Προς το περιεχόμενο

Κλαδος Πληροφορικης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Newbie22,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εργαζομαι στον τομεα του τουρισμου και του ξενοδοχειακου κλαδου / εστιασης   χρονια, αλλα σκεφτομαι πολυ να αλλαξω εντελως κατευθυνση και να παω σε τεχνολογικη μιας και μου αρεσουν γενικα τα συστηματα και οι υπολογιστες  ,  δεν εχω καποιο πτυχιο , αλλα εψαξα και βρηκα στο Διαδικτυο online courses απο το Workearly,  θα αξιζε γενικα να παρω 2 courses για αρχη?  Απο οτι ειδα θα με ενδιαφερε σαν IT support και  QA tester,  απλα ειμαι περιεργος να μαθω αν ξερει γενικα καποιος πως ειναι τα πραματα στην αγορα, οταν ερχεσαι χωρις πτυχιο πανεπιστημιου , απο γνωσεις ξερω τα βασικα ,  Format + windows installation , installation software , microsoft office , γενικα δεν μου ειναι δυσκολο στο να μαθω να χρησιμοποιω καποιο προγραμμα , απλα δεν εχω καθολου γνωση πανω σε κωδικες , επισης ειμαι σε καλο σταδιο για hardware, μπορω να δεσω ενα pc μονος μου γενικα , αλλα σε βαθος οχι δεν εχω καποια εμπειρια , ουτε σε real tasks πανω σε δουλεια .. Για αυτο ρωταω αν γνωριζει κανεις αν υπαρχει μελλον χωρις πτυχιο πανεπιστημιου , εχω πολυ ορεξη και γενικα ειμαι καλος και στην επικοινωνια λογω οτι δουλευα πανω σε τουρισμο , δεν ξερω αν αυτο βοηθαει ισως σε team work , Αλλα ναι για να μην κουραζω , η ερωτηση μου γενικα ειναι χωρις πτυχιο ΑΕΙ η ΤΕΙ  αν θα μπορουσα να εξελιχθω στον τομεα και να μπω γενικα σαν entry level.. 

Επεξ/σία από Jordann
  • Λύση
Δημοσ.

Εγώ θα ξεκινήσω το ένα πρόγραμμα του Workearly. Έχουν καλό syllabus και πολύ προσιτό κόστος. Δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλ εκεί 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , αυτό σκέφτομαι και εγώ , τα παιδιά που έχουν την πλατφόρμα φαίνονται επαγγελματίες, οπότε οδευω προς τα εκεί ! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Jordann είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , αυτό σκέφτομαι και εγώ , τα παιδιά που έχουν την πλατφόρμα φαίνονται επαγγελματίες, οπότε οδευω προς τα εκεί ! 

Εγώ εμπειρικά και μόνο θα σου πω, πως αν έχεις χρόνο και όρεξη όλα γίνονται
Ξεκίνησα να μαθαίνω Python από ενα βιβλίο που αγόρασα, μεταφρασμένο στα ελληνικά, στην 2η καραντίνα και από τότε μέχρι και σήμερα η μόνη ασχολία μου είναι ο προγραμματισμός.  

Να ξέρεις πως θα πρέπει κάποια στιγμή όταν φτάσεις σε καλό επίπεδο, πως ένα μεγάλο προτζεκτ, όπου θα συμπεριλαμβάνεις όλες σου τις γνώσεις, θα σε βοηθήσει τόσο στο να διαλευκάνεις όσα έμαθες και όσα θα μαθεις χτίζοντάς το, όσο και στο να δείξεις σε κάποιον ότι έχεις τις απαραίτητες γνώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bilakos26 είπε

Εγώ εμπειρικά και μόνο θα σου πω, πως αν έχεις χρόνο και όρεξη όλα γίνονται
Ξεκίνησα να μαθαίνω Python από ενα βιβλίο που αγόρασα, μεταφρασμένο στα ελληνικά, στην 2η καραντίνα και από τότε μέχρι και σήμερα η μόνη ασχολία μου είναι ο προγραμματισμός.  

Να ξέρεις πως θα πρέπει κάποια στιγμή όταν φτάσεις σε καλό επίπεδο, πως ένα μεγάλο προτζεκτ, όπου θα συμπεριλαμβάνεις όλες σου τις γνώσεις, θα σε βοηθήσει τόσο στο να διαλευκάνεις όσα έμαθες και όσα θα μαθεις χτίζοντάς το, όσο και στο να δείξεις σε κάποιον ότι έχεις τις απαραίτητες γνώσεις.

Μπράβο σου πολύ καλός  ! Αλήθεια και εγώ έπρεπε να ασχοληθώ πάνω στη καραντίνα αλλά έτυχε να μην έχω χρόνο , αλλά τώρα έχω άπλετο χρόνο , οπότε από ότι καταλαβαίνω μέσω project και διαβάσματος ίσως καταφέρεις να φτάσεις σε καλό σημείο γνώσεων αλλά και επαγγελματικής κατάρτισης! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας , Θα προσπαθήσω όσο μπορώ , δεν έχω να χάσω κάτι , ότι μαθαίνεις γενικά καλό είναι , ελπίζω η πορεία μου να είναι ανοδική! Καλό σας βράδυ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...