυνατή απόδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, xnicolex26 είπε Παίζω valorant. Το pc μου μπορεί να σηκώσει σταθερά 200 fps , απλώς με 60hz σίγουρα δεν παίρνω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Έφυγες για 144Hz οθόνη. Σε ότι ανάλυση πιάνεις αυτά τα νούμερα, ίδια ανάλυση οθόνη θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, xnicolex26 είπε Παίζω valorant. Το pc μου μπορεί να σηκώσει σταθερά 200 fps , απλώς με 60hz σίγουρα δεν παίρνω την καλύτερη δυνατή απόδοση. E αφού τα fps είναι παραπάνω από τα hz... Βέβαια σε άλλα παιχνίδια όπου θα είναι κάτω από 60 δεν θα δεις διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα