ppkontop Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, johnnyman είπε μετά από επικοινωνία που είχα με nova στο messenger μου είπαν ότι θα προωθήσουν πάλι το αίτημα μου. και τους είπα ότι εάν δεν έρθει σήμερα το συμβόλαιο δεν θα ανανεώσω και θα φύγω. Ε μαντέψτε.! άιντε καλοδούλευτο! Επιτέλους θέλανε λίγο πρήξιμο όπως σου είπα...καλοδούλευτο να το έχουμε! 1
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, oumtt είπε Εγώ πάντως είμαι σπίτι γύρω στις 15:40 δεν ξέρω σε ποιες ώρες κάνουν δουλειές γι’ αυτό όταν θα έρθω σπίτι θα το δω. Την ίδια μέρα δηλαδή 3-02-2023 μετά την ολοκλήρωση θα έρθει μέσα στην ημέρα SMS ότι έχει ολοκληρωθεί οι διαδικασίες; Πάντως δε με πειράζει όταν θα έρθω σπίτι θα κάνω ένα speedtest με το παλιό router (άμα δουλεύει μετά την αναβάθμιση το παλιό router) άμα πιάνει 20 και παραπάνω τότε είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση.. 3 ώρες πριν, johnnyman είπε Το μήνυμα μπορεί να έρθει την ίδια μπορεί και την επόμενη δεν έχει μεγάλη σημασία.Εσυ θα κάνεις αυτό που είπες μόλις γυρίσεις speedtest.
oumtt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, favou2000 είπε Το μήνυμα μπορεί να έρθει την ίδια μπορεί και την επόμενη δεν έχει μεγάλη σημασία.Εσυ θα κάνεις αυτό που είπες μόλις γυρίσεις speedtest. Έτσι θα κάνω, με ένα speedtest θα το δούμε αν έχει γίνει η όχι. Ευχαριστώ πολύ😊
musiccc444 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κομπλέ το ίντερνετ (από 50 σε 100) αλλά από την ώρα που έγινε η αναβάθμιση δεν έχω τηλέφωνο. Ο αδερφός μου που επίσης εχθές αναβαθμίστηκε από adsl σε vdsl 50, βουαλά δεν έχει και αυτός τηλέφωνο. Στην 50αρα δούλευε κανονικά και δεν άλλαξα κάτι, δοκίμασα διάφορα με άλλα καλώδια, reset κλπ άλλα τίποτα. Και σε άλλο forum είδα αρκετές αναφορές με το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση, οπότε άνοιξα ticket με το τεχνικό τμήμα και περιμένω, αν και επειδή είναι γενικό δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα λυθεί άμεσα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από musiccc444
oumtt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Update: Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου και τα αποτελέσματα είναι αυτά
geoavlonitis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Τι συγχρονισμό έχεις;; Από περιέργεια. Μπαίνεις 192.168.1.254 από Browser και με τους κωδικούς admin που έχει στο ταμπελάκι από πίσω. Μετά πας System Monitor->xDSL Statistics
oumtt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Τι συγχρονισμό έχεις;; Από περιέργεια. Μπαίνεις 192.168.1.254 από Browser και με τους κωδικούς admin που έχει στο ταμπελάκι από πίσω. Μετά πας System Monitor->xDSL Statistics Αυτή τη στιγμή είναι έτσι, δεν ξέρω αν θα αλλάξει στο μέλλον🤷🏻♂️ Γείτονας μου πιάνει από 50άρα σύνδεση με 51Mbps (Nova και αυτος) Σε μένα πως έγινε έτσι δεν ξέρω αλλά δε με πειράζει είναι πάρα πολύ καλό από το προηγούμενο.
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, oumtt είπε Αυτή τη στιγμή είναι έτσι, δεν ξέρω αν θα αλλάξει στο μέλλον🤷🏻♂️ Γείτονας μου πιάνει από 50άρα σύνδεση με 51Mbps (Nova και αυτος) Σε μένα πως έγινε έτσι δεν ξέρω αλλά δε με πειράζει είναι πάρα πολύ καλό από το προηγούμενο. Είσαι σίγουρος ότι η καλωδίωση σου είναι σωστή; Έχεις πολλές πρίζες τηλεφώνου στο σπίτι;
oumtt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, chios είπε Είσαι σίγουρος ότι η καλωδίωση σου είναι σωστή; Έχεις πολλές πρίζες τηλεφώνου στο σπίτι; Όχι μόνο μία έχω, αλλά εμείς γενικά από πολλά χρόνια είχαμε πρόβλημα με το internet κτλ.. για αυτό περίμενα κάτι τέτοιο αλλά δε με πειράζει.
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Πιστεύω να μην έχεις στη γραμμή τίποτα φίλτρα σπλίτερ κλπ
oumtt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, chios είπε Πιστεύω να μην έχεις στη γραμμή τίποτα φίλτρα σπλίτερ κλπ Οχι οχι δεν έχω. Μπορεί να έχει προβλήματα στα καλώδια εσωτερικά και εξωτερικά, νομίζω είναι λίγο παλιά τα καλώδια.
geoavlonitis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ναι να το κοιταξεις αυτο, ειναι κριμα να μην εχεις τερμα 50Mbps λογω αυτου.
oumtt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Ναι να το κοιταξεις αυτο, ειναι κριμα να μην εχεις τερμα 50Mbps λογω αυτου. Ναι αλλα αμα εχει προβλημα η κολονα εγω δε μπορω να κανω τπτ..
chtsarts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Πιστεύω ότι χρησιμοποιείς 5Ghz για το WiFi και όχι 2.4Ghz
favou2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, oumtt είπε Ναι αλλα αμα εχει προβλημα η κολονα εγω δε μπορω να κανω τπτ.. Μπορείς να καλέσεις στο τεχνικό τμήμα της nova δωρεάν να ρθει τεχνικός να σου μετρήσει τη γραμμή αυτός θα μετρήσει στο κουτι που είναι στο σπίτι σου αν μέχρι εκεί είναι 50 τότε το πρόβλημα είναι δικό σου, Και φταίει η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου μέχρι την πρίζα σου. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι δικό τους και πρέπει να το λύσουν αυτοί εκτός αν έχεις πολύ μεγάλη απόσταση από την καμπίνα οπότε δικαιολογείται η απώλεια.Εφοσον ομως λες οτι ο γειτονας πιανει 51 τοτε δεν ισχυει η αποσταση απο την καμπινα οποτε ισχυουν τα δυο πρωτα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από favou2000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα