comfuzio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, oumtt είπε Καλησπέρα σας Σήμερα μου κάλεσαν από τμήμα προσφορών (εγώ ζήτησε για να με πάρουν) και ήθελα προσφορά για αναβάθμιση σε 50 VDSL, μου είπανε ότι είναι 23€/μήνα. Μετά είπα ότι μπορείτε να κάνετε μια καλή προσφορά, και μετά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και εγώ είπα ότι τότε θα κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο.. και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορούμε τπτ να κάνετε φορητότητα άλλο πάροχο Μην το βλέπεις με κακό μάτι αυτό που σου είπαν, θα σε καλέσει το τμήμα αποδεσμεύσεων όταν τους πάει αίτημα από άλλο πάροχο και θα σου κάνουν καλύτερη πρόταση για να μείνεις. Αυτά τα τμήματα που καλούμε εμείς ή μας καλούν μετά από αίτημα έχουν πολύ λίγα όπλα στα χέρια τους, το τμήμα αποδεσμεύσεων όμως μπορεί να κάνει πιο πολλά, οπότε κάνε αίτημα αλλού και όταν σε καλέσουν για την αποδέσμευση κάνε διαπραγμάτευση για να μείνεις με πιο καλές τιμές. Μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου γιατί πολλά έχω δει στην τεχνική υποστήριξη των παρόχων τα 3 αυτά χρόνια, μπορεί να σε τραβήξει ο άλλος πάροχος για λίγες μέρες μέχρι να έρθεις πίσω και ενδέχεται να μείνεις και για κάποιες-λίγες- μέρες και χωρίς internet. Τα έχω ζήσει σαν τεχνικός, από τα πολύ σπάνια αλλά παίζουν και αυτά τα σενάρια.
StormGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, oumtt είπε Καλησπέρα σας Σήμερα μου κάλεσαν από τμήμα προσφορών (εγώ ζήτησε για να με πάρουν) και ήθελα προσφορά για αναβάθμιση σε 50 VDSL, μου είπανε ότι είναι 23€/μήνα. Μετά είπα ότι μπορείτε να κάνετε μια καλή προσφορά, και μετά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και εγώ είπα ότι τότε θα κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο.. και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορούμε τπτ να κάνετε φορητότητα άλλο πάροχο Αυτή η προσφορά παίζει από πριν τα Χριστούγεννα αλλά τουλάχιστον τότε έδιναν και 3 μήνες δώρο που είναι σαν να βγαίνει 20 ευρώ το μήνα. Και εμένα τώρα σύντομα λήγει το συμβόλαιο μου και ψαχνομαι αλλά ακομα δεν έχω βρει κάτι καλό στα 50 Πολύ καλη τιμή είναι το 100αρι αλλά δεν το χρειάζομαι. Εγώ ακόμα είμαι με 24αρα που πιάνει 8.5...
xenond Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέχρι πρότινος ήμουν συνδρομητής Nova και εγω, και πλήρωνα 16,5 ευρώ για την 24άρα ADSL. Πολύ καλά. Και τώρα που είμαι Vodafone δηλαδή,. πάλι για την 50άρα και πληρώνω 18 ευρώ. Επίσης πολύ καλά. Και υπάρχουν και ακόμα φτηνότερες τιμές, δεν τα λέω τα παραπάνω για μένα. Είναι δυνατόν να έχουμε 2023 και να παίζουν τιμές 23 ευρώ για την 50άρα ; Ίσως ο σκοπός να είναι το 23 year match, δε λέω, οπότε του χρόνου να περιμένουμε 24 ευρώ... 😈 Σοβαρά τώρα, αν έχουν τέτοιες τιμές, καλύτερα να κλείσει το τόπικ... Και δε λέω καν που η είδηση για υποτίθεται διπλασιασμό της Nova . έχει καταντήσει ευσεβής πόθος των πελατών και έχει κακοφορμίσει. Ούτε για τις προσφορές γνωριμίας της νέας Nova. Οι πάροχοι πρέπει να ρίξουν τις τιμές, είναι εκτός πραγματικότητας πια. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από xenond 1
e1995kati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Η nova wind δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα τους.....2 φορές πήγα σε καταστήματα και δεν ήξερα τελικά μου έκανα μια προσφορά.....στο ήδη υπάρχον πάγιο 3 μήνες δωρεάν από w10 Pao se w15 και nova to mikro paketo kanalion με +5 ευρώ στα πάγια.....αύριο πάω λοιπόν να παραλάβω τον εξοπλισμό το μπουκάλι δηλ.......ο πιο σίγουρος τρόπος να μάθεις για να μην έχεις αμφιβολίες είναι να ρωτήσεις σε κατάστημα της περιοχής.....η αν πετύχεις κάναν τεχνικό να σκαλίζει τα καφαο τις περιοχής και τον ρωτήσεις.........απ' τα γραφεία(κεντρικά) όλοι είναι υπεύθυνοι και όλοι είναι ανεύθυνοι......τελικά.....οπότε ας αναλάβουμε εμείς την ευθύνη να πηγαίνουμε στα καφαο με τις γεννήτριες utp(tester).....και να κάνουμε αίτηση τελικά να μας επιδοτει η ΕΕΤΤ.....Σ αυτό το φόρουμ .......τόσες λύσεις έχουν δοθεί.......για τους ελληναραδες "παρόχους" τηλ.............. Όσο αναφορά την τιμή της "προσφοράς" 100 vdsl απερ Κιν και σταθ.....νοβα(εον) το μικρό πακέτο .....και w15 στο κινητό......όλα αυτά 55 ευρώ.....
oumtt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, comfuzio είπε Μην το βλέπεις με κακό μάτι αυτό που σου είπαν, θα σε καλέσει το τμήμα αποδεσμεύσεων όταν τους πάει αίτημα από άλλο πάροχο και θα σου κάνουν καλύτερη πρόταση για να μείνεις. Αυτά τα τμήματα που καλούμε εμείς ή μας καλούν μετά από αίτημα έχουν πολύ λίγα όπλα στα χέρια τους, το τμήμα αποδεσμεύσεων όμως μπορεί να κάνει πιο πολλά, οπότε κάνε αίτημα αλλού και όταν σε καλέσουν για την αποδέσμευση κάνε διαπραγμάτευση για να μείνεις με πιο καλές τιμές. Μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου γιατί πολλά έχω δει στην τεχνική υποστήριξη των παρόχων τα 3 αυτά χρόνια, μπορεί να σε τραβήξει ο άλλος πάροχος για λίγες μέρες μέχρι να έρθεις πίσω και ενδέχεται να μείνεις και για κάποιες-λίγες- μέρες και χωρίς internet. Τα έχω ζήσει σαν τεχνικός, από τα πολύ σπάνια αλλά παίζουν και αυτά τα σενάρια. Εγώ δεν θα κάνω φορητότητα, απλά είπα θα κάνω φορητότητα μήπως μπορεί να πέσει ή τιμή.. Πάντως δε με πειράζει τώρα που πληρώνω 20 ας να πληρώσω 23. Αύριο θα πάρω αυτό το τηλέφωνο που μου πήραν και θα το κάνω αναβάθμιση σε 50αρα Δε με βολεύει να πάω στο κατάστημα λόγω της δουλειάς μου, για αυτό θα κάνω τηλεφωνικά.. Ξέρει κανείς όταν κάνω τηλεφωνικά χρειάζεται κάτι; αν χρειάζεται, τι χρειάζεται;
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, oumtt είπε Ξέρει κανείς όταν κάνω τηλεφωνικά χρειάζεται κάτι; αν χρειάζεται, τι χρειάζεται; Oταν εκανα αναβαθμιση την 24αρα σε 100αρα , στην nova , τηλεφωνικως , απλα ολα γινανε στο μιλητο. Δηλαδη μου ειπε η πωλητρια , οτι η κληση καταγραφεται , οτι οι παροχες του προγραμματος θα ειναι αυτες και αυτες και αν συμφωνω , να πω ευκρινως οτι συμφωνω για να καταγραφει και να προχωρησει η δουλεια. Μεσα σε μια βδομαδα μου ειχαν στειλει με courier το νεο μοντεμ-ρουτερ και ειχε γινει η αναβαθμιση της γραμμης. Δεν μου σταλθηκε καποιο συμβολαιο. Ολα κυλισαν γρηγορα και ομαλα και χωρις παρατραγουδα , με τις χρεωσεις που ειχαμε συμφωνησει , μεχρι και σημερα.
oumtt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, mphxths είπε Oταν εκανα αναβαθμιση την 24αρα σε 100αρα , στην nova , τηλεφωνικως , απλα ολα γινανε στο μιλητο. Δηλαδη μου ειπε η πωλητρια , οτι η κληση καταγραφεται , οτι οι παροχες του προγραμματος θα ειναι αυτες και αυτες και αν συμφωνω , να πω ευκρινως οτι συμφωνω για να καταγραφει και να προχωρησει η δουλεια. Μεσα σε μια βδομαδα μου ειχαν στειλει με courier το νεο μοντεμ-ρουτερ και ειχε γινει η αναβαθμιση της γραμμης. Δεν μου σταλθηκε καποιο συμβολαιο. Ολα κυλισαν γρηγορα και ομαλα και χωρις παρατραγουδα , με τις χρεωσεις που ειχαμε συμφωνησει , μεχρι και σημερα. Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ, είχε κάποιο χρέωση για αναβάθμιση πχ. Τέλος μετατροπής ή κάτι παρόμοιο;
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, oumtt είπε Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ, είχε κάποιο χρέωση για αναβάθμιση πχ. Τέλος μετατροπής ή κάτι παρόμοιο; Ναι υπαρχει ενα εφαπαξ ποσό , που προστιθεται στον πρωτο λογαριασμο.
oumtt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ναι υπαρχει ενα εφαπαξ ποσό , που προστιθεται στον πρωτο λογαριασμο. Περίπου πόσο ήτανε αν θυμάσαι; Και νομίζω πρώτος λογαριασμός έρχεται αυξημένο και οι δύο μήνες μαζί αν θυμάμαι καλά
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, oumtt είπε Περίπου πόσο ήτανε αν θυμάσαι; Και νομίζω πρώτος λογαριασμός έρχεται αυξημένο και οι δύο μήνες μαζί αν θυμάμαι καλά Αν κανω την συγκριση εκεινου του λογαριασμου και των υπολοιπων που ηρθαν μετα , το εξτρα ποσό ηταν περιπου 28 ευρω. Δεν ξερω περι δυο μηνων μαζι και τετοια. Ο πρωτος μετα την αναβαθμιση ηρθε επαυξημενος κατα 28 ευρω και οι επομενοι μεχρι και σημερα , εχουν σταθερα το ιδιο ποσο. Τωρα αν στην περιπτωση σου , θα ειναι 28 ή καποιο αλλο ποσο δεν το ξερω , θα στα πει ο πωλητης αυτα οπως και τις λοιπες λεπτομερειες. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από mphxths
oumtt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, mphxths είπε θα στα πει ο πωλητης αυτα οπως και τις λοιπες λεπτομερειες. Okeey. Ευχαριστώ πολύ🙂
StormGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως έγραψα και πιο πάνω λήγει το συμβόλαιο μου με Νόβα αρχές Φεβρουαρίου και επειδή είναι ακόμα με το παλιό έως 24 ψαχνομαι για κάτι καλύτερο σε ταχύτητα. Στο μαγαζι μου είπαν υπάρχει και 100αρι αλλά καλύτερα όχι γιατί μπορεί να έχει αποσυνδεσεις μπλα μπλα να πάω σε 50αρι με 23 ευρώ που μου φάνηκαν πολλά. Παίρνω τηλέφωνο μπας και πάρω καλύτερη προσφορά. Ο ένας υπάλληλος δεν βλέπει την καρτέλα μου, ο άλλος μου λέει να καλέσω πρωί, και τώρα ο τρίτος μου λέει δεν βλέπει 50αρι και να μείνω στο 24αρι. Ή να καλέσω αρχες Φεβρουαρίου (μπας και τι; Αλλάξει κάτι;) Τι μπαχαλο είναι αυτό. Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται μετά την συνένωση Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από StormGr
favou2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2023 στις 8:48 ΜΜ, johnnyman είπε Eτοιμος!! Σε ευχαριστω πολυ!! Στειλε μου ενα pm η ενημερωσε εδω οταν ολοκληρωθει η διαδικασια!! Χρειάστηκε να πάω σε κατάστημα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά.Απο τα κεντρικά δεν είχαν κάνει τίποτα Δύο φορές τους πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν μπόρεσα να συνεννοηθούμε.Εχουν χάσει την μπάλα.Πας σε κατάστημα με την ταυτότητα σου βλέπουν πράγματι την προσωποποίημενη προσφορά σου κάνουν το νέο 24μηνο συμβόλαιο και σε δύο ώρες μέχρι να γυρίσω είχε ενεργοποιηθεί.Εκτος αν εσύ ήσουν τυχερος και σου έγινε τηλεφωνικά. 4 ώρες πριν, StormGr είπε Όπως έγραψα και πιο πάνω λήγει το συμβόλαιο μου με Νόβα αρχές Φεβρουαρίου και επειδή είναι ακόμα με το παλιό έως 24 ψαχνομαι για κάτι καλύτερο σε ταχύτητα. Στο μαγαζι μου είπαν υπάρχει και 100αρι αλλά καλύτερα όχι γιατί μπορεί να έχει αποσυνδεσεις μπλα μπλα να πάω σε 50αρι με 23 ευρώ που μου φάνηκαν πολλά. Παίρνω τηλέφωνο μπας και πάρω καλύτερη προσφορά. Ο ένας υπάλληλος δεν βλέπει την καρτέλα μου, ο άλλος μου λέει να καλέσω πρωί, και τώρα ο τρίτος μου λέει δεν βλέπει 50αρι και να μείνω στο 24αρι. Ή να καλέσω αρχες Φεβρουαρίου (μπας και τι; Αλλάξει κάτι;) Τι μπαχαλο είναι αυτό. Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται μετά την συνένωση Πράγματι με την συνένωση η εξυπηρέτηση πελατών έχει χάσει την μπάλα δεν βγάζεις άκρη.Κανε μια βόλτα και από βονταφον ρωτά αν υποστηρίζει η διεύθυνση σου 50ρα η 100αρα και πάρε και από εκεί μια προσφορά.Για κοσμοτε δεν λέω γιατί είναι σαφώς ακριβότερα.Δες και πόσο κοντά είναι η καμπίνα παίζει τεράστιο ρολο στη ταχύτητα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από favou2000
StormGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, favou2000 είπε Πράγματι με την συνένωση η εξυπηρέτηση πελατών έχει χάσει την μπάλα δεν βγάζεις άκρη.Κανε μια βόλτα και από βονταφον ρωτά αν υποστηρίζει η διεύθυνση σου 50ρα η 100αρα και πάρε και από εκεί μια προσφορά.Για κοσμοτε δεν λέω γιατί είναι σαφώς ακριβότερα.Δες και πόσο κοντά είναι η καμπίνα παίζει τεράστιο ρολο στη ταχύτητα. Όντως επειδή με Νόβα δεν βγάζω άκρη πλέον, πήγα σήμερα το μεσημέρι στη Vodafone. Οι καμπίνες στη περιοχή μου είναι δικές της οπότε αυτό είναι ένα θετικό. Μου κάνανε πρόταση για 50αρα στα 21 ευρώ και μάλλον από βδομάδα θα κάνω αυτό. Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Τώρα συνδέομαι με το ΑΚ στο κέντρο της πόλης, 4.5 χλμ από μένα με το adsl. Mε VDSL θα συνδέομαι με καμπίνα στη γειτονιά μου στα 450 μέτρα που είναι η κοντινότερη της Vodafone? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από StormGr
favou2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, StormGr είπε Όντως επειδή με Νόβα δεν βγάζω άκρη πλέον, πήγα σήμερα το μεσημέρι στη Vodafone. Οι καμπίνες στη περιοχή μου είναι δικές της οπότε αυτό είναι ένα θετικό. Μου κάνανε πρόταση για 50αρα στα 21 ευρώ και μάλλον από βδομάδα θα κάνω αυτό. Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Τώρα συνδέομαι με το ΑΚ στο κέντρο της πόλης, 4.5 χλμ από μένα με το adsl. Mε VDSL θα συνδέομαι με καμπίνα στη γειτονιά μου στα 450 μέτρα που είναι η κοντινότερη της Vodafone? Λογικά ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα