Allan-Wake Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 που μπορω να δω αν υποστηριζει 200ρα η περιοχη μου? εχω ηδη νοβα 100ρα.
oumtt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2023 στις 2:05 ΜΜ, Allan-Wake είπε που μπορω να δω αν υποστηριζει 200ρα η περιοχη μου? εχω ηδη νοβα 100ρα. Πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Nova, γιατί το 100 άρα είναι VDSL και όχι FTTH ενώ το 200 άρα είναι FTTH (οπτική ίνα μέχρι το σπίτι σου) γι’ αυτό πρέπει να καλέσεις και να ρωτήσεις αν υποστηρίζει η περιοχή σου ή όχι Αν θέλεις μπορείς να πας και σε ένα κατάστημα για να το ρωτήσεις Επίσης έχω δει σε ένα site που είναι συνεργάτης της Nova, και είχε 1Gbps με 33€/μήνα για 24μηνή διάρκεια μέσω ιδιόκτητο δίκτυο της Nova Αν θέλεις να το δεις αφήνω το link: https://www.line4you.gr/fiber-1giga/ και τέλος😅 ξέρει κανείς το τηλέφωνο επικοινωνίας για το τμήμα προσφορών/πωλήσεων της Nova; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από oumtt
petrosmpallos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 καλημερα ακουσατε ποιος θα παρει τα σερβις της νεα νοβα???
petrosmpallos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 θα ειναι οι τεχνικοι της νοβα η της wind ???
therion1985 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Παρατηρησα κατι περιεργο στην εφαρμογη νοβα. Κοιταζα αν εχει καμια επιλογη για αναβαθμιση πακέτου, και μου βγαζει νοβα adult pack 0€ τον μηνα. Τι ειναι αυτο τωρα? Τσεκαρετε και εσεις παρακαλω
johnnyman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα και καλή χρονιά. Τώρα έχω 50αρα με απεριόριστα σταθερά κινητά και δίνω 26 ευρώ. μου έκαναν προσφορά μεσω του app ίδια τιμή με αναβάθμιση σε 100αρα? αξίζει λέτε να το προχωρήσω μέσω του app? το συμβόλαιο μου ληγει φέτος τον Σεπτέμβριο. Πως γίνεται η διαδικασία? Είναι ανανέωση συμβόλαιο?
oumtt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Είναι ανανέωση συμβόλαιο? Ναι είναι ανανέωση συμβολαίου με 24 μήνες.. Δεν ξέρω πως γίνεται αν το θέλεις να κάνεις από την εφαρμογή να πας σε ένα κατάστημα για να το ρωτήσεις πως θα κάνεις Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από oumtt
johnnyman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, oumtt είπε Ναι είναι ανανέωση συμβολαίου οι 24 μήνες.. Δεν ξέρω πως γίνεται αν το θέλεις να κάνεις από την εφαρμογή να πας σε ένα κατάστημα για να το ρωτήσεις πως θα κάνεις Λοιπόν τώρα διαπίστωσα ότι έχει βγει νέο τιμοκατάλογος με τις νέες τιμές κτλ.. (οι τιμές είναι χωρίς συμβόλαιο, με την συμβόλαιο η τιμή πέφτει) Θέλω να πω ότι δεν θα πληρώσετε 24αρα σύνδεση 30€ ή 40€ Δεν φαινειται η εικονα που ανεβασες. Αυτο τι ειναι τωρα το ειδα 500mbps 26 τον μηνα?? https://www.line4you.gr/fiber-500/
oumtt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, johnnyman είπε Δεν φαινειται η εικονα που ανεβασες Λοιπόν τώρα διαπίστωσα ότι έχει βγει νέο τιμοκατάλογος με τις νέες τιμές κτλ.. (οι τιμές είναι χωρίς συμβόλαιο, με την συμβόλαιο η τιμή πέφτει) Θέλω να πω ότι δεν θα πληρώσετε 24αρα σύνδεση 30€ ή 40€ Μπορείτε να το δείτε από εδώ: https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogoi#yphresies-gia-idiwtes/programmata-internet-statherhs-thlefwnias/emporika-diathesimoi/programmata-internet-statherhs-thlefwnias Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από oumtt 1
johnnyman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από johnnyman
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) επειδη τον αλλο μηνα θα αλλαξω σπιτι κοιταζω συνδεση ιντερνετ (δεν εχω σταθερη γραμμη τωρα). Η περιοχη κατα 90% δεν εχει οπτικη. Κοιταζα στο τιμοκαταλογο νοβα τι αλλα προγραμματα υπαρχουν και ειδα adsl50, adsl100, adsl2play αλλα πουθενα δεν ειδα στο σαιτ τους πληροφοριες καμμια ιδεα; αν κανω αιτηση για fiber οπως διαφημιζουν θα περιμενω μεχρι το 2024; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από vamvakoolas
kagkouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας. Είμαι συνδρομητής στην Cosmote στην περιοχή μου προχώρησαν fiber to the home εδώ και 1μιση χρονο.Δυστυχως για εμενα εγινε στον καθετο δρομο απο εμενα και δεν υπαρχει ενημερωση για το αν και το ποτε θα γινει στον δρομο μου. Αυτη την στιγμη πληρωνω 27 ευρω την 50αρα στην Cosmote και ειδα τα προγραμματα της nova και με το ιδιο ποσο μπορω να εχω την 100αρα .Το θεμα μου ειναι αν ειναι καλος παροχος απο εμπειριες δικες σας,καθως οταν καλεσα cosmote να προχωρησω σε διακοπη και αιτιολογησα γιατι θελω να γινει διακοπη,μου αρχισε κακως θα πατε εκει δεν νομιζω να μπορουν να σας δωσουν της ταχυτητες που υποσχονται και κατι τετοια.
rafinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε επειδη τον αλλο μηνα θα αλλαξω σπιτι κοιταζω συνδεση ιντερνετ (δεν εχω σταθερη γραμμη τωρα). Η περιοχη κατα 90% δεν εχει οπτικη. Κοιταζα στο τιμοκαταλογο νοβα τι αλλα προγραμματα υπαρχουν και ειδα adsl50, adsl100, adsl2play αλλα πουθενα δεν ειδα στο σαιτ τους πληροφοριες καμμια ιδεα; αν κανω αιτηση για fiber οπως διαφημιζουν θα περιμενω μεχρι το 2024; Στο site της nova έχει μόνο Fiber τιμές λες και έχουν κάνα τεράστιο δίκτυο οπτικών ινών και δεν παρέχουν γραμμές adsl... Αν ακόμα δεν έχει ενημερωθεί πλήρως το site τους υπάρχει μια δικαιολογία. Διαφορετικά είναι φουλ παραπλανητικό και κανονικά η ΕΕΤΤ θα έπρεπε να επέμβει, αλλά σιγά μωρέ κλάιν... 2
kagkouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, rafinos είπε Στο site της nova έχει μόνο Fiber τιμές λες και έχουν κάνα τεράστιο δίκτυο οπτικών ινών και δεν παρέχουν γραμμές adsl... Αν ακόμα δεν έχει ενημερωθεί πλήρως το site τους υπάρχει μια δικαιολογία. Διαφορετικά είναι φουλ παραπλανητικό και κανονικά η ΕΕΤΤ θα έπρεπε να επέμβει, αλλά σιγά μωρέ κλάιν... Επειδη το ειδα στο site οτι ειχε μονο για Fiber για αυτο το λογο πηρα τηλεφωνο γιατι δεν εχω οπτικη ινα στην οδο μου και ηθελα να δω τι αλλα πακετα εχουν ,Μου ειπε την 100αρα vdsl στα 26 ευρω και εκει μπηκα στο διλλημα και πηρα την cosmote για να παρω της προαναφερθείσες απαντησεις.Σε θεμα τιμης με συμφερει η νοβα αλλα με τρομαξε αυτο που μου ειπε ο εκπροσωπος της Cosmote,απο την μια λες οκ δεν θελει να χασει πελατη αλλα μηπως εχεις δικιο; Γιατι η αληθεια ειναι ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με την Cosmote και δεν θελω να αλλαξω τωρα και να αντιμετωπισω με την Nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα