Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, power_1 είπε

σε vdsl 50 με 20,90 /μηνα

το ίδιο ποσό πλήρωνες και για adsl 24;

Και εγω έχω θέμα με αποσυνδέσεις και συμπτωματικά εχθές μιλούσα με τις βλάβες. Άκρη δεν έβγαλα
Ίσα ίσα που με εκνεύρισαν

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, power_1 είπε

Χθες  μου εκαναν προσφορα αναβαθμισης απο τη NOVA απο adsl 24 ( δεν ειχε ληξει το συμβοαιο ) σε vdsl 50 με 20,90 /μηνα με απεριοριστα σταθερα ,υπεραστικα κι κινητα και τους 3 πρωτους μηνες δωρο (αυτο το ζητησα εγω για να ειναι οπως οι νεοι συνδρομητες).

Πριν με παρουν τηλεφωνο ζητησα εγω απο την εξυπηρετηση πελατων να με παρουν τηλεφωνο για αναβαθμιση λογω διακοπων και αποσυνδεσεων στην γραμμη για ενα μηνα.

Στην πραξη η Νova ακολουθει μια διαφορετικη προωθητικη  πολιτικη απο την vodafοn, OTE για να δελεασει νεους πελατες εχει τις χαμηλωτερες τιμες σε πακετα 24αρη 50αρη  100αρη και ταυτοχρονα 3 μηνες δωρο , που στην ουσια ειναι δωρεαν το κοστος αναβαθμισης γα νεους πελατες (αφου οι τιμες απο 24αρι ,50αρι και 100αρι διαφερουν κατα 3 ευρω ,οσο περιπου στοιχιζουν τα 3 δωρεαν παγια).

Τωρα αν το δινει κι σε ηδη πελατες της τους  3 μηνες δωρο σε νεο συμβολαιο (οπως εδωσε σε εμενα  ) στην πραξη θα φανει .(πιεστε κι εσεις λιγο ).

(Μπορει να δεχτηκε να το κανει σε μενα λογω των τεχνικων προβληματων που ειχα )

o αδερφος μου ειχε κανει αιτηση φορητοτητας για να παει vodafone σε 50αρα γραμμη. μεχρι τωρα πληρωνε 23 ευρω για απεριοριστα σταθερα, καποιες ωρες κινητα και απλο adsl.

Για καποιον περιεργο λογο, στην πλευρα του δρομου που ειναι το σπιτι, δεν υπαρχει καλυψη για vdsl. ακριβως απεναντι, μπορεις να βαλεις και 200αρα (εχουν ηδη γειτονες). οποτε το αιτημα του εμεινε σε αδρανεια κ δεν προχωρησε η ενεργοποιηση σε 50αρα ή 100αρα vodafone που δοκιμασε. υποσημειωση ειχε τελειωσει το συμβολαιο του με την nova.

τον παιρνει τηλεφωνο η νοβα και του κανει προσφορα για να ανανεωσει με 17€ αν θυμαμαι καλα, 24αρι ιντερνετ, απεριοριστες κλησεις προς κινητα και σταθερα, και 3 μηνες δωρο τα παγια. και οταν θα υπαρξει καλυψη για vdsl, να τον συνδεσουν σε 50αρα με 20€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wind Nova: Τέλος στο brand name της WIND βάζει η έκτακτη από κοινού απόφαση των 2 μεγάλων παικτών στην αγορά των τηλεπικοινωνιών WIND και Nova να προχωρήσουν σε συγχώνευση έως το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση όπως αναφέρει το powergame.gr η WIND απορροφά πολλές εταιρίες της NOVA και η NOVA από τη Wind ώστε τη νέα χρονιά να αναδυθεί μια νέα ισχυρή εταιρεία Nova!

Σε 37 ημερες το brand name wind θα παψει να υφηστατε σαν ονομα στην Ελλαδα .Τα καταστηματα wind θα κλεισουν στις 31 Δεκεμβριου και θ ανοιξουν στις 3/1/2023 ως NOVA.

Αρα τα πρωτα κοινα πακετα θα τα δουμε απο 3/1/2023 (ελπιζω)

Επεξ/σία από power_1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ρώτησα στη NOVA για κάτι προσφορές κτλ.. και μου απάντησαν αυτό:

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το προσεχές διάστημα αναμένεται η συγχώνευση των εταιριών Nova & Wind, οι οποίες ανήκουν πλέον στον όμιλο United Group. Λόγω ενοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων μας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας μετά τις 03/01/2023.

Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

-Γιώργος

Και μετά ρώτησα ότι αν θα έρθει νέα πακέτα ή όχι αν θα αλλάξει τιμές κτλ.. και μου απάντησαν αυτό:

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα νέα πακέτα και τις νέες τιμές.

Η οποιαδήποτε πληροφορία θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στις επίσημες σελίδες μας στα Social Media!

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

-Γιώργος

Λοιπόν αν θα γίνει κάποιες αλλαγές,  θα δούμε μετά από 03/01/2023..

Επεξ/σία από oumtt
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 30/12/2022 at 15:37, oumtt said:

θα δούμε μετά από 03/01/2023..

Κάνε το 11/01/2023 για να είσαι 100% σίγουρος. 😛

Δημοσ.
9 ώρες πριν, therion1985 είπε

λέτε να γινει καμια αναβαθμιση ταχυτητων απο 50 αρα σε 100 αρα?Μεχρι τωρα ζηταγαν6-7 ευρω παραπανω

Κανονικά 100 άρα ήτανε 26 €/μήνα και το 50 άρα ήτανε 23 €/μήνα, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι γιατί το site της Nova δε δουλεύει αυτή τη στιγμή λόγω αναβάθμισης και συγχώνευσεις με την Wind.

Θα το δούμε όταν τελειώσει η συγχώνευση δηλαδή μετά από 11/01/2023.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, therion1985 είπε

λέτε να γινει καμια αναβαθμιση ταχυτητων απο 50 αρα σε 100 αρα?Μεχρι τωρα ζηταγαν6-7 ευρω παραπανω

Μακάρι να κάνουν μπας κ αναβαθμίσουν κ εμάς που είμαστε με 24αρα ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ilias78 είπε

Μακάρι να κάνουν μπας κ αναβαθμίσουν κ εμάς που είμαστε με 24αρα ακόμα.

Και εμείς είμαστε 24 άρα που θέλουμε να πάμε σε 50 άρα. Όταν πήγα για να πληρώσω το λογαριασμό στις 16 Δεκεμβρίου ρώτησα τι χρειάζεται για να κάνω αναβάθμιση και μου είπανε ότι αυτό το μήνα δε γίνονται αναβαθμίσεις λόγω της συγχώνευσης με τη Wind κτλ.. και μου είπε να έρθω στον Ιανουάριο στο νέο έτος για να κάνω την αναβάθμιση. Τώρα περιμένω να γίνει συγχώνευση με τη Wind και όταν θα γίνει θα το δώ τα καινούργια πακέτα ή τα κανονικά πακέτα και θα κάνω την αναβάθμιση.🙂

Επεξ/σία από oumtt
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα μείνω με τα 6Mbps Down και 1 Mbps Up γιατί είναι σφαίρα... και γιατί δεν παίζει ποτέ να βάλουν οπτική ίνα στο χωριό μου... γιατί θεωρείται πολυτέλεια και μόνο που μας παρέχουν internet το 2022. Ειδικά σε περιοχή που δεν έχει αρκετό κόσμο... Όσοι περιμένετε διπλασιασμό μην φάτε γιατί έχει γλαρόσουπα. ;)

Ο ΟΤΕ λόγω του ότι είναι δικό του (κατά κύριο λόγο) το δίκτυο δεν του επιτρέπεται να ρίξει τις τιμές ώστε να χτυπήσει τους υπόλοιπους. Αν δεν του επέτρεπαν να διπλασιάζει και τις ταχύτητες όπου μπορούσε τότε τζάμπα το δίκτυο θα είχε. :P

Δημοσ.
Στις 23/11/2022 στις 6:17 ΠΜ, power_1 είπε

Χθες  μου εκαναν προσφορα αναβαθμισης απο τη NOVA απο adsl 24 ( δεν ειχε ληξει το συμβοαιο ) σε vdsl 50 με 20,90 /μηνα με απεριοριστα σταθερα ,υπεραστικα κι κινητα και τους 3 πρωτους μηνες δωρο (αυτο το ζητησα εγω για να ειναι οπως οι νεοι συνδρομητες).

Πριν με παρουν τηλεφωνο ζητησα εγω απο την εξυπηρετηση πελατων να με παρουν τηλεφωνο για αναβαθμιση λογω διακοπων και αποσυνδεσεων στην γραμμη για ενα μηνα.

Στην πραξη η Νova ακολουθει μια διαφορετικη προωθητικη  πολιτικη απο την vodafοn, OTE για να δελεασει νεους πελατες εχει τις χαμηλωτερες τιμες σε πακετα 24αρη 50αρη  100αρη και ταυτοχρονα 3 μηνες δωρο , που στην ουσια ειναι δωρεαν το κοστος αναβαθμισης γα νεους πελατες (αφου οι τιμες απο 24αρι ,50αρι και 100αρι διαφερουν κατα 3 ευρω ,οσο περιπου στοιχιζουν τα 3 δωρεαν παγια).

Τωρα αν το δινει κι σε ηδη πελατες της τους  3 μηνες δωρο σε νεο συμβολαιο (οπως εδωσε σε εμενα  ) στην πραξη θα φανει .(πιεστε κι εσεις λιγο ).

(Μπορει να δεχτηκε να το κανει σε μενα λογω των τεχνικων προβληματων που ειχα )

Δειτε κι αυτη την εκδοχη .

Αντι για  δυπλασιασμο ταχυτητων  δινει 3 μηνες δωρεαν  παγια .(Στην ουσια δωρεαν το κοστος αναβαθμισης αφου η τιμη απο 24αρη σε 50ρη κι απο 50αρη σε 100αρη κι πο 100αρη σε200ρη(οχι σε ολες τις συνδεσεις ) ειναι 3 ευρω

Κερδισμενοι θα ειναι οι νεοι συνδρομητες που αν γινοταν  δυπλασιασμος ταχυτητων δεν θα κερδιζαν τιποτε γιατι ο δυπλασιασμος ταχυτητων αφορα μονο ειδη υπαρχοντες πελατες.

Αλλα κι η ειδη υπαρχοντες πελατες θα ηταν κερδισμενοι  στις εξης περιπτωσεις :

α) περνανε 3 μηνες δωρεαν παγια με καθε ανανεωση συμβολαιου  για αναβαθμιση ταχυτητας, οπου αυτο ειναι εφυκτο (δοκιμαστε μετα τις 11/1 να ρωτησετε στη nova αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη) 

β) Σε αυτους που δεν εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης ταχυτητας ανανεωση συμβολαιου στηννιδια ταχυτητα με 3 μηνες δωρεαν παγια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, power_1 είπε

Δειτε κι αυτη την εκδοχη .

Αντι για  δυπλασιασμο ταχυτητων  δινει 3 μηνες δωρεαν  παγια .(Στην ουσια δωρεαν το κοστος αναβαθμισης αφου η τιμη απο 24αρη σε 50ρη κι απο 50αρη σε 100αρη κι πο 100αρη σε200ρη(οχι σε ολες τις συνδεσεις ) ειναι 3 ευρω

Κερδισμενοι θα ειναι οι νεοι συνδρομητες που αν γινοταν  δυπλασιασμος ταχυτητων δεν θα κερδιζαν τιποτε γιατι ο δυπλασιασμος ταχυτητων αφορα μονο ειδη υπαρχοντες πελατες.

Αλλα κι η ειδη υπαρχοντες πελατες θα ηταν κερδισμενοι  στις εξης περιπτωσεις :

α) περνανε 3 μηνες δωρεαν παγια με καθε ανανεωση συμβολαιου  για αναβαθμιση ταχυτητας, οπου αυτο ειναι εφυκτο (δοκιμαστε μετα τις 11/1 να ρωτησετε στη nova αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη) 

β) Σε αυτους που δεν εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης ταχυτητας ανανεωση συμβολαιου στηννιδια ταχυτητα με 3 μηνες δωρεαν παγια.

Δεν είναι το ίδιο αυτή η εκδοχή με το να πάρεις διπλασιασμό.
Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα επί 2 ταχύτητα αντί για 3 πάγια δώρο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rafinos είπε

Εγώ πάντως θα μείνω με τα 6Mbps Down και 1 Mbps Up γιατί είναι σφαίρα... και γιατί δεν παίζει ποτέ να βάλουν οπτική ίνα στο χωριό μου... γιατί θεωρείται πολυτέλεια και μόνο που μας παρέχουν internet το 2022. Ειδικά σε περιοχή που δεν έχει αρκετό κόσμο... Όσοι περιμένετε διπλασιασμό μην φάτε γιατί έχει γλαρόσουπα. ;)

Εγώ παίρνω 14 down και 1 up και είμαι ικανοποιημένος, είμαι παλιά συνδρομητής περίπου 11 έτη στη Nova. Είχαμε το πρόγραμμα προπληρωμένη 12 μήνες αλλά λόγω κατάργησης της υπηρεσίας αυτή έγινε μετατροπή σε μηνιαία χρέωση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oumtt είπε

Εγώ παίρνω 14 down και 1 up και είμαι ικανοποιημένος, είμαι παλιά συνδρομητής περίπου 11 έτη στη Nova. Είχαμε το πρόγραμμα προπληρωμένη 12 μήνες αλλά λόγω κατάργησης της υπηρεσίας αυτή έγινε μετατροπή σε μηνιαία χρέωση.

Και εγώ ως φοιτητής πλήρωνα 24άρα και έπιανα 22... ήμουν από τους προνομιούχους. Το θέμα είναι ότι τα 7Mbps down και ειδικότερα το 1Mbps!!!!!! upload την περίοδο που οι streaming υπηρεσίες ζουν τέτοια άνθιση είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Και το μεγαλύτερο είναι πως δεν πιάνω και σήμα 4g στην γειτονιά μου και άρα δεν μπορώ να λύσω ούτε έτσι το πρόβλημα. Οπότε τι διπλασιασμούς λέτε δεν έχω καταλάβει. Κάποιοι λίγοι προνομιούχοι και κυρίως συνδρομητές του OTE θα δουν τον διπλασιασμό. Οι υπόλοιποι αν λάβουν κάτι θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...