Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, johnnyman είπε

πήγες τελικά στο κατάστημα και το έκανες? 

εάν ναι τι τους είπες ακριβώς?

ρωτάω γιατί και ο πατέρας μου είχε κάνει την προσφορά από το app δεν προχωρούσε πήγε σε κατάστημα nova τους εξήγησε τι και πως και τον έλεγαν δεν υπάρχει υπάρχει αυτή η προσφορά και δεν μπορούν να κάνουν τπτ και ότι είναι ειδική προσφορά μεσω της εφαρμογής μόνο γιαυτόν και κάτι τέτοια κουλά..

Πήγα σε κατάστημα πρώην wind νυν nova οι υπάλληλοι ήταν υπάλληλοι της πρώην wind τους λέω ακριβώς τι έχει συμβεί ότι έχω την προσφορά του app  την έκανα μίλησα τηλεφωνικά με τα κεντρικά  αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτούς,μου λέει η κοπέλα μισό λεπτό ανοίγει την καρτέλα μου βλέπει πράγματι ότι ισχύει η προσφορά ειδικά για μένα, όπως και για σένα( αφού στην βγάζει το app) κάνει αυτήν το συμβόλαιο υπογράφω και αυτό ήταν όλο ενεργοποιήθηκε σε 2 ώρες όπως τα λέω ακριβώς.Θα σου πρότεινα να πας σε κατάστημα πρώην wind γιατί οι υπάλληλοι της Νόβα είναι παντελώς άσχετοι όπως και στα τηλεφωνικό κέντρο Ενώ της wind έχουν την εμπειρία.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Πήγα σε κατάστημα πρώην wind νυν nova οι υπάλληλοι ήταν υπάλληλοι της πρώην wind τους λέω ακριβώς τι έχει συμβεί ότι έχω την προσφορά του app  την έκανα μίλησα τηλεφωνικά με τα κεντρικά  αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτούς,μου λέει η κοπέλα μισό λεπτό ανοίγει την καρτέλα μου βλέπει πράγματι ότι ισχύει η προσφορά ειδικά για μένα, όπως και για σένα( αφού στην βγάζει το app) κάνει αυτήν το συμβόλαιο υπογράφω και αυτό ήταν όλο ενεργοποιήθηκε σε 2 ώρες όπως τα λέω ακριβώς.

Αντε ρε συ.

στον πατέρα μου αυτά που σε είπα τον είπαν σε κατάστημα πρώην wind νυν nova και ότι δεν μπορούν να τον βοηθήσουν και τον έδιωξαν. 

πιο κάτω ακριβώς από αυτό έχει και ένα κατάστημα nova όχι πρώην wind ξες.

θα δω μήπως μπορέσω και πάω σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Topic:
- Θα γίνει διπλασιασμός ταχυτήτων Nova?

Απάντηση στο Topic:
- OXI

😛

ΥΓ:
Εδώ στη Nova δεν κάνουνε δώρο το τέλος μετάβασης από ADSL σε VDSL
που άλλοι το χαρίζουνε...
Όχι να σου δώσουν στην ίδια τιμή τη διπλάσια ταχύτητα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ougxar είπε

Έχει τύχει σε άλλους να δίνει η nova από καμπινα ΟΤΕ μόνο 50αρα και όχι 100;

Όχι στο χωριό μας δίνουν και 100 αρα απο καμπίνα ΟΤΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, jepeto32 είπε

Topic:
- Θα γίνει διπλασιασμός ταχυτήτων Nova?

Απάντηση στο Topic:
- OXI

😛

ΥΓ:
Εδώ στη Nova δεν κάνουνε δώρο το τέλος μετάβασης από ADSL σε VDSL
που άλλοι το χαρίζουνε...
Όχι να σου δώσουν στην ίδια τιμή τη διπλάσια ταχύτητα.

Το βασικότερο είναι ότι στα σημεία που μπορούν να το κάνουν χωρίς μεγάλο κόστος (στο ιδιόκτητο δίκτυο) είναι τόσο λίγα που προτίμησαν να κάνουν πολύ καλή προσφορά αντί για διπλασιασμό. Στα υπόλοιπα απλά δεν θα κάνουν τίποτα και θα συνεχίσουν να διαφημίζουν τα σούπερ τους νέα πακέτα και τίποτα άλλο.

Επίσης, έχει καταφέρει κανείς τις τελευταίες ημέρες να επικοινωνήσει μέσω του τσατ της Nova (όπου κράτησαν αυτό της Wind...);

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rafinos είπε

Το βασικότερο είναι ότι στα σημεία που μπορούν να το κάνουν χωρίς μεγάλο κόστος (στο ιδιόκτητο δίκτυο) είναι τόσο λίγα που προτίμησαν να κάνουν πολύ καλή προσφορά αντί για διπλασιασμό. Στα υπόλοιπα απλά δεν θα κάνουν τίποτα και θα συνεχίσουν να διαφημίζουν τα σούπερ τους νέα πακέτα και τίποτα άλλο.

Επίσης, έχει καταφέρει κανείς τις τελευταίες ημέρες να επικοινωνήσει μέσω του τσατ της Nova (όπου κράτησαν αυτό της Wind...);

Δυστυχώς έτσι είναι, δεν πρόκειται να κάνουν κανένα διπλασιασμό.
Το όλο τόπικ ξεκίνησε με τίτλο «Διπλασιασμός» και κατέληξε παρωδία.

Από ουσία μηδέν,
ούτε καν προσφορές γνωριμίας της προκοπής για τα υποτιθέμενα εγκαίνια της «νέας» εταιρείας.

Μονο ο κράχτης του 1Gbps για το «ιδιόκτητο δικτυο»
που κι αυτός αφορά τόσο λίγους (τιμολογιακά και γεωγραφικά),
ώστε να είναι ανάξιος αναφοράς.

Κράχτη αυτοί, κράξιμο εμείς (θα έπρεπε)...

Και μάλλον δεν έχει την ανάγκη να κάνει διπλασιασμό και προσφορές η Nova
γιατί αντί να εντείνεται ο ανταγωνισμός,
η συγκέντρωση της αγοράς σε 3 εταιρείες - αντί των 4 μέχρι πρότινος-
ήδη δείχνει τα δόντια της.
Ίσως η 4η άδεια θα έπρεπε να επανδημοπρατηθεί, με την ελπίδα να ανακινηθεί η αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι διπλασιασμο να κανει ? Απο 24 σε 50 και απο 50 σε 100 (οπου οι περισσοτεροι εδω θα αρχισουν την κλαψα μιας και η εσωτ. τους καλωδιωση δεν θα ειναι η προβλεπομενη). Οι 100αρηδες που θα πανε ? 200 ? Εδω καλα καλα δεν πιανουμε τα 100 με τον χαλκο και τις παρεμβολες... (καποιοι απο εμας).

Ζω για την ημερα που θα εχουμε οπτικες ινες ολοι μας και μετα μπορω να κλεισω ευτυχισμενος τα ματια μου.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 12:52 ΜΜ, johnnyman είπε

οι τύποι δεν στελνουν το συμβόλαιο με τπτ....

ενώ έχει γίνει τηλεφωνικά από την προηγούμενη Τρίτη. 

με έχουν αγανακτήσει....

3 τηλέφωνα,τσατ αλλά τπτ...

Δε μου ήρθε ακομα mail αλλα μου ήρθε σήμερα αυτο το sms:

ΣE ΣYNEXEIA THΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΓIA TO ΣYMBOΛAIO ΣOY (2531xxxxxx), ENHMEPΩΣOY ΣXETIKA ME TO ΣXEΔIO KAI TOYΣ ΓENIKOYΣ OPOYΣ ΣYMBAΣHΣ KAI TH ΦOPMA YΠANAXΩPHΣHΣ EΔΩ: https://nvgr.gr/j23ssm KAI TON TIMOKATAΛOΓO EΔΩ: https://nvgr.gr/j23tpski

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, oumtt είπε

Δε μου ήρθε ακομα mail αλλα μου ήρθε σήμερα αυτο το sms:

ΣE ΣYNEXEIA THΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΓIA TO ΣYMBOΛAIO ΣOY (2531xxxxxx), ENHMEPΩΣOY ΣXETIKA ME TO ΣXEΔIO KAI TOYΣ ΓENIKOYΣ OPOYΣ ΣYMBAΣHΣ KAI TH ΦOPMA YΠANAXΩPHΣHΣ EΔΩ: https://nvgr.gr/j23ssm KAI TON TIMOKATAΛOΓO EΔΩ: https://nvgr.gr/j23tpski

αυτό είχε έρθει και σε μένα, sms κενό συμβόλαιο 😆 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Φτου........😡πριν κανα μηνα ανανεωσα το συμβολαιο 100αρα με 24 ευρω το μηνα .Τωρα βλεπω εχει εως 500 mbps με 26 ευρω το μηνα. Βλεπω γραφει "Οι προσφορές ισχύουν μόνο για νέες ενεργοποιήσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου."  

Απο την αλλη δεν ξερω αν υποστηριζεται η περιοχη μου αν και πριν λιγο καιρο εκαναν εργασιες σε ολη την περιοχη ...Τελοσπαντων τουλαχιστον τα 100 τα πιανουμε κατι ειναι κ αυτο.

Δημοσ.

5/2 λήγει το συμβόλαιο μου. Πότε είναι safe να πάω σε άλλη εταιρεία να μεταφέρω τη σύνδεση μου; Σκεφτόμουν για αύριο, αλλά φοβάμαι μην με χρεώσουν από Νόβα τίποτα πρόωρη αποχώρηση 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2023 στις 11:41 ΜΜ, johnnyman είπε

πήγες τελικά στο κατάστημα και το έκανες? 

εάν ναι τι τους είπες ακριβώς?

ρωτάω γιατί και ο πατέρας μου είχε κάνει την προσφορά από το app δεν προχωρούσε πήγε σε κατάστημα nova τους εξήγησε τι και πως και τον έλεγαν δεν υπάρχει υπάρχει αυτή η προσφορά και δεν μπορούν να κάνουν τπτ και ότι είναι ειδική προσφορά μεσω της εφαρμογής μόνο γιαυτόν και κάτι τέτοια κουλά..

Aκριβώς αυτό είπαν και σε εμας. Ότι εμείς από εδώ δε βλέπουμε την προσφορά. Ενώ τηλεφωνικά και στο account προφανώς φαίνεται κανονικά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jodact είπε

Aκριβώς αυτό είπαν και σε εμας. Ότι εμείς από εδώ δε βλέπουμε την προσφορά. Ενώ τηλεφωνικά και στο account προφανώς φαίνεται κανονικά. 

πως γίνεται αυτό απορώ πραγματικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...