AnastasiaOuz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα μου προτείνατε για αυτοκίνητο επιβατικό με 5 θέσεις και ψηλό πίσω για χρησιμοποιηθεί και στη δουλειά. Τόσα χρόνια μας είχε βολέψει το citroen berlingo αλλά πλέον βγαίνει μόνο σε ηλεκτρικό και δε θα ήθελα κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν βγαίνει μόνο ηλεκτρικό. Βγάινει και ηλεκτρικό. Στην γκάμα όλες οι εκδόσεις είναι Diesel εκτός από μια βενζίνη. Μετά είναι το VW Caddy, το Peugeot Partner, Renault Express, Mercedes Citan. Επιλογές υπάρχουν πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Burgos είπε Δεν βγαίνει μόνο ηλεκτρικό. Βγάινει και ηλεκτρικό. Στην γκάμα όλες οι εκδόσεις είναι Diesel εκτός από μια βενζίνη. Μετά είναι το VW Caddy, το Peugeot Partner, Renault Express, Mercedes Citan. Επιλογές υπάρχουν πολλές Είσαι σίγουρος? Στο site της Citroen μόνο το ηλεκτρικό βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είσαι σίγουρος? Στο site της Citroen μόνο το ηλεκτρικό βλέπω. Το τσέκαρα γιατί μου έκανε εντύπωση να είναι μόνο ηλεκτρικό https://www.citroen.gr/vehicle/new-citroen-berlingo-van-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Burgos είπε Το τσέκαρα γιατί μου έκανε εντύπωση να είναι μόνο ηλεκτρικό https://www.citroen.gr/vehicle/new-citroen-berlingo-van-2/ "επιβατικό με 5 θέσεις και ψηλό πίσω για χρησιμοποιηθεί και στη δουλειά" έγραψε ο φίλος, τα van έχουν αυστηρά 2 θέσεις. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Σόρρυ δικό μου λάθος. Το Citan πάντως ξέρω σίγουρα πως διαμορφώνεται και σαν Van και σαν 5θέσιο επαγγελματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Υπαρχει και το dacia jogger πηγαινε να το δεις αν σου κανει,επισης και κοιτα και opel combo μηπως βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnastasiaOuz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά. Θα κοιτάξω όλα τα μοντέλα που μου προτείνατε. Να είστε καλά!😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα