oumtt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, mphxths είπε Εζησα το απολυτο ονειρο εγω Δευτερα παιχτηκε η φαση με το τηλεφωνο και εκτοτε εσκαγαν ενημερωτικα sms για την πορεια της αναβαθμισης. Το μοντεμ ηταν στο τοπικο υποκαταστημα του courier (νομιζω ηταν ελτα courier) , περιπου την Πεμπτη και επειδη ειχε σκασει sms οτι Παρασκευη θα γινει η ενεργοποιηση και εκει στα Ελτα δεν εβλεπα να βγαζουν "κινηση" να το φερουν , πηγα αυτοπροσωπως και το παρελαβα. Παρασκευη εγινε οντως η αλλαγη στην γραμμη. Να εμεινα χωρις ιντερνετ μερικα λεπτα ? Ανωδυνη η μεταβαση τελειως ... Ειχα κουμπωσει πανω το νεο μοντεμ , ετοιμο σεταρισμενο απο τα κεντρικα με κωδικους τηλεφωνιας , εγω απλα εβαλα username/password για την συνδεση αν θυμαμαι καλα. Αυτα ΥΓ : Δεν μου κανανε προσφορα επειδη δεν ειχα "δεσμευση" μαζι τους , μιας και ημουν χρονια σε αυτους , οποτε τους ελεγα "ε και ? ξερω οτι με αναβαθμιση θα δεσμευτω για Χ μηνες ... ε δεν εχω προβλημα , καντε μου την προσφορα με την τιμη του σαιτ , μην κολατε " Τραγελαφικα πραγματα... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση😊 Κι εμείς είμαστε παλιά συνδρομητής από την 2011 ή 2012 δε θυμάμαι καλά, με το ετήσιο πρόγραμμα. 50 λεπτά πριν, jodact είπε Είχα 50άρα Wind και ενεργοποίησα την προσφορά από τις 13 Ιανουαρίου online και τηλεφωνικά. Παρολαυτά δεν έχει γινει κάτι ακόμη. Μάλλον πρεπει να πάω απο κατάστημα αύριο. Δεν ξέρω, το καλό είναι να πας και να ρωτήσεις στο κατάστημα
favou2000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jodact είπε Είχα 50άρα Wind και ενεργοποίησα την προσφορά από τις 13 Ιανουαρίου online και τηλεφωνικά. Παρολαυτά δεν έχει γινει κάτι ακόμη. Μάλλον πρεπει να πάω απο κατάστημα αύριο. Ακριβώς τα ίδια και αν δεν πήγαινα σε κατάστημα ακόμα θα περίμενα.Πηγαινε σε κατάστημα και σε 2 ώρες θα έχεις 100αρα 1 ώρα πριν, jodact είπε 1 ώρα πριν, jodact είπε Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από favou2000
johnnyman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 οι τύποι δεν στελνουν το συμβόλαιο με τπτ.... ενώ έχει γίνει τηλεφωνικά από την προηγούμενη Τρίτη. με έχουν αγανακτήσει.... 3 τηλέφωνα,τσατ αλλά τπτ...
favou2000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnnyman είπε οι τύποι δεν στελνουν το συμβόλαιο με τπτ.... ενώ έχει γίνει τηλεφωνικά από την προηγούμενη Τρίτη. με έχουν αγανακτήσει.... 3 τηλέφωνα,τσατ αλλά τπτ... Πήγαινε σε κατάστημα θα δουν την καρτέλα σου και θα πράξουν άμεσα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από favou2000
johnnyman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, favou2000 είπε Πήγαινε σε κατάστημα θα δουν την καρτέλα σου και θα πράξουν άμεσα. θα δω μήπως έρθει αύριο αλλιώς με βλέπω για κατάστημα την Τετάρτη εάν και ολίγον δύσκολο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από johnnyman
oumtt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, johnnyman είπε οι τύποι δεν στελνουν το συμβόλαιο με τπτ.... ενώ έχει γίνει τηλεφωνικά από την προηγούμενη Τρίτη. με έχουν αγανακτήσει.... 3 τηλέφωνα,τσατ αλλά τπτ... Άμα δεν στέλνουν το συμβόλαιο δηλαδή δεν μας έρχεται και δεν μπορούμε να απαντάμε με συμφωνώ..τότε γίνεται αναβάθμιση ή όχι πρέπει να το απαντήσουμε στο mail που θα έρθει ή οχι;;
johnnyman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, oumtt είπε Άμα δεν στέλνουν το συμβόλαιο δηλαδή δεν μας έρχεται και δεν μπορούμε να απαντάμε με συμφωνώ..τότε γίνεται αναβάθμιση ή όχι πρέπει να το απαντήσουμε στο mail που θα έρθει ή οχι;; λογικά πρέπει να απαντήσουμε στο mail μαι μετά.
oumtt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, johnnyman είπε λογικά πρέπει να απαντήσουμε στο mail μαι μετά. ε τότε θα το δούμε, μπορεί τα συστήματα της έχει πάρα πολύ όγκο. Δεν ξέρουμε για αυτό μπορεί να αργεί να έρθει, αλλά και στη δική σου περίπτωση μια βδομάδα είναι πάρα πολύ νομίζω.. Πάντως μέχρι την Πέμπτη άμα δε θα έρθει (η κοπέλα είπε μέχρι την Τρίτη θα έρθει) θα καλέσω πίσω την τμήμα προσφορών και θα ζητήσω να με συνδέσουν την κοπέλα, γιατί εγώ ζήτησα από την κοπέλα πως λέγεται στο σύστημα όνομα κτλ.. και μου είπε τα στοιχεία του όταν πάρω τηλέφωνο για να με συνδέσουν, και όταν με συνδέσουν θα μιλήσω με την κοπέλα πάλι άμα μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο του να στείλουμε με μήνυμα το mail μου..
favou2000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnnyman είπε λογικά πρέπει να απαντήσουμε στο mail μαι μετά. Αν δεν σας ερθει sms στο κινητο σας με link παρακολούθησης του αιτήματος δεν εχει προχωρήσει τιποτα.Για να μη περιμένετε αδικα σας το λεω. 2 ώρες πριν, oumtt είπε Άμα δεν στέλνουν το συμβόλαιο δηλαδή δεν μας έρχεται και δεν μπορούμε να απαντάμε με συμφωνώ..τότε γίνεται αναβάθμιση ή όχι πρέπει να το απαντήσουμε στο mail που θα έρθει ή οχι;; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από favou2000
johnnyman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, favou2000 είπε Αν δεν σας ερθει sms στο κινητο σας με link παρακολούθησης του αιτήματος δεν εχει προχωρήσει τιποτα.Για να μη περιμένετε αδικα σας το λεω. εμένα μου είχε έρθει sms με κενό συμβόλαιο χαχαχαχα και τον τιμοκατάλογο 😆
oumtt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, favou2000 είπε Αν δεν σας ερθει sms στο κινητο σας με link παρακολούθησης του αιτήματος δεν εχει προχωρήσει τιποτα.Για να μη περιμένετε αδικα σας το λεω. Δε μου έχει έρθει sms.. θα το δουμε τι θα γίνει
johnnyman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 τελικά τπτ και σήμερα όσον αφορά το συμβόλαιο.... σταματάω να ασχολούμαι... το απαράδεκτοι είναι λίγο....
ougxar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Έχει τύχει σε άλλους να δίνει η nova από καμπινα ΟΤΕ μόνο 50αρα και όχι 100;
favou2000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, johnnyman είπε τελικά τπτ και σήμερα όσον αφορά το συμβόλαιο.... σταματάω να ασχολούμαι... το απαράδεκτοι είναι λίγο.... Κάνε ένα κόπο με ταυτότητα σε ένα κατάστημα 5 λεπτα υπόθεση ,υπογράφεις ,σε 2 ώρες έχεις 100αρα χωρίς καμία παραπάνω χρέωση Στο app σε δύο μερες θα φαίνεται και η αρχή και λήξη συμβολαίου.
johnnyman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, favou2000 είπε Κάνε ένα κόπο με ταυτότητα σε ένα κατάστημα 5 λεπτα υπόθεση ,υπογράφεις ,σε 2 ώρες έχεις 100αρα χωρίς καμία παραπάνω χρέωση Στο app σε δύο μερες θα φαίνεται και η αρχή και λήξη συμβολαίου. πήγες τελικά στο κατάστημα και το έκανες? εάν ναι τι τους είπες ακριβώς? ρωτάω γιατί και ο πατέρας μου είχε κάνει την προσφορά από το app δεν προχωρούσε πήγε σε κατάστημα nova τους εξήγησε τι και πως και τον έλεγαν δεν υπάρχει υπάρχει αυτή η προσφορά και δεν μπορούν να κάνουν τπτ και ότι είναι ειδική προσφορά μεσω της εφαρμογής μόνο γιαυτόν και κάτι τέτοια κουλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα