johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ppkontop είπε Ναι συμφωνώ...ενεργοποιήθηκε κιόλας...98 πιάνω κομπλέ...θέλουν ζαλούρα στείλτους στο τσατ πάλι...βαρέθηκα στα τηλέφωνα πέφτω σε κάθε άσχετο-η και καλά το προωθούν... πήρα πολλές φορές. όλο αυτό λένε. επίσης είπαν έχουν φόρτο εργασίας και άλλα τέτοια και μου ζήτησαν συγγνώμη για την καθυστέρηση.
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, johnnyman είπε πήρα πολλές φορές. όλο αυτό λένε. επίσης είπαν έχουν φόρτο εργασίας και άλλα τέτοια και μου ζήτησαν συγγνώμη για την καθυστέρηση. Και μένα τα ίδια...υπομονή τι να πω...σταμάτησα να το σκέφτομαι και ήρθε κάνε υπομονή μέχρι Παρασκευή... 1
oumtt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, johnnyman είπε εμένα από 19 Ιανουαρίου που έκανα τηλεφωνικά την ανανέωση συμβολαίου τπτ ακόμη.... έχω μιλήσει 6-7 φορές μαζί τους αλλά τπτ.... όλο λένε θα προωθήσουν το αίτημα μου θα το λάβω σε 2 μέρες, σε μια μέρα αλλά τπτ... Σε εσένα έχει τύχει μεγάλο πρόβλημα ή θα καθυστερήσει πάρα πολύ🤷🏻♂️ Δεν ξέρω τι να πω άμα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να προχωρήσει την διαδικασία από εκεί. 7 ώρες πριν, ppkontop είπε Ναι συμφωνώ...ενεργοποιήθηκε κιόλας Να σε ρωτήσω όταν σε ενεργοποιήθηκε ήρθε κάτι μήνυμα ή κάποιο μήνυμα ότι ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση σου;
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, oumtt είπε Να σε ρωτήσω όταν σε ενεργοποιήθηκε ήρθε κάτι μήνυμα ή κάποιο μήνυμα ότι ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση σου Θα σου έρθει πιο νωρίς μήνυμα με συγκεκριμένη ημερομηνία ενεργοποίησης , εκείνη τη μέρα θα έχεις και για λίγο διακοπή και ίντερνετ και τηλεφώνου ίσως να χρειαστεί να κάνεις και επανεκκίνηση του νέου σου ρούτερ.Μολις επανέλθουν οι υπηρεσίες κάνε ένα τεστ να δεις την ταχύτητα.Μετα θα σου έρθει και το τελικό μήνυμα που θα σε ενημερώνει ότι η ενεργοποιηση ολοκληρώθηκε. Αυτά ισχύουν στην περίπτωση σου από 24 σε 50.Απο 50 σε 100 η διαδικασία είναι πολύ πιο γρήγορη γίνεται σε δευτερόλεπτα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από favou2000
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, oumtt είπε Σε εσένα έχει τύχει μεγάλο πρόβλημα ή θα καθυστερήσει πάρα πολύ🤷🏻♂️ Δεν ξέρω τι να πω άμα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να προχωρήσει την διαδικασία από εκεί. καλημέρα. πήγα σε κατάστημα καθ δεν μπορούν να κάνουν τπτ από εκεί. έτσι είπαν.
musiccc444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από vdsl 50 με 2 ώρες σε κινητά που έπιανα ~49, περιμενα μηπως και κάνουν κανέναν δωρεάν διπλασιασμό αλλά δεν το βλεπω, οπότε πήγα σε κατάστημα να βάλω 100αρα με απεριόριστα όλα. Μου είπαν ότι θα πιάνω 91.3,έκανα την διαδικασία και σε μιάμιση ώρα είχε ενεργοποιηθεί η αναβάθμιση. Η σύνδεση πλέον γράφει Fiber 100, και σε test που έκανα πιάνω 91,8 με ping 14,τεστ από κινητό με wifi 5ghz γιατί δεν έχω κάποια συσκευή με ethernet. edit: από το pc με tp link usb ανταπτορα και 2 τοίχους από το router, έπιασε 95.6 και σε άλλα 2 τεστ 98 με ping 9🤪 Μου αρκούσε να κλειδώνει 90+ οπότε είναι οκ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από musiccc444 1
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, johnnyman είπε καλημέρα. πήγα σε κατάστημα καθ δεν μπορούν να κάνουν τπτ από εκεί. έτσι είπαν. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως η πιο γρήγορη λύση για σένα θα ήταν να πας σε κατάστημα να μην πεις τίποτα για προσφορές και φούμαρα απλά να τους πεις Είμαι ήδη συνδρομητής και θέλω να βάλω την κατοστάρα πόσο κοστίζει θα σου λέγανε 26 ευρώ για 24 μήνες συμβόλαιο θα το έκανες και θα ξεμπέρδεψες.Φυσικα δεν θα υπήρχε ρήτρα αποχώρησης γιατί παραμένεις πελάτης τους.Και δεν θα μπλέκονταν καθόλου το θέμα app προσφοράς κλπ που σου δηλώνουν αναρμόδιοι.
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, favou2000 είπε Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως η πιο γρήγορη λύση για σένα θα ήταν να πας σε κατάστημα να μην πεις τίποτα για προσφορές και φούμαρα απλά να τους πεις Είμαι ήδη συνδρομητής και θέλω να βάλω την κατοστάρα πόσο κοστίζει θα σου λέγανε 26 ευρώ για 24 μήνες συμβόλαιο θα το έκανες και θα ξεμπέρδεψες.Φυσικα δεν θα υπήρχε ρήτρα αποχώρησης γιατί παραμένεις πελάτης τους.Και δεν θα μπλέκονταν καθόλου το θέμα app προσφοράς κλπ που σου δηλώνουν αναρμόδιοι. αυτή ήταν η πιο καλή λύση αλλά που να το φανταστώ ότι θα πετάνε χαρταετό... τραγικό..
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnnyman είπε αυτή ήταν η πιο καλή λύση αλλά που να το φανταστώ ότι θα πετάνε χαρταετό... τραγικό.. Πιθανόν να γίνεται και τώρα.Ουσιαστικά σεμενα αυτό έγινε γι'αυτό και ξεμπερδεψα άμεσα Θυμάμαι που την ρώτησα μπορείς να κάνεις εσύ τι συμβόλαιο από εδώ φυσικά μου είπε υπέγραψα και αυτό ήταν Άσε τα κεντρικά να κοιμούνται. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από favou2000
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, favou2000 είπε Πιθανόν να γίνεται και τώρα.Ουσιαστικά σεμενα αυτό έγινε γι'αυτό και ξεμπερδεψα άμεσα Θυμάμαι που την ρώτησα μπορείς να κάνεις εσύ τι συμβόλαιο από εδώ φυσικά μου είπε υπέγραψα και αυτό ήταν Άσε τα κεντρικά να κοιμούνται. δεν γίνεται πήγα. έχω κάνει ήδη το συμβόλαιο τηλεφωνικά γιαυτό... απλά δεν μου έρχεται σε mail...
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnnyman είπε δεν γίνεται πήγα. έχω κάνει ήδη το συμβόλαιο τηλεφωνικά γιαυτό... απλά δεν μου έρχεται σε mail... Κάνε υπομονή τότε είναι θέμα χρόνου λίγου υποθέτω 1
oumtt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, favou2000 είπε Θα σου έρθει πιο νωρίς μήνυμα με συγκεκριμένη ημερομηνία ενεργοποίησης , εκείνη τη μέρα θα έχεις και για λίγο διακοπή και ίντερνετ και τηλεφώνου ίσως να χρειαστεί να κάνεις και επανεκκίνηση του νέου σου ρούτερ.Μολις επανέλθουν οι υπηρεσίες κάνε ένα τεστ να δεις την ταχύτητα.Μετα θα σου έρθει και το τελικό μήνυμα που θα σε ενημερώνει ότι η ενεργοποιηση ολοκληρώθηκε. Κατάλαβα, πριν από 2 ώρες μου ήρθε μήνυμα λέει ότι 3-02-2023 θα γίνει η αναβάθμιση της ταχύτητας μου, και λέει ότι μπορεί να έχεις διακοπή στην υπηρεσία σου κτλ.. Εγώ το router ακόμα δεν έχω βάλει, θα το βάλω όταν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. 6 ώρες πριν, johnnyman είπε καλημέρα. πήγα σε κατάστημα καθ δεν μπορούν να κάνουν τπτ από εκεί. έτσι είπαν. Τότε δεν ξέρω τι θα το κάνεις, πρέπει να έχεις πάρα πολλή υπομονή..
favou2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, oumtt είπε Εγώ το router ακόμα δεν έχω βάλει, θα το βάλω όταν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Στις 3/2 αν είσαι στον χώρο και δεις διακοπή υπηρεσιών βάλτο τότε. Αν λείπεις και γυρίσεις μετά και έχει γίνει η αναβάθμιση πάλι δεν θα δουλεύει τίποτα λόγω παλιού ρούτερ οπότε θα το βάλεις τότε.
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 μετά από επικοινωνία που είχα με nova στο messenger μου είπαν ότι θα προωθήσουν πάλι το αίτημα μου. και τους είπα ότι εάν δεν έρθει σήμερα το συμβόλαιο δεν θα ανανεώσω και θα φύγω. Ε μαντέψτε.! άιντε καλοδούλευτο! 1
oumtt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, favou2000 είπε Στις 3/2 αν είσαι στον χώρο και δεις διακοπή υπηρεσιών βάλτο τότε. Αν λείπεις και γυρίσεις μετά και έχει γίνει η αναβάθμιση πάλι δεν θα δουλεύει τίποτα λόγω παλιού ρούτερ οπότε θα το βάλεις τότε. Εγώ πάντως είμαι σπίτι γύρω στις 15:40 δεν ξέρω σε ποιες ώρες κάνουν δουλειές γι’ αυτό όταν θα έρθω σπίτι θα το δω. Την ίδια μέρα δηλαδή 3-02-2023 μετά την ολοκλήρωση θα έρθει μέσα στην ημέρα SMS ότι έχει ολοκληρωθεί οι διαδικασίες; Πάντως δε με πειράζει όταν θα έρθω σπίτι θα κάνω ένα speedtest με το παλιό router (άμα δουλεύει μετά την αναβάθμιση το παλιό router) άμα πιάνει 20 και παραπάνω τότε είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση.. 3 ώρες πριν, johnnyman είπε μετά από επικοινωνία που είχα με nova στο messenger μου είπαν ότι θα προωθήσουν πάλι το αίτημα μου. και τους είπα ότι εάν δεν έρθει σήμερα το συμβόλαιο δεν θα ανανεώσω και θα φύγω. Ε μαντέψτε.! άιντε καλοδούλευτο! Πάλι καλά που το έκαναν😂 Τώρα εγώ θα περιμένω να ενεργοποιηθεί😄 Εγώ που έχω τώρα το modem ZYXEL VMG8623-T50B, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.. Ο φίλος μου έχει στην 50άρα το σύνδεση από τη Nova και με το modem ZTE h288a, μου λέει ότι είναι πάρα πολύ καλό το modem. Εσείς από 50άρα σύνδεση πόσο πιάνεται max και πιο router το έχετε; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από oumtt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα