Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αλλαγή καλώδια από την κολώνα μέχρι το δωμάτιο που είναι το modem και το πρόβλημα λύθηκε, τώρα πιάνω όλη την ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόβλημα, ας ελπίζω να μην έχω..

C40A1C2B-BFE6-40AE-A652-4FEBB1D603E0.jpeg.c7d5db30e1bf77adde707dd0318bac35.jpeg

Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 2:02 ΜΜ, johnnyman είπε

Παιδιά είδα εδώ στην γειτονιά μου έβαλαν καμπίνα που λέει hellenic open fiber. 

Είναι ftth της nova??

Στις 19/2/2023 στις 5:41 ΜΜ, tasvar είπε

https://www.hellenicopenfiber.gr/el/web/hof/w/Η-wind-Ελλάς-ανακοινώνει-την-δημιουργία-της-hellenic-open-fiber-hof-με-σ?redirect=%2Fel%2Fweb%2Fhof%2Fhome

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2021 Η WIND Ελλάς, ανακοινώνει την ίδρυση της Hellenic Open Fiber, μίας εταιρείας που στόχο θα έχει την επιτάχυνση της ανάπτυξης των δικτύων νέας γενιάς, με ιδιαίτερη έμφαση στα δίκτυα οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home) ή την επιχείρηση (Fiber to the Office).

Η σύσταση της Hellenic Open Fiber, που ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλο της WIND Ελλάς, υπηρετεί τον στόχο της WIND να είναι στρατηγικός εταίρος του εθνικού Σχεδίου για την Ανάκαμψη & τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και θα λειτουργεί υπό συνθήκες πλήρους ανεξαρτησίας.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 05/03/2023 at 23:41, oumtt said:

Έκανα αλλαγή καλώδια από την κολώνα μέχρι το δωμάτιο που είναι το modem και το πρόβλημα λύθηκε, τώρα πιάνω όλη την ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόβλημα, ας ελπίζω να μην έχω..

Μονος σου το εκανες; νμζ εχω και εγω προβλημα με την καλοδιοση της οικοδομης γιαυτο σερνετε το νετ μου αλλα δεν σκαμπαζω και γενικα δεν ξερω αν με περνει να βαλω χερι να αλαξω καλοδιο η εαν πρεπει να μιλισω με τεχνικο.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jBilly είπε

Μονος σου το εκανες; νμζ εχω και εγω προβλημα με την καλοδιοση της οικοδομης γιαυτο σερνετε το νετ μου αλλα δεν σκαμπαζω και γενικα δεν ξερω αν με περνει να βαλω χερι να αλαξω καλοδιο η εαν πρεπει να μιλισω με τεχνικο.

Το καλύτερο είναι πρώτα να ενημερώσεις τον πάροχο σου να έρθει να μετρήσει να δει αν το πρόβλημα είναι από αυτούς η όχι, αν είναι από εσένα στην οικοδομή τότε πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο να στο κάνει αλλά πρώτα να εξασφαλίσεις ότι δεν είναι το πρόβλημα από αυτούς.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/9/2023 στις 6:54 ΜΜ, MaXmaD είπε

Εσυ @oumtt πηγες απο τα 24 στα 50 αλλα οχι σαν δωρεαν διπλασιασμο σωστα; Εκανες δλδ καινουργιο συμβολαιο με τιμες "προσφορας";

Ναι έκανα αναβάθμιση.. δεν ήταν διπλασιασμό

Στις 5/9/2023 στις 8:14 ΜΜ, jBilly είπε

Εγώ με τον παππού μου πήραμε από τον ηλεκτρολόγο καλώδιο εξωτερικού τύπου για internet και το περάσαμε από την κολώνα μέχρι μέσα στο σπίτι  (Ο τεχνικός του Nova μας είπε να αλλάξουμε τα καλώδια) και το κάναμε

Στις 5/9/2023 στις 8:57 ΜΜ, favou2000 είπε

Το καλύτερο είναι πρώτα να ενημερώσεις τον πάροχο σου να έρθει να μετρήσει να δει αν το πρόβλημα είναι από αυτούς η όχι, αν είναι από εσένα στην οικοδομή τότε πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο να στο κάνει αλλά πρώτα να εξασφαλίσεις ότι δεν είναι το πρόβλημα από αυτούς.

Ναι σε μας ήρθε ο τεχνικός και ήταν λόγω καλωδίωση το πρόβλημα, και μας είπε να το αλλάξουμε τα καλώδια. Επειδή ο παππούς μου έχει περάσει παλιότερα οπτικές ίνες εκεί που δούλευε.. ξέρει κάτι τέτοια πράγματα γι’ αυτό εμείς πήραμε από τον ηλεκτρολόγο το καλώδιο και το περάσαμε.

Δημοσ.

Είμαι με 24αρα ADSL (απ τα οποία πιάνω 15-16) με απεριόριστα σταθερά & κινητά, στα 21€.

Το συμβόλαιο μου έχει λήξει και με πήραν να μου κάνουν προσφορά στα ίδια χρήματα την 50αρα με απεριόριστα σταθερά & κινητά, συν δωρεάν τον εξοπλισμό, επειδή έχω χάσει την επαφή τελευταία με τις τιμές του VDSL κλπ, θεωρείται καλή προσφορά;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

Είμαι με 24αρα ADSL (απ τα οποία πιάνω 15-16) με απεριόριστα σταθερά & κινητά, στα 21€.

Το συμβόλαιο μου έχει λήξει και με πήραν να μου κάνουν προσφορά στα ίδια χρήματα την 50αρα με απεριόριστα σταθερά & κινητά, συν δωρεάν τον εξοπλισμό, επειδή έχω χάσει την επαφή τελευταία με τις τιμές του VDSL κλπ, θεωρείται καλή προσφορά;

Ευχαριστώ 

Καλή είναι ναι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...