Προς το περιεχόμενο

HyperX Offers μέχρι 70%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα σε 10 μέρες χάλασε και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μου  ( deathadder και blackwidow ultimate του 2010 ) . Έκατσε μια χαρά η προσφορά .

Χτύπησα HyperX Alloy Elite 2 k/b και HyperX Pulsefire Haste mouse . Φαίνονται πολύ τίμια και τα 2 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 15/9/2022 στις 10:06 ΠΜ, grouspen είπε

Μέσα σε 10 μέρες χάλασε και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο μου  ( deathadder και blackwidow ultimate του 2010 ) . Έκατσε μια χαρά η προσφορά .

Χτύπησα HyperX Alloy Elite 2 k/b και HyperX Pulsefire Haste mouse . Φαίνονται πολύ τίμια και τα 2 

Πες μας εντυπώσεις μετά! :) επίσης δες το wrist wrest της HyperX(είναι με memory foam), ό,τι καλύτερο μαζί με Elite 2. 

1 λεπτό πριν, giorgos_k είπε

Πες μας εντυπώσεις μετά! :) επίσης δες το wrist wrest της HyperX(είναι με memory foam), ό,τι καλύτερο μαζί με Elite 2. 

image.png.bb5b23a71874b2d402d127ea6c495446.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giorgos_k είπε

Φαίνεται πολύ ποιοτική κατασκευή και το ότι το σασί του είναι μεταλλικό βοηθάει . Ο φωτισμός είναι υπέροχος ( το έχω αφήσει στο confeti ).
Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητα τα πλήκτρα και πατάω κάποιες φορές  χωρίς να το καταλαβαίνω πχ το space . Eίναι θέμα συνήθειας σίγουρα μιας και τα τελευταία 10+ χρόνια ήμουν με cherry mx blue και σε σχέση με τα linear red είναι μέρα με τη νύχτα (Πιστεύω με το wrist rest θα σηκωθώ λίγο πιο ψηλά και δεν έχω κανένα θέμα ) . Όλα καλά μέχρι στιγμής .

Το ποντίκι επίσης καλό φαίνεται αλλά πήρα την haste έκδοση είναι λίγο πιο ελαφρύ από ότι έχω συνηθίσει . Με χάλασε λίγο στην αρχή το ότι είναι σαν σουρωτήρι από τις τρύπες αλλά κλειν 

Ο χρόνος θα δείξει και για τα δύο . 

Επεξ/σία από grouspen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το wrist rest αγοραζετε μονο του<σε προσφορα>? ή πακετο με το keyboard?

Επεξ/σία από G@rg@oun
Δημοσ.

Εγώ σε ανάλογο πληκτρολογιο ππυ το έχω κανα δυο χρόνια έχω παρατηρήσει ότι τα πληκτρα βγαίνουν πολυ ευκολα για κάποιο λόγο και δεν νομίζω να ήταν ετσι όταν το πρωτοπηρα. Μόνο αυτό με ενοχλεί καθώς άλλο αρνητικό δεν έχω βρεί. Το προβλημα που ανέφερα γίνεται σε κανένα game ππυ μπορεί να πατήσω ατσαλα κάποιο πληκτρο, οχι σε κανονική χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...